Wat een fantastische lieve mensen werken er bij jullie.
Wij zijn goede geholpen en wij hebben nergens wat op aan te merken.
De communicatie en uitvoeringen waren efficient, prettig en niet onnodig zwaar aangezet.
Alle medewerkers waren lief en meelevend. Op deze intens verdrietige tijd , (in 2 weken onze beide ouders verloren) was iedereen erg behulpzaam. Het waren 2 erg mooie uitvaarten.
Heel goed . Isabelle is echt een super lieve vrouw die de tijd voor je neemt. Maar die ook de mensen achter de overledene ziet. Echt heel dankbaar dat zij ons bij heeft gestaan. Mvg Rowena Visser
De begeleiding van Dennis was super goed. Boven op de bal, zorgzaam en respectvol. Echt een steun en toeverlaat in moeilijke dagen. Heel fijn. Wij zijn zeer dankbaar voor de ondersteuning en toewijding van Dennis. Wij gunnen iedereen een Dennis!
Mijn moeder is op 26/10 overleden. 27 oktober is mijn moeder heel fijn verzorgt door twee fantastische medewerkers. 28 oktober kwam Jose voor het regelen van de uitvaart. Zij heeft alles met ons doorgenomen en daar veel tijd aan besteedt. Zij gaf direct aan dat zij niet bij de uitvaart aanwezig kon zijn maar dat zij goed zou overdragen en dat heeft zij gedaan, daar twijfel ik niet aan. Tussentijds heb ik een aantal keer gebeld en verschillende mensen aan de telefoon gehad. Steeds moest ik opnieuw mijn verhaal doen en dat maakte het lastig het vertrouwen in een goede uitvaart vast te houden. 1 november sprak ik voor het eerst telefonisch met Annefleur, we hebben de uitvaart doorgenomen. Op 3 november, de dag van de uitvaart, hebben wij Annefleur voor het eerst ontmoet. Zij is een geweldige uitvaartleider maar de binding met ons als familie ontbrak, daar kan Annefleur niets aan doen. Het is een gevolg van de late fysieke ontmoeting. Helaas was tijdens de uitvaart voelbaar dat Annefleur ons niet kende, de warmte en verbinding ontbrak. Een voorbeeld is dat in het welkomstwoord en bij het graf alleen de kinderen werden benoemd en niet de namen van de aanhang. De aanhang is erg betrokken en al meer dan 30 jaar in de familie. Als Annefleur eerder betrokken was geweest, had zij dit geweten en anders opgepakt. Wij nemen het haar niet kwalijk want je zal er maar voor staan; bij een vreemde familie een mooie uitvaart neerzetten. Wij nemen het de organisatie wel kwalijk. De verbinding met de uitvaartleider was voor ons erg belangrijk en had de uitvaart compleet gemaakt. Een week na mijn eigen moeder is mijn schoonmoeder overleden. De uitvaart werd verzorgd door een grote landelijke organisatie waarbij de betrokkenheid van de uitvaartleider voelbaar was in alles. Precies dat heb ik gemist bij jullie organisatie.
er was ruimte voor aangeven wat wij voor ogen hadden.
Na het overlijden van mijn moeder heeft Matthieu alles fantastisch verzorgd. Alles was mogelijk en niets was teveel.
Zeer liefdevol en betrokken. Meedenkend en niet opdringerig. Open en transparant. Uitvaartverzorger zeer profesioneel.
Ik was zeer tevreden (mede namens mijn zus en broer) over de bereikbaarheid, de snelle planning van zaken, de deskundigheid, de flexibiliteit en de vriendelijkheid van de organisatie en de medewerkers. Zeer prettige ervaring waardoor wij ons volledig op het afscheid van onze (groot/schoon)vader konden richten.
Alle verschillende medewerkers hebben hun taken met veel gevoel uitgevoerd.
Alle ruimte voor afstemmen wensen, goed en duidelijk overleg. Ruimte voor eigen invulling.
Ik had weinig ervaring met het organiseren van een Uitvaart. Door de goede zorgen van de medewerkers van Ename, en in het bijzonder door Marjolein Boot, ben ik totaal ontzorgd en is aan alles gedacht.
Ontzettend fijn, en liefdevol . Niks was teveel, en ze stonden altijd voor mij klaar . Bij de begeleiding met de kaarten, op het uitvaartcentrum, en de uitvaartverzorging. ❤️
Alle afspraken zijn nagekomen. Er werd hulpgeboden bij verschillende keuzes. Op de dag van de begrafenis werd er gezorgd voor een waardig afscheid.
De begeleiding was ronduit goed. Goede gespreken en advies. Erik en dennis leefde oprecht mee met ons verlies..
De medewerkers van ENAME UItvaartzorg hebben ons ontzettend lief ontzorgd, zeker omdat we 2 sterfgevallen binnen 8 dagen hadden. Waar nodig konden we altijd contact met ze opnemen en dat was een fijn idee. We danken daarom iedereen die hier een bijdrage aan hebben geleverd en wensen jullie heel veel succes bij het ontzorgen van andere mensen.
Alles verliep zoals afgesproken. De medewerkers waren erg zorgzaam voor mijn moeder.
Alles op een duidelijke en nette manier geregeld. Op ons verzoek het niet te zwaarmoedig te maken is goed op gereageerd. Waardige opbaring van uitvaart van de overledene.
Fijn ,helder ,meelevend maar niet té overdreven.
lastig om alles te omschrijven. Maar in elk geval ben ik dik tevreden over de geboden hulp en afhandeling.
Het was voor ons de eerste keer dat we zo iets intens verdrietig moesten meemaken en dan ook nog eens regelen. We zijn zo goed bijgestaan van begin tot eind, helemaal niks te klagen. Het feit dat het Nieuw Ooster ook al zo een digitaal programma opgesteld had om de uitvaart in te delen, was ook super geweldig. We zijn ook enorm goed ontvange bij het uitvaartcentrum met het schrijven van de kaarten. Ondanks dat we een emotionele en droevige situatie doormaakten, waren we ook vol vreugde, hoop en blijdschap met hoe alles verlopen is. Niet te vergeten de goede zorgen van de uitvaart verzorgers bij het aankleden van mijn moeder, zo respectbol en liefdevol, mijn diepste respect voor wat jullie aan werk doen. dankbaarheid vanuit Famile Artist, de Wit, Nortan
Gemakkelijk te benaderen, fijn om afspraken mee te maken, begripvol personeel, vriendelijk, flexibel, klantvriendelijk en precies in de uitvoering conform afspraken.
Het eerste thuis gesprek was met een heer. Super netjes we hadden gelijk een klik. Echter halverwege die week werden gebeld dat iem ands het over nam. Moesten we even aan wennen. Ook had de heer gezegd dat we op plus minus 350,- euro moesten bij betalen en tot mijn verrassing werd dat bedrag 860.- euro nogal een verschil. De dame die de uitvaart begeleidde was ontzettend leuk en netjes perfect gewoon.
Fred Roeskestraat 91
1076 EC Amsterdam
Bij een overlijden zijn er voor nabestaanden al zorgen en verdriet genoeg. Wij zijn er om u te ontzorgen in deze moeilijke tijd. Ename Uitvaartzorg heeft alle faciliteiten om dag en nacht voor u klaar te staan en van dienst te zijn. Bekijk hieronder onze uitvaartcentra. Wij staan garant voor een persoonlijke en respectvolle uitvaart.