Goeie begeleiding en heel fijn contact met Tim!

Ik (moeder) ben zelf bekend met de goeie effecten van neurofeedback. Daarom wilde wij dit uitproberen voor onze 9jarige dochter die slecht slaapt. Tim maakt prettig contact met onze 9 jarige dochter. Hij is heel rustig en kan alles zeer goed uitleggen. Dit gaat op een luchtige en prettige manier. Daar zou menig leerkracht een voorbeeld aan kunnen nemen! Onze dochter vond het altijd gezellig om te kletsen met Tim. Ook de uitleg en ondersteuning naar ons als ouders was helder en fijn. Hoewel we er nog niet helemaal zijn is het slapen wel verbeterd. Dankjewel Tim!

prettig en duidelijk

Tim legt duidelijk uit wat er gebeurt en legt duidelijk en begrijpelijk uit wat de resultaten betekenen.

Heel goed uitleg.

Heel goed duidelijk uitgelegd en goed geholpen.

Professionele uitleg van QEEG en deskundige begeleiding van het behandeltraject

De intake QEEG liet een beeld zien van totale overprikkeling in alle gebieden. Door de goede instructies, de heldere doelen om eerst algemene rust te krijgen heb ik dagelijks thuis afwisselend 4 kernpunten getraind onder fijne begeleiding via app. In een paar maanden is in de vervolg QEEG een duidelijke verbetering te zien. Dat dit resultaat in zo’n korte tijd is bereikt door de Neurofeedback is heel bijzonder.

Heel tevreden met resultaten

Nadat ik de diagnose tinnitus had gekregen en mij werd verteld dat ik ermee moest leren leven, ben ik op zoek gegaan naar andere oplossingen. Met de hulp van Brainmed heb ik een grote verbetering ervaren, wat mij de hoop geeft dat het op een dag helemaal zal verdwijnen.

Fijne begeleiding. Legt duidelijk uit wat neurofeedback inhoud en hoe het werkt.

Bij de intake duidelijke uitleg gekregen over wat neurofeedback inhoud en hoe het werkt en hoe je precies traint. Tijdens het traject fijne communicatie via een whatsapp groepsapp. Reageert snel en duidelijk op je appjes als je iets niet snapt. Dankjewel voor alles Tim :)

Tim geeft duideli uitleg over wat je kan verwachten en hoe de trainingen in elkaar zitten

Sinds bijna 40 jaar heb ik last van slecht slapen, zowel in-als doorslapen. Hiervoor had ik de afgelopen jaren al bij diverse psychologen hulp gezocht en prettige gesprekken gevoerd en behandelingen ondergaan. Hierdoor werd ik een sterker mens, maar op het slapen deden deze behandelingen niets. Door een kennis van mij die psycholoog is werd ik getipt dat Tim misschien iets voor mij kon betekenen. Tim heeft een EEG gemaakt waarop bepaalde afwijkingen te zien waren, die met trainen mogelijk verbeterd konden worden. Tim gaf duidelijke uitleg over wat ik kon verwachten en hoe de trainingen in elkaar zitten. Ondertussen ben ik 4 maanden dagelijks aan het trainen en is zowel het in- als het doorslapen verbeterd, waardoor ik me overdag veel beter voel!

Zonder twijfel de beste keuze

Na ruim een jaar van beperkingen door een hersenschudding, heeft de neurofeedbacktraining onder begeleiding van Tim mijn leven volledig veranderd. Dankzij zijn heldere uitleg, betrokkenheid en eerlijke advies ben ik gelukkig weer mezelf. Het was zonder twijfel de beste keuze die ik (in januari) heb gemaakt. Voorheen kon ik geen normale geluiden verdragen, waardoor ik maandenlang geen sociale activiteiten kon ondernemen. Geen verjaardagen, feestjes, restaurantbezoeken of sport. Mijn werk kon ik slechts enkele uren per week doen, en ook thuis had ik veel rust nodig. Mijn wereld was klein: een kop koffie bij één of twee mensen die zachtjes spraken, maximaal twee uur. Door vier maanden dagelijks neurofeedbacktraining thuis te volgen, is alles veranderd. Ik werk inmiddels weer fulltime, sport, ga uit eten, en heb zelfs een groepsreis gemaakt met veel geluidsprikkels — en het gaat allemaal goed. Iedere dag ben ik dankbaar voor Tim’s deskundigheid en begeleiding. Zonder deze training zou mijn leven er nu heel anders uitzien. Het enige wat ik nog moet ervaren is hoe ik reageer op fysieke stoten en het bezoeken van bijvoorbeeld concerten met harde muziek. Maar gezien de enorme vooruitgang tot nu toe