Laden reviews...
32 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prezen consequent de warme en discrete begeleiding en de professionele aanpak. Het team luisterde goed en gaf duidelijke, betrouwbare informatie door het hele proces. Er werd veel aandacht besteed aan persoonlijke wensen en details. De ervaringen worden gekenmerkt als warm, respectvol en betrouwbaar.
Dees sloot uitstekend aan bij onze wensen, zorgvuldig, persoonlijk en professioneel
2 September 2026
Mariet
Amsterdam
Ik vond Dees warm en betrokken. Ze voelt dingen heel goed aan, waardoor je met een gerust hart alles aan haar kan overlaten. Ze denkt mee en komt met ideeën. Echt een heel fijn mens!
11 August 2026
Tamara
Leiderdorp
Vanaf het eerste moment was Rouwit aanwezig en nam op prettige onopvallende manier taken uit handen!
4 August 2026
Hanno
Leiden
Met RouWit/Dees is je uitvaart in goede handen. Dees reageert snel en is een echte steun. Ze denkt mee en geeft aan wat kan en wat minder wenselijk is. Met respect en aandacht voor alle direct betrokkenen wordt alles vlot geregeld. Top
30 July 2026
Tineke
Den Haag
Vanaf het eerste moment stelde Dees ons gerust. Meelevend, kalm en stelde de juiste vragen op het zwaarste moment in je leven. Vertelde kristalhelder wat de volgende stappen zouden zijn en hoe de komende dagen zullen verlopen. Uiteraard continu in overleg met ons als familie. Je doet het volledig samen. Er komt veel op je af met een uitvaart. Maar RouWit bood bewust tijd en ruimte door het afscheid van mijn vader niet puur in praktische zin te bespreken, zodat we als familie ook tijd kregen om het verlies emotioneel te doorvoelen. Erg belangrijk, merken wij weken later. Door de scherpe en overzichtelijke planning konden mijn zus en ik nog een dag samen naar het strand bijvoorbeeld. Er werd dus rust ingebouwd, wat we achteraf hard nodig hadden voor de dag zelf. Dees kwam een paar ochtenden langs voor het doornemen van de uitvaart. Ze stelde vooral vragen, maar deed ook goede suggesties als iets niet kon. Overal werd aan gedacht en uitgevoerd tot in detail. Nogmaals, wij zijn Dees en haar collega's eeuwig dankbaar voor een ontzettend mooi afscheid, het was cirkeltje rond wat ons betreft. En ook in de weken daarna helpt dit enorm met het verwerken van ons verlies. Haast met ongeloof, denken we terug aan hoe mooi het was en hoe alles op zijn plek viel die dag. Dankzij de juiste, op-en-top menselijke aandacht van Dees & haar collega's. Lieve Groet, de familie Boekholt
29 July 2026
Melvin
Leiderdorp
Wij hebben zowel bij de crematie van mijn moeder (september 2024) als nu bij de begrafenis van mijn vader in juni 2026 met RouWit zaken gedaan. We zijn heel erg tevreden over de samenwerking en hoe alles gegaan is. De medewerkster kwam zelfs op haar vrije dag naar ons toe om van alles te regelen. Heel veel dank daarvoor.
21 June 2026
Anne
Leiderdorp
Dees is voor mij de ideale uitvaartbegeleiding geweest. We hebben inmiddels helaas2x van haar diensten gebruik moeten maken en die ervaringen warrn echt heel goed. Professioneel, warm en persoonlijk. Echt heel fijn om tijdens een emotionele periode samen te werken met iemand waar je 100% van op aan kunt en alles tegen kan zeggen!
17 June 2026
Joris
Westerbork
Wat een mooi compliment. Dankjewel voor het vertrouwen. Het was fijn om er weer voor jullie te mogen zijn.
Mede door Dees hebben we een prachtige uitvaart kunnen organiseren voor mijn schoonmoeder. Dees biedt hulp en ondersteuning waar nodig, komt met bijzondere suggesties. Neemt het heft in handen daar waar het nodig is. Voelt prima aan waar je naar op zoek bent, ook al heb je het nog niet kunnen verwoorden. We hebben Dees, zoals ze zelf zei, minstens 10 grijze haren bezorgd. Maar door haar kijken we terug op een mooi, bijzonder en passend afscheid. Dank Dees!!
4 June 2026
Liesbeth
Voorschoten
Fijn dat jullie terugkijken op een mooi afscheid. Wat mij betreft waren het de grijze haren én met jouw hotline helemaal waard. Dankjewel dat ik er voor jullie mocht zijn.
RouWit had enkele jaren geleden al de uitvaart van onze moeder begeleid, en wij hebben geen moment geaarzeld om opnieuw RouWit te benaderen toen het einde van onze vader naderde. Wij, de vier kinderen, keken met veel waardering terug op de vriendelijke en tegelijk vlekkeloze wijze waarop men de uitvaart indertijd had vormgegeven, en ook ditmaal zijn wij uitermate tevreden over het optreden van RouWit: hartelijk, discreet, professioneel.
