Uitstekend geholpen.

Vriendelijk en behulpzaam bij elke beslissing goed geholpen.

Meelevend en meedenkend.

Er werd met ons meegedacht en zo hebben wij op een mooie manier afscheid kunnen nemen van onze vader en opa. De uitvaartondernemer was altijd beschikbaar voor vragen vanuit ons.

Liefdevol

Ik heb mogen helpen bij het aankleden van mijn schoonvader. Zowel bij binnenkomst als beneden werken echt mensen met een hart van goud. Ik ben een ramp met namen maar uw blonde collega boven met de sterretjes in haar ogen en de grote meneer van beneden waren 10 plus.

Geweldig ont zorgend.

Alles was zeer goed geregeld. Tot in de puntjes verzorgd. En de uitvaart begeleidster heeft ons en vooral mij zeer goed begeleid, en ontzorgd. Bedankt hiervoor.

• Respect voor uw wensen

De uitvaart voldeed aan al haar laatste wensen...

Mede omdat mijn geliefde Wil twee dagen voor haar overlijden nog een voorbespreking had gehad met de begrafenisonderneming en wij als nabestaanden alle ruimte hebben gekregen om onzerzijds aan al haar laatste wensen te kunnen voldoen, is de uitvaart prachtig geweest en is dat een blijvende steun voor ons. Ook Anne-Fleur had in dit alles precies de juiste toon...

Zorgvuldig en betrokken medewerkers

Verzorgd, zorgvuldig en betrokken medewerkers

• Respect voor uw wensen

Van begin tot het einde, go4d geregeld en 5 veel steun en begeleiding gehad. Heel goed gedaan.

• Respect voor uw wensen

Hebben gedaan wat ik van ze had verwacht

Goede begeleiding, vaak contact en hulp gehad. Aardige mensen

• Respect voor uw wensen

Goeie adviezen, respectvol omgegaan met ons. Er was iets niet juist met de eerste offerte en het is lang wachten of de afrekening, maar de begeleiding van de uitvaart was top! Fijn was de hulp met de muziek en contact via WhatsApp.

• Respect voor uw wensen

Zeer betrokken bij onze situatie

Alles werd geregeld veel werk verricht. Niets was te veel

Goed geregeld

Hele goede ervaring met jullie. Ik had een hele goede band met mijn vader. In het weekend aten we altijd uitgebreid en dat mis ik heel erg en ook zijn fijne en goede gesprekken en goede raad, maar Christiaan van der Linden heeft alles zo goed uitgelegd en ons zo op ons gemak gesteld en er de tijd voor genomen, dat ik er met een goed gevoel op terug kan kijken. De hele uitvaart heeft hij goed begeleid. Top.

In 1 woord uitstekend

Van begin tot eind konden we contact krijgen, onze vragen stellen en het krijgen van advies. Onze uitvaart begeleider Jeroen van Riet voelde de sfeer uitstekend aan. Contacten waren respectvol maar ook niet al te formeel. Onze dank zeker nasr Jeroen. De dagelijkse controle van ons thuis opgebaarde moeder/ zusje/schoonzus was respectvol en de tijd werd genomen om te luisteren naar woorden van de nabestaanden.

• Respect voor uw wensen

zeer professioneel, waardig, liefdevol.

Vanaf het moment van overlijden tot en met de uitvaart, alles zeer bekwaam en vakkundig geregeld.

Goede samenwerking!

Goed contact, goede samenwerking. Alles verliep zoals gewenst en besproken.

• Respect voor uw wensen

Ze ontzorgen op een persoonlijke en soepele manier

Allereerst de uitvaartbegeleider Erik Pieterse, hij heeft alles top geregeld. Niet op de Kraaien wijze, maar persoonlijk, vleugje humor, ontzorgt je als geen ander. Goede communicatie en hij is er altijd voor de familie!!

• Respect voor uw wensen

Een soepel verlopen afscheid met betrokken medewerkers

Kennismaking was prima. Toch wel helaas wat communicatieve ruis op de lijn.

ZEER GOEDE ERVARVING

VEEL STEUN EN BEGRIP, UITLEG EN ALLES TOT IN DE PUNTJES GEREGELD

Heel persoonlijk

Met name de uitvaart verzorger Dennis Verburgt. Het contact liep van het begin af aan geweldig. Betrokken en meedenkend. Dit maakte alles eromheen dragelijk. Hij regelde verder alles naar afspraak en naar volle tevredenheid.

• Respect voor uw wensen

Een heel goede ervaring met ENAME

Onze uitvaartbegeleider dacht goed mee over de uitvaart en had hele leuke ideeën om het net even anders te doen. Zoals toch de uitvaart vanuit huis te doen en de achterkant bedrukken van de kaart. Wij hadden voor een woordzoeker gekozen, dat paste precies bij onze moeder, en daar hebben we zoveel leuke reacties op gehad. De financiële mogelijkheden zijn ook goed doorgesproken en met de verzekering is alles prima geregeld. Geen zorgen voor ons. En allemaal heel respectvol met onze moeder omgegaan. Al met al dus een hele goede ervaring met ENAME en uitvaartcentrum Finnema in Aalsmeer.

Alles prima geregeld

Alles prima geregeld

• Respect voor uw wensen

Geweldig! Alles geregeld volgens onze wensen.

Na een eerdere ervaring met Chantal van Ename wilde ik heel graag dat zij me bij de uitvaart van mijn man zou bijstaan. Dat is door Ename mogelijk gemaakt. Alle soms uitzonderlijke wensen konden worden vervuld. We hebben hier een prachtige herinnering aan!

• Respect voor uw wensen

super mooi en professioneel! Heel erg tevreden

zie hierboven

• Respect voor uw wensen

Veel persoonlijke inzet, erg flexibel, op alle punten een uitstekende ervaring. Ze zijn goed bereikbaar, denken mee, en zorgen er goed voor dat de uitvaart kosten niet escaleren. Gewoon een goed en correct uitvaartcentrum. Vooral bedankt aan Anne.

Respectvol geholpen door Ename

De afspraak voor een bespreking was heel snel gemaakt. De uitvaartleider Erik gebruikte de juiste dosis medeleven zonder het zwaar te maken. Hij gaf veel praktische tips en voorbeelden van mogelijkheden. Hij was tijdens de voorbereidingen uitstekend bereikbaar en heeft last minute wijzigingen probleemloos verwerkt. Tijdens de uitvaart zelf praatte hij de diverse onderdelen losjes aan elkaar, bleef op de achtergrond op de juiste momenten en nam de regie waar nodig. Jammer genoeg waren de kaarten die in de koffiekamer hadden moeten staan niet meegekomen met de wagen vanuit Zuid, we hebben deze achteraf zelf alsnog moeten versturen.

Uitstekende begeleiding

Het is gegaan volgens de wensen van mijn moeder

Fred Roeskestraat 91

1076 EC Amsterdam

020 - 646 06 06

Over ENAME Uitvaartzorg

Bij een overlijden zijn er voor nabestaanden al zorgen en verdriet genoeg. Wij zijn er om u te ontzorgen in deze moeilijke tijd. Ename Uitvaartzorg heeft alle faciliteiten om dag en nacht voor u klaar te staan en van dienst te zijn. Bekijk hieronder onze uitvaartcentra. Wij staan garant voor een persoonlijke en respectvolle uitvaart.

Over Uitvaartscore.nl