Verhelderend

De QEEG vond ik door de uitleg en duiding van Tim heel verhelderend in relatie tot mijn slaapklachten. Tim legt heel helder en rustig uit wat er de QEEG meet, hoe het werkt en vervolgens ook wat de meting laat zien. Ik kreeg vervolgens een voor mijn klachten en uitslag passend advies. Neurofeedback bleek niet de meest passende oplossing. Erg fijn dat Tim daar gewoon eerlijk en duidelijk over is en ook gelijk meedenkt over andere opties.

indrukwekkend

indrukwekkend, openbaring

Uitstekend!

De manier waarop alles uitgelegd en behandeld wordt is top!

Traject verliep fijn en met positief resultaat.

Tim is zeer kundig, gestructureerd en fijn om mee te werken. Hij neemt goed de tijd om alles duidelijk uit te leggen en is behulpzaam. Ik heb de training gedaan om beter met stress om te kunnen gaan. De eerste keren thuis trainen moest ik nog een beetje uitvinden hoe alles het beste werkte, maar daarna vond ik het trainen goed te doen. De training werd goed begeleid via whatsapp. Uit de begin-, midden- en eindmeting bleek dat ik veel vooruitgang had gemaakt. Ik meen dit ook in mijn dagelijks leven te herkennen. Ik heb net het traject afgerond en zit momenteel in een erg belastende periode, maar ervaar duidelijk minder stress.

Professionele uiteenzetting

Tim heeft ons de resultaten van mijn qEEG in verstaanbare taal uitgelegd met ondersteuning van foto’s. Neemt zijn tijd en probeert om samen de beste oplossing te vinden, hij is helemaal niet opdringerig geeft alle info mee naar huis om rustig alles nogmaals te overlopen en daarna een beslissing te nemen. Zeer aangenaam persoon met heel veel kennis van wat er in ons hoofdje rondspeelt.

verhelderend

Een duidelijk en verhelderend beeld over mijn klachten. Alle tijd voor uitleg en met visualisatie en schema's. Een eerlijk en passend advies.

Door bij Brainmed Neurofeedback thuis te volgen zijn mijn klachten bijna geheel verdwenen

Ik (61 jaar oud) ben erfelijk belast met een piekerstoornis en depressieve klachten. Daarnaast slaap ik vaak slecht. In de loop van mijn leven heb allerlei therapien en medicijnen gehad die maar matig hielpen. Op advies van mijn huisarts besloot ik bij Brainmed Neurofeedback thuis te gaan volgen. Dank zij de goede begeleiding en heldere uitleg van Tim Smits zijn mijn klachten met wel 90 % afgenomen. Ik vond het zeer prettig om thuis de Neurofeedback trainingen te doen.

Relaxed en betrouwbaar

Ik ben voor een intake geweest op de locatie in Mill. Tim heeft mij hier keurig geholpen.

Extra helpful and nice. I learned a lot.

Was goed

Was sceptisch in eerste instantie, maar de resultaten wat er uitkwam, is precies waar ik tegen aan loop. Goede uitleg ook. Dit had ik niet verwacht

Zeer kundige en fijn afgestemde neuropsycholoog waar je in veilige handen bent

Tim is een fijne neuropsycholoog die zeer complexe materie op een begrijpelijke wijze weet uit te leggen. Hij probeert altijd de juiste vertaling te maken wat jouw hersenen nodig hebben, om zo te functioneren dat ze jou meer ondersteunen in jouw dagelijkse leven. Wat hem door zijn omvangrijke kennis en ervaring bijzonder goed lukt. Als psychotherapeut, gespecialiseerd in trauma, kan ik met een gerust hart en overtuiging mijn cliënten Tim aanraden. Ik ben zeer gevoelig voor de manier waarop iemand met mij omgaat en dat vind ik ook zo fijn aan Tim. Hij stemt goed af en analyseert de gegevens nauwkeurig, zodat hij de vertaling kan maken tussen jouw hulpvraag en hoe neurofeedback je daarbij kan helpen. Grote lof aan Tim! Ik heb zelf ook heel veel aan de neurofeedbacktraining gehad, dankzij zijn deskundigheid en begeleiding bij de neurofeedback, heb ik mijn functioneren ook tot een hoger kunnen brengen. Een belangrijke overweging is dat de vooruitgang voor een wezenlijk deel afhangt hoeveel elke deelnemer bereid is te investeren. Het is een lange adem, die tegelijkertijd een grote impact kan hebben.

prima professionele intake

Het was ondanks het resultaat een goede inkijk in mijn casus

Professional die de persoon vooruit wil helpen

Prettig contact met Tim. Hij heeft echt oog voor diegene die voor hem zit. Hij is eerlijk over de verwachtingen van de training en zit niet de training te verkopen maar bespreekt het totaal plaatje wat helpend is voor de client. Bedankt Tim!

Goeie begeleiding en heel fijn contact met Tim!

Ik (moeder) ben zelf bekend met de goeie effecten van neurofeedback. Daarom wilde wij dit uitproberen voor onze 9jarige dochter die slecht slaapt. Tim maakt prettig contact met onze 9 jarige dochter. Hij is heel rustig en kan alles zeer goed uitleggen. Dit gaat op een luchtige en prettige manier. Daar zou menig leerkracht een voorbeeld aan kunnen nemen! Onze dochter vond het altijd gezellig om te kletsen met Tim. Ook de uitleg en ondersteuning naar ons als ouders was helder en fijn. Hoewel we er nog niet helemaal zijn is het slapen wel verbeterd. Dankjewel Tim!

prettig en duidelijk

Tim legt duidelijk uit wat er gebeurt en legt duidelijk en begrijpelijk uit wat de resultaten betekenen.

Heel goed uitleg.

Heel goed duidelijk uitgelegd en goed geholpen.

Professionele uitleg van QEEG en deskundige begeleiding van het behandeltraject

De intake QEEG liet een beeld zien van totale overprikkeling in alle gebieden. Door de goede instructies, de heldere doelen om eerst algemene rust te krijgen heb ik dagelijks thuis afwisselend 4 kernpunten getraind onder fijne begeleiding via app. In een paar maanden is in de vervolg QEEG een duidelijke verbetering te zien. Dat dit resultaat in zo’n korte tijd is bereikt door de Neurofeedback is heel bijzonder.

Heel tevreden met resultaten

Nadat ik de diagnose tinnitus had gekregen en mij werd verteld dat ik ermee moest leren leven, ben ik op zoek gegaan naar andere oplossingen. Met de hulp van Brainmed heb ik een grote verbetering ervaren, wat mij de hoop geeft dat het op een dag helemaal zal verdwijnen.

Fijne begeleiding. Legt duidelijk uit wat neurofeedback inhoud en hoe het werkt.

Bij de intake duidelijke uitleg gekregen over wat neurofeedback inhoud en hoe het werkt en hoe je precies traint. Tijdens het traject fijne communicatie via een whatsapp groepsapp. Reageert snel en duidelijk op je appjes als je iets niet snapt. Dankjewel voor alles Tim :)

Tim geeft duideli uitleg over wat je kan verwachten en hoe de trainingen in elkaar zitten

Sinds bijna 40 jaar heb ik last van slecht slapen, zowel in-als doorslapen. Hiervoor had ik de afgelopen jaren al bij diverse psychologen hulp gezocht en prettige gesprekken gevoerd en behandelingen ondergaan. Hierdoor werd ik een sterker mens, maar op het slapen deden deze behandelingen niets. Door een kennis van mij die psycholoog is werd ik getipt dat Tim misschien iets voor mij kon betekenen. Tim heeft een EEG gemaakt waarop bepaalde afwijkingen te zien waren, die met trainen mogelijk verbeterd konden worden. Tim gaf duidelijke uitleg over wat ik kon verwachten en hoe de trainingen in elkaar zitten. Ondertussen ben ik 4 maanden dagelijks aan het trainen en is zowel het in- als het doorslapen verbeterd, waardoor ik me overdag veel beter voel!

Zonder twijfel de beste keuze

Na ruim een jaar van beperkingen door een hersenschudding, heeft de neurofeedbacktraining onder begeleiding van Tim mijn leven volledig veranderd. Dankzij zijn heldere uitleg, betrokkenheid en eerlijke advies ben ik gelukkig weer mezelf. Het was zonder twijfel de beste keuze die ik (in januari) heb gemaakt. Voorheen kon ik geen normale geluiden verdragen, waardoor ik maandenlang geen sociale activiteiten kon ondernemen. Geen verjaardagen, feestjes, restaurantbezoeken of sport. Mijn werk kon ik slechts enkele uren per week doen, en ook thuis had ik veel rust nodig. Mijn wereld was klein: een kop koffie bij één of twee mensen die zachtjes spraken, maximaal twee uur. Door vier maanden dagelijks neurofeedbacktraining thuis te volgen, is alles veranderd. Ik werk inmiddels weer fulltime, sport, ga uit eten, en heb zelfs een groepsreis gemaakt met veel geluidsprikkels — en het gaat allemaal goed. Iedere dag ben ik dankbaar voor Tim’s deskundigheid en begeleiding. Zonder deze training zou mijn leven er nu heel anders uitzien. Het enige wat ik nog moet ervaren is hoe ik reageer op fysieke stoten en het bezoeken van bijvoorbeeld concerten met harde muziek. Maar gezien de enorme vooruitgang tot nu toe heb ik er vertrouwen in dat ook dat goed zal komen.

Een aanrader!!!

Ik ben ontzettend blij met de begeleiding van Tim. Hij is niet alleen zeer kundig in neurofeedback, maar weet ook helder en begrijpelijk uit te leggen hoe het allemaal werkt. Zijn betrokkenheid en rustige aanpak zorgen ervoor dat ik me altijd op mijn gemak voel. Na 14 weken trainen met de Neurofeedback-thuisset merk ik echte vooruitgang. Ook op de Qeeg-meting was dit duidelijk zichtbaar. Tim is een professional met hart voor zijn vak!”

Tim vond ik een zeer prettige behandelaar die met een eerlijke conclusie zijn onderzoek afsloot.

Tim maakte een wetenschappelijk goede indruk en kwam na de uitslag van het EEG met een indrukwekkend verhaal.

Persoonlijke aandacht!

Tim neemt de tijd> het programma is heel behulpzaam, fijn om redelijk snel al de positieve veranderingen te ervaren.

Ondersteuning en vakmanschap is top!

Belangrijk voor mij is dat afspraken nagekomen worden en wat dat betreft ben ik bij Brainmed nog nooit teleurgesteld. Zonder de apparatuur en ondersteuning zou mijn leven door de whiplash er aanzienlijk minder rooskleurig uitzien.

Pauwstraat 6

5451 PZ mill

06 363 122 43

Over Brainmed

Brainmed is in 2009 opgericht als eenmanszaak door Tim Smits . In 2022 is de eenmanszaak overgegaan in Brainmed bv. Als neuropsycholoog liep ik in de reguliere zorg aan tegen de trage en beperkte vertaling van inzichten vanuit de neurowetenschappen naar de klinische praktijk. Ik probeer dit binnen Brainmed te doorbreken door kwalitatieve zorg te bieden, waarbij ik probeer om de inzichten vanuit de neurowetenschappen te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Ik bied maatwerk middels gepersonaliseerde behandelingen afgestemd op het brein. Geen ‘onze size fits all’, maar ‘personalised medicine’. Geen richtlijnen, maar maatwerk. U staat centraal binnen de behandeling en iedere behandeling is maatwerk.