6 May 2026
Arthur
Amsterdam
Heel hartelijk dank voor je mooie woorden.
Wij hebben Dees ervaren als een betrokken persoon die op een persoonlijke wijze en nauwkeurig een ‘mooie’ uitvaart heeft verzorgd. Geheel conform de wens van de overledene.
19 April 2026
Ronald
Voorburg
Ze is lief, ontzorgt, denkt mee, denkt vooruit, is accuraat en snel, en is vooral een prachtig mede-mens van onschatbare waarde in een lastige periode.
13 April 2026
Vincent
Noordwijkerhout
We hebben de begeleiding als ontzettend prettig ervaren. Vanaf het eerste contact voelden we ons gehoord en begrepen. Ze is een warme, vlotte en betrokken dame die precies aanvoelt wat nodig is in zo’n emotionele periode. Alles werd duidelijk uitgelegd en zorgvuldig geregeld, waardoor wij echt de ruimte kregen om afscheid te nemen. Haar persoonlijke benadering en oog voor detail maakten het verschil. Dankzij haar inzet kijken we terug op een mooi en waardig afscheid. Absoluut een aanrader.
9 April 2026
Iris
Leimuiden
Dees heeft ons in een moeilijke tijd bijzonder goed geholpen. De kwaliteit van haar diensten zijn groot. Nog voor je haar wat vraagt om iets te regelen, heeft ze dat al gedaan. De opties die zij gaf voor kaarten, 24-uurskamer, bloemen, afscheids-give-aways, alles was kwalitatief perfect. We konden alles vragen, en ze regelde het. Soms zelfs meer dan dat. Dees kwam bij ons thuis, communiceerde helder en kwam afspraken altijd na. Ze gaf ons rust, en vertrouwen dat alles goed kwam
9 April 2026
Christiaan
Oegstgeest
Wij zijn blij dat de locatie die wij bedacht hadden voor de ceremonie ons heeft gewezen naar Dees. En wat een prachtig samenspel hebben we achter de rug. Dees heeft ons gezin op een heel warme eigen manier bijgestaan in alle voorbereidingen naar de uitvaartceremonie . Nabij waar nodig en met zinvolle suggesties, zodat wij op onze manier invulling konden geven zoals wij dat graag wilden. Ik heb Dees echt ervaren als een steun en fijn om te merken dat, ook in zo’n overweldigende periode, er humor mogelijk is. Een fijn mens om om je heen te hebben in deze fase.
30 March 2026
Naomi
Zoeterwoude
Er is Dees priem niets te veel. Zei is snel en correct. Zei altijd berijkbaar Top
11 March 2026
Sjaak de Roode
Leiderdorp
Met de rustige en toch doortastende aanwezigheid van Dees regelden wij de uitvaart van mijn man met veel lieve betrokkenen uit een samengesteld gezin met aanhang en volwassen kleinkinderen zodanig dat een ieder uiteindelijk precies de inbreng kreeg die bij hem/haar paste. Dankbaar voor een prachtige uitvaart. En wat een oog voor detail heeft Dees. Ze was onmisbaar!
28 February 2026
Nicoline
Den Haag
Dees luisterd en heeft aan een half woord genoeg. Ze blijft betrokken ook na de uitvaart.
12 February 2026
Mart
Leiden
Dees kende mijn ouders van hoi en dag uit de buurt! Toen mijn moeder kwam te overlijden was het voor mijn vader meteen duidelijk, Dees moet dit voor ons verzorgen! We hadden direct een klik en zij voelde precies aan hoe wij de uitvaart wilden hebben voor mijn moeder! Wij kijken terug op een fijn afscheid en willen Dees en Rouwit ook bedanken voor alles!
12 February 2026
Jan en Angelique Noordervliet
Leiderdorp
Vanaf het moment dat ik Dees aan de telefoon had en later haar persoonlijk ontmoette bij mijn ouders om het nadere afscheid van onze moeder te bespreken voelde het meteen goed. Ook mijn moeder zelf had er het volste vertrouwen in dat deze uitvaartondernemer begreep wat we bedoelden. De wens was om het afscheid binnen een relatief grote familie toch klein en persoonlijk te houden en te laten voelen. Om zo met een traan en vooral ook een lach het leven te vieren. Een wellicht simpele suggestie van Dees om de afscheidsdienst op de rouwkaart dan ook niet te benoemen als 'besloten kring' maar het nog specifieker te maken met de term 'in familiekring' illustreert hoe aandachtig ze luisterde naar onze wensen. Daarbij gaf Dees ook ruimte voor onze eigen ideeën, zoals het zelf ontwerpen van de kaart en onze keuze om geen rouwenveloppe te doen. Zowel haar komst bij het voorbespreken bij leven, haar ondersteuning op de dag van overlijden en de tussenliggende tijd tot aan de uitvaart en de condoleance voelden warm. Ze toonde betrokkenheid, creëerde rust, bood een luisterend oor en straalde samen met haar team een en al professionaliteit uit. De wijze waarop Dees in de loop naar het afscheid met ons sprak en ons begeleidde in die toch plotseling rouw deed ze op een mooie, toegankelijke manier. Uit haar gekozen woorden tijdens de dienst sprak liefde voor haar vak, die wij hebben ervaren als een diepe betrokkenheid. We namen geen afscheid van een ouder persoon, waarvan we wisten dat het einde nader zou zijn en tegelijkertijd toch onverwachts kwam, maar van een uniek mens. Knap hoe Dees dat verwoordde. We zijn dankbaar dat zij het afscheid van a t/m z tot in de puntjes heeft verzorgd, met steeds een prettige terugkoppeling over de gang van zaken. Ze had oog voor detail, bewaakte het proces waarbij er steeds ook ruimte was voor gevoelens, in welke vorm dan ook. Dat lijkt wellicht vanzelfsprekend maar ik heb helaas ook wel eens anders meegemaakt. Nogmaals dank, Dees.
8 February 2026
Caroline
Den Haag
Dees heeft de uitvaart van moeder begeleid. Tijdens het kennismakingsgesprek was er gelijk een klik. Dees is een bijzonder warm, betrokken persoon. Met oog voor detail, terwijl ze over alle mogelijkheden meedenkt. Ik wil je mede namens mijn familie bedanken voor de geweldige begeleiding voor en tijdens het liefdevolle afscheid.
27 January 2026
Belinda
Alphen aan den Rijn
een geweldige dame die zeer goed begeleid en helpt waar kan doet meer wat ze moet doen. Heel goed begrip voor de mens die het moeilijk heeft. Ze heeft mij fantastisch geholpen en heel goed begeleidt. Heel veel dank hiervoor. Ook voor de invalster op maandag 5 januari nogmaals veel dank.
23 January 2026
Wout
zoeterwoude dorp
Dees heeft ons in een moeilijke periode fantastisch begeleid. Ze is ontzettend lief, professioneel en luisterde echt naar onze wensen. Alles was tot in de puntjes geregeld, waardoor wij ons volledig konden richten op het afscheid. Haar betrokkenheid en zorgzaamheid maakten een groot verschil. Ik raad Dees van harte aan aan iedereen die een betrouwbare en warme uitvaartbegeleider zoekt.
17 December 2025
zsazsa edel
Alphen aan den Rijn
Dankjewel voor je lieve woorden Zsa Zsa.
Dees heeft het mogelijke gedaan om er een een waardig afscheid van te maken, rekeng houdend met de wensen van de klant
15 December 2025
Pieter
Leiden
Dankjewel Pieter. Het was fijn om samen met je vrouw vorm te kunnen geven aan haar afscheid.
We wilden hem zo graag een persoonlijk, informeel afscheid geven. Dankzij Dees is dat volkomen gelukt. Veel lieve reacties gehad en vaak de opmerking: we wisten niet dat het ook zo kon. Heel veel dank Dees, Het is moeilijk hem te moeten missen, maar we bewaren een hele goede herinnering aan het afscheid. Jouw warme steun in de rug heeft daarin een grote rol gespeeld. Henny, Suzanne en Judith.
5 December 2025
Henny
Leiderdorp
Dees is degene die je nodig hebt als je met intens verdriet kampt. Als je je verslagen voelt. Als je veel moet regelen terwijl je weet dat je dat - afscheid nemen zoals jij het wilt - maar één keer kan doen. Dees brengt rust, vertrouwen, is praktisch en doortastend. Met Dees komt het allemaal goed.
5 November 2025
Ingrid
Zoeterwoude
Ik weet natuurlijk niet wat je van mij verwacht als ik voor het eerst bij je kom. Reken in ieder geval niet op een mantelpakje. Eerder zie je mij op sneakers en in mijn spijkerjasje. Ik draag dat spijkerjasje namelijk graag. Sterker nog, ik woon er bijna in. Het is voor mij belangrijk om als mensen-mens naast je te staan en een mantelpakje past daar voor mij niet bij.
Belangrijk vind ik het vooral om er voor jóu te zijn, naar je te luisteren en ook te horen wat er níet wordt gezegd. Ik denk met je mee, ben compassievol en bovenal een verbinder. Ik adviseer en begeleid jou om samen vorm te geven aan een afscheid dat recht doet aan jouw dierbare. En daarbij mag er ook buiten de lijntjes gekleurd worden.
Er komen nogal wat keuzes op je af en die hoeven echt niet in één dag te worden genomen. Heb je wat meer tijd nodig? Doen we dat, want alles gaat in jouw tempo. Die persoonlijke aandacht is waar ik voor sta en zorgt voor de basis van vertrouwen die nodig is om met elkaar invulling te geven aan dat mooie afscheid dat past bij jou en je dierbare.
Hoofdstraat 44b
2351 AL Leiderdorp