******, LEVENSGEVAARLIJKE INSTALLATIE EN BEWUSTE MISLEIDING!

"Kies voor je eigen veiligheid NOOIT voor Umagine Friesland B.V. (*****). Mijn ervaring is een aaneenschakeling van technische blunders, financiële misleiding en chantage. 1. Chantage met hardware: De directeur weigerde de juiste hybride omvormer (waar wel voor betaald was) te plaatsen totdat ik mijn negatieve review zou verwijderen. Hardware als ***** gebruiken om een Google-score hoog te houden is diep triest. 2. Levensgevaarlijk prutswerk: Er werd een omvormer opgeleverd ZONDER de aardedraad aan te sluiten (zie foto). Dit is brandgevaarlijk en levensgevaarlijk. Daarnaast werd de omvormer zonder configuratie achtergelaten; ik moest zelf uren besteden om de instellingen te corrigeren en onnodig stroomverbruik te stoppen. 3. Bewuste ***** over techniek: In een mail (10-02-26) beweert ***** dat de geplaatste Huawei SUN2000-12KTL-M5 een 'Hybride' is. Dit is een glasharde leugen; dit model heeft geen batterijaansluiting. Men probeert de klant technisch te ***** om onder herstelwerk uit te komen. 4. Lokprijzen en diefstal van materiaal: Eerst wordt een accu beloofd tussen de €***** en €******, wat later steeds duurder wordt. Op de huidige website zijn de prijzen inmiddels meer dan verdubbeld naar bijna €******! Bovendien is er ballast (verzwaring) voor mijn platte dak gefactureerd, terwijl ze mijn eigen materialen hebben gebruikt die al op het erf lagen. Het geld voor deze materialen ****** 5.******: Omdat ik vroeg om een afgesproken verrekening, werd ik vals ***** van ***** met subsidie. Nu ik de waarheid boven tafel heb, wordt alle communicatie genegeerd en blokkeert dit bedrijf mij landelijk (******) voor de aanschaf van een accu elders. Men stuurt je sarcastisch 'veel succes' terwijl ze je doelbewust tegenwerken. Umagine laat je met de brokstukken zitten, ***** je bij klachten en liegt over certificeringen (***** die ze niet meer hebben. ******!"

• Kwaliteit
  • Vakmanschap/Deskundigheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen
  • Nazorg en Garantie

Vlot en deskundig

25 feb 2025 samen met Floris 4 panelen op de schuur geïnstalleerd. Mooi werk geleverd en fijn overleg gehad hoe ik het in de meterkast wou hebben. Altijd de tijd nemen voor al je vragen over app enz. En ze gaan net zolang door tot alles werkt. Straks lekker koken op zonnestroom. Heren bedankt voor de service. En graag tot ziens bij de vorige klus. Edwin

• Kwaliteit
  • Vakmanschap/Deskundigheid