fijn, prettig en leerzaam intakegesprek gehad

Ik ben goed geinformeerd over wat brainmed doet. Helder over wat er aan de hand is met mij en wat ik kan verwachten tijdens het behandelproces. Uitleg middels plaatjes werkt goed. Ik werd goed begeleid door Tim en hij wil alle vragen beantwoorden.

Goede ondersteuning en behandelaar

Tim is een rustige man die goed luisterd naar de klachten die je hebt en probeerd mee te denken in oplossingen. Hij neemt hier goed de tijd voor en past de behandeling hier op aan.

Prettig verlopen intake

De intake bij Tim is heel prettig verlopen. Tim is een fijn persoon in de omgang en stelt je op je gemak. Hij is echt een specialist op dit gebied en kan goed uitleggen waarbij hij gebruik maakt van afbeeldingen en (wetenschappelijke) literatuur. Tijdens de intake heb ik een QEEG ondergaan om na te gaan of mijn klachten (burn-out en stress) met neurofeedback te behandelen zijn. Het QEEG gaf de kenmerken weer van een low voltage EEG wat past bij mijn klachten.

Tim is vakkundig en zeer betrokken.

Ik heb bij Tim van Brainmed nu 14 weken neurofeedback therapie gedaan. Na een nulmeting wordt er een goed plan gemaakt. Dagelijks train ik en heb ik contact met hem. We boeken goede resultaten. Ik kampte met veel lichamelijke klachten en weinig energie. We zitten in de lift!! Ook de hermetingen na 7 en 14 weken gaven aan dat we progressie boeken. Heel erg bedankt voor de goede zorgen.

Geweldig, wat heb ik meer rust

In de eerste en tweede week heb je zoiets van ¨gaat dit mij helpen¨, want ik had twijfels. Maar na een paar weken begonnen er veranderingen in mij te komen: meer rust in mijn hoofd en lichaam en ik reageer niet meer zo heftig op triggers en flash backs. Omdat mijn amygdala altijd ´aan´ stond, was ik in een constante vecht/vlucht/bevries mode. Ook na 7 weken trainen heb ik nog steeds triggers en flash backs maar de reactie erop is veel zwakker geworden. Ik heb dus nog een keer 7 weken te gaan. Het vereist wel zelfdiscipline, dus 3x per dag 30 min trainen.

Zorgverlener die tijd en aandacht voor je heeft

Eindelijk een zorgverlener die naar je luistert en inzichtelijk maakt wat er mis is met je hersens.Hij geeft ook duidelijk aan wat hij voor je kan betekenen

Een zeer positieve ervaring: Tim is eerlijk, deskundig en echt betrokken.

Het hele traject heb ik als zeer prettig ervaren, zowel de QEEG-scans op locatie als de thuistrainingen. Wat voor mij vooral het verschil maakte, is dat Tim duidelijk weet waar hij over praat, volledig eerlijk is gedurende het hele proces en alles afstemt op jouw persoonlijke klachten. Hij kijkt echt naar de specifieke resultaten van je QEEG-scan én naar wat je dagelijks ervaart. In de afgelopen maanden zijn mijn klachten merkbaar verbeterd, wat ook terug te zien is in de QEEG-resultaten. Daarnaast is het enorm fijn dat Tim van nature enthousiast en motiverend is; dat helpt enorm bij het volhouden van de oefeningen. Nogmaals bedankt, Tim!

Erg goed!

Goed geholpen met duidelijke resultaten die mijn klachten weergeven! Ook goed advies, super!

Eindelijk helderheid

Na maanden van overprikkeling, vermoeidheid en wisselende focus bracht Brainmed eindelijk helderheid. De QEEG in november 2025 maakte objectief zichtbaar wat er speelde. Tim Smits vertaalde dat naar een concreet plan. Aanrader bij (vermoeden van) PCS.

Duidelijk en vriendelijk

Tim is een aardige man die de tijd neemt om alles duidelijk uit te leggen. Ik kan nu nog niet zeggen of de behandeling ook effectief zal zijn maar ik ben hoopvol.

Tim is goede luisteraar en heel duidelijk in zijn communicatie

Duidelijk uitleg van de hersen scan in begrijpelijke taal. Heeft inzicht gegeven welke problematiek bij mij speelt.

Fijne ervaring!

Fijne intake gehad bij Tim. Alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd en er werden veel dingen duidelijk voor mij op basis van de QEEG meting.

Prettig mens, zeer betrokken en zeer deskundig.

Tim heb ik leren kennen als een bijzonder prettig mens die denskundigheid combineert met empathie, die heel erg betrokken is bij de individuele voortgang van de cliënt en ook heel adequate feedback geeft.

Professionele en prettige begeleiding

Wij zijn erg tevreden over de begeleiding van Tim. Vanaf het eerste contact was hij betrokken, professioneel en oprecht geïnteresseerd in onze situatie. Hij nam de tijd om alles goed uit te leggen en bood goede, persoonlijke begeleiding aan. Hoewel ons zoontje van vier uiteindelijk nog iets te jong bleek voor neurofeedback, hebben we het traject als heel prettig en waardevol ervaren. Tim dacht altijd mee en was flexibel. We hebben besloten om voorlopig te stoppen, maar wanneer onze zoon er wat ouder en meer aan toe is, willen we het traject zeker opnieuw oppakken bij Tim. Zijn deskundigheid en persoonlijke benadering maken echt het verschil. Kortom: een aanrader voor iedereen die zoekt naar professionele en persoonlijke begeleiding bij neurofeedback.

Goed resultaat en een zeer prettige begeleiding

De neurofeedback therapie heeft mijn klachten na een aantal maanden zeer intensief thuis trainen flink verminderd. Ik had voorafgaand aan de therapie een enorm vol hoofd, veel angstklachten en veel spanning in mijn lichaam. Deze klachten zijn momenteel veel minder op de voorgrond aanwezig. Tim is daarnaast een zeer prettige deskundige man om mee samen te werken. Hij is zorgvuldig, eerlijk en nagenoeg altijd bereikbaar. Hij geeft dagelijks feedback op de trainingen en wanneer iets niet lekker loopt, probeert hij altijd met je mee te denken. Het is echt maatwerk wat Tim levert, waarbij hij ook oprechte interesse toont en samen met jou werkt aan het doel.

Beter dan verwacht

Heel aangename sfeer, alles in orde. Ik kan niets verkeerd zeggen.

Verhelderend

De QEEG vond ik door de uitleg en duiding van Tim heel verhelderend in relatie tot mijn slaapklachten. Tim legt heel helder en rustig uit wat er de QEEG meet, hoe het werkt en vervolgens ook wat de meting laat zien. Ik kreeg vervolgens een voor mijn klachten en uitslag passend advies. Neurofeedback bleek niet de meest passende oplossing. Erg fijn dat Tim daar gewoon eerlijk en duidelijk over is en ook gelijk meedenkt over andere opties.

indrukwekkend

indrukwekkend, openbaring

Uitstekend!

De manier waarop alles uitgelegd en behandeld wordt is top!

Traject verliep fijn en met positief resultaat.

Tim is zeer kundig, gestructureerd en fijn om mee te werken. Hij neemt goed de tijd om alles duidelijk uit te leggen en is behulpzaam. Ik heb de training gedaan om beter met stress om te kunnen gaan. De eerste keren thuis trainen moest ik nog een beetje uitvinden hoe alles het beste werkte, maar daarna vond ik het trainen goed te doen. De training werd goed begeleid via whatsapp. Uit de begin-, midden- en eindmeting bleek dat ik veel vooruitgang had gemaakt. Ik meen dit ook in mijn dagelijks leven te herkennen. Ik heb net het traject afgerond en zit momenteel in een erg belastende periode, maar ervaar duidelijk minder stress.

Professionele uiteenzetting

Tim heeft ons de resultaten van mijn qEEG in verstaanbare taal uitgelegd met ondersteuning van foto’s. Neemt zijn tijd en probeert om samen de beste oplossing te vinden, hij is helemaal niet opdringerig geeft alle info mee naar huis om rustig alles nogmaals te overlopen en daarna een beslissing te nemen. Zeer aangenaam persoon met heel veel kennis van wat er in ons hoofdje rondspeelt.

verhelderend

Een duidelijk en verhelderend beeld over mijn klachten. Alle tijd voor uitleg en met visualisatie en schema's. Een eerlijk en passend advies.

Door bij Brainmed Neurofeedback thuis te volgen zijn mijn klachten bijna geheel verdwenen

Ik (61 jaar oud) ben erfelijk belast met een piekerstoornis en depressieve klachten. Daarnaast slaap ik vaak slecht. In de loop van mijn leven heb allerlei therapien en medicijnen gehad die maar matig hielpen. Op advies van mijn huisarts besloot ik bij Brainmed Neurofeedback thuis te gaan volgen. Dank zij de goede begeleiding en heldere uitleg van Tim Smits zijn mijn klachten met wel 90 % afgenomen. Ik vond het zeer prettig om thuis de Neurofeedback trainingen te doen.

Relaxed en betrouwbaar

Ik ben voor een intake geweest op de locatie in Mill. Tim heeft mij hier keurig geholpen.

Extra helpful and nice. I learned a lot.

Pauwstraat 6

5451 PZ mill

06 363 122 43

Over Brainmed

Brainmed is in 2009 opgericht als eenmanszaak door Tim Smits . In 2022 is de eenmanszaak overgegaan in Brainmed bv. Als neuropsycholoog liep ik in de reguliere zorg aan tegen de trage en beperkte vertaling van inzichten vanuit de neurowetenschappen naar de klinische praktijk. Ik probeer dit binnen Brainmed te doorbreken door kwalitatieve zorg te bieden, waarbij ik probeer om de inzichten vanuit de neurowetenschappen te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Ik bied maatwerk middels gepersonaliseerde behandelingen afgestemd op het brein. Geen ‘onze size fits all’, maar ‘personalised medicine’. Geen richtlijnen, maar maatwerk. U staat centraal binnen de behandeling en iedere behandeling is maatwerk.