Verhelderende ervaring.

Vanaf de 1e ontmoeting goed contact gehad met Tim. Hij is vriendelijk, geduldig en geeft duidelijke uitleg over de training en de resultaten van het het QEEG. Zo krijg je goed inzicht over hoe het brein werkt. Na 14 weken intensief trainen is bij mij de slaapkwaliteit sterk verbeterd. Ik ben heel tevreden over hoe het trainingstraject is verlopen.

In eigen tempo werken aan herstel

Tim is vriendelijk en geduldig. Hij laat je vrij in hoe je zelf invulling geeft aan de trainingen. Heb je een mindere dag of periode dan is er ruimte om rust te nemen in trainingen zonder dat er druk wordt gezet op het volbrengen van de trainingstijd. Verder neemt hij de tijd om uitleg te geven als je vragen hebt.

Positieve ervaring

Al vanaf het eerste moment dat ik met Tim kennismaakte, voelde het voor mij meteen vertrouwd. Verder gaf hij me duidelijke uitleg over hoe mijn brein werkt, wat me veel inzicht heeft gegeven. Tijdens de training kreeg ik fijne en deskundige begeleiding en altijd snel een reactie. Kortom: ik heb het trainingstraject als erg prettig ervaren.

Ik ben uitstekend goed geholpen

Effectieve behandeling om je te helpen met verbetering in het dagelijkse leven zoals bij in slaap vallen en omgaan met prikkels te verwerken.

professionaliteit en ervaring

Hartelijk dank voor deze ervaring. Het was een buitengewone ervaring om met u samen te werken en dank u wel voor de hulp die u mijn zoon hebt geboden. De eerste resultaten zijn zichtbaar; geduld is een kwestie van geduld. Dank u wel.

Deskundig en betrokken

De neuropsycholoog is kundig en luistert goed naar de klachten. Het onderzoek en de uitslag daarna werden duidelijk uitgelegd en toegelicht. Hij stelt je op je gemak.

heel professioneel

Secuur met de Qeeg metingen en de programmering van je laptop. Neemt zijn uitleg over de metingen voor je op, zodat je het nog eens kunt naluisteren. Weet ingewikkelde materie begrijpelijk uit te leggen. Reageerde altijd snel op mijn vragen, volgde het trainingstraject dat ik doorliep, gaf feedback en motiveerde me. Het verre rijden vanuit het noorden van het land meer dan waard.

Heel fijne ervaring met Tim. En verhelderend gesprek

Neurofeedback intake gedaan met duidelijke uitslag. Tim neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. En aan te geven wat de mogelijkheden zijn en welk verwachtings patroon er bij de trainingen horen.

Zorgvuldig en effectief

Tim begeleidt je op een zorgvuldige, vakkundige en vriendelijke manier.

Mijn nieuwgierigheid is bevredigd met nieuwe inzichten

Plezierige ontvangst duidelijke uitleg over de test methode en nabeschouwing verrassend inzichten, voelde mij bijzonder op miojn gemak.

Hele fijne ervaring en uitstekend geholpen!

Wij hebben door Tim een QEEG laten maken voor mijn vader en kijken hier met een heel goed gevoel op terug. Tim was zeer behulpzaam, dacht echt met ons mee. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd, waardoor we ons op ons gemak voelden tijdens het hele traject. We zijn erg dankbaar voor de betrokken en zorgzame begeleiding en zouden Tim dan ook zeker aanbevelen aan anderen.

Fijne ervaring met Tim

Tim is een prettige therapeut, sprak op niveau met ons kind. Er was steeds ruimte om vragen te stellen. Tim is tussen de behandelingen door goed bereikbaar en reageert snel. Therapie was thuis goed te volgen

In ieder opzicht uitstekend @

Tim gaat heel zorgvuldig te werk. De EEG metingen waren te zien op scherm en Tim geeft er een duidelijke uitleg bij. Alle bevindingen werden met verslag per email doorgestuurd. Al met al een hele prettige én verrassende ervaring!

Duidelijke meting en zorgvuldige voorlichting

Tim werkt zorgvuldig en precies. Na de meting, gaf hij een duidelijke toelichting met allerlei opnames om thuis nog eens te bekijken of af te luisteren. Ook voor het thuisgebruik gaf hij de opgenomen instructies mee.

Bij Brainmed ervaarde ik uitstekende, professionele begeleiding van neuropsycholoog Tim Smits.

Dankzij een brain scan en de heldere uitleg van Tim kon hij mijn symptomen nauwkeurig analyseren, waardoor ik vol vertrouwen de neurofeedback training inzet om mijn huidige klachten te verminderen.

Deskundig en betrouwbaar!

Ik heb Tim leren kennen als een deskundige, vriendelijke en rustige man die het onderzoek en de training goed uitlegt. Hij verteld eerlijk als behandeling/training waarschijnlijk weinig kans heeft tot slagen (wat bij mij het geval was). Onze dochter van 16 met HSP traint met neurofeedback en Tim heeft haar ontzettend goed begeleidt. Afspraken zijn altijd met mij erbij, ook de telefonische afspraken. Onze dochter heeft baat bij de behandeling en we zijn als ouders ontzettend blij dat we bij Brainmed terecht zijn gekomen.

Very helpful

Great customer service and knowledge. Also, good follow up on the service provided. I really got some good progress out of it

Zowaar rust in mijn hoofd

Mijn A.D.D. genereert in mijn hoofd een soort van dubbelleven. Nooit rust dus. Ik begin die rust nu gaandeweg het traject te ervaren. Een soort kalmte die verlossend voelt. Ik ben zo benieuwd naar het eindresultaat, dit motiveert mij echt om door te gaan. Het contact met Tim verloopt heel prettig.

Verhelderend

Qeeg samen met mijn zoon gemaakt. Alleen dit verklaard al een hoop over onze levenservaringen. Tim Smits is erg vriendelijk en heeft een engelengeduld bij vragen en uitleg. Nu in bedenktijd samen deel te nemen aan therapie waarbij ik (moeder) voor is en zoon er over nadenkt. Word vervolgd

Mijn spanningsklachten zijn verminderd

Tim is een aardige, rustige man waarbij je je snel op je gemak voelt. Ik kwam bij Tim vanwege spanningsklachten. Reguliere praattherapie gaf wel inzicht maar ik bleef erg last hebben van de lichamelijke klachten: continu een gespannen nerveus gevoel in m’n lijf, chronische hyperventilatie… Ik heb heel wat uren getraind, maar had opzich vrij snel (binnen 2 weken) dat ik verschil begon te merken. Het gespannen gevoel werd minder, eerst gepaard met moeheid, maar dat verdween later. Ik vond het trainen goed te doen en dat de klachten minder werden motiveerde erg. Na 14 weken zijn de spanningsklachten en hyperventilatie sowieso met 50% verminderd. Daardoor voel ik me echt beter en is het leven echt wel een stukje leuker! Erg blij mee!

Een waardevol traject

Ik kijk terug op een waardevol traject. Tim is vriendelijk en kundig. De neurofeedback heeft veel tijd gekost en is ook wel prijzig, maar ik heb mooie resultaten behaald: beter slapen, meer ontspanning, meer in het nu kunnen leven. Ik vind het bijzonder dat dat in zo'n korte tijd verbeterd is, terwijl het klachten waren die ik al sinds mijn kindertijd had.

Nooit verwacht dat mijn klachten zo zouden afnemen!

Een heel fijne ervaring gehad bij Tim. Hij is aardig, professioneel en legt alles goed uit. Zelf heb ik angst- en ocd-achtige klachten die erg zijn afgenomen, wat me heel erg heeft geholpen in mijn dagelijks leven en ook in mijn relatie met mijn vriend, die voor adhd-klachten een traject bij Brainmed volgde en daar ook veel profijt heeft gehad. Ik zou dit aan iedereen aanraden die problemen heeft met mentale gezondheid, slapen of andere klachten.

Dankbaar voor de prettige en goede begeleiding van Tim!

Tijdens een lange nasleep van een hersenschudding ben ik via via bij Tim terecht gekomen. Hier ben ik naderhand gezien ontzettend blij mee. De soms vage en wisselende klachten die ik had werden heel concreet zichtbaar tijdens een eerste consult en Tim heeft mij op een hele open en eerlijke manier de verwachtingen verteld wanneer ik zou beginnen aan het traject. De keuze om van start te gaan is mij goed bevallen, het is soms intensief voor mij maar ik merkte ook verschil en verlichting in klachten. Dingen die ik eerst heel moeizaam kon ondernemen gaan nu steeds wat beter. Daarnaast is Tim ontzettend betrokken, heel helder in zijn uitleg, en toegankelijk om vragen aan te stellen. Ik heb veel van hem geleerd over het werken van de hersenen wat mij ook weer helpt met het beter begrijpen van mijn klachten. Ik zit nog midden in het thuis trainingstraject, maar heb goede hoop op een succesvol einde!

Duidelijke uitleg

Het QEEG liet een duidelijk beeld zien van de hersen activiteit van onze zoon met autisme en echolalie. Daarna een goed onderbouwde uitleg in begrijpbare taal. We hopen dat de neurofeedback iets voor onze zoon kan gaan betekenen.

Heel vlot, veel en duidelijke info, aangename begeleiding en positief resultaat

Tim was heel bereikbaar en gaf duidelijke informatie. Aangenaam traject en al duidelijk resultaat. Heb besloten het traject te verlengen om nog meer resultaat te bereiken.

Pauwstraat 6

5451 PZ mill

06 363 122 43

Over Brainmed

Brainmed is in 2009 opgericht als eenmanszaak door Tim Smits . In 2022 is de eenmanszaak overgegaan in Brainmed bv. Als neuropsycholoog liep ik in de reguliere zorg aan tegen de trage en beperkte vertaling van inzichten vanuit de neurowetenschappen naar de klinische praktijk. Ik probeer dit binnen Brainmed te doorbreken door kwalitatieve zorg te bieden, waarbij ik probeer om de inzichten vanuit de neurowetenschappen te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Ik bied maatwerk middels gepersonaliseerde behandelingen afgestemd op het brein. Geen ‘onze size fits all’, maar ‘personalised medicine’. Geen richtlijnen, maar maatwerk. U staat centraal binnen de behandeling en iedere behandeling is maatwerk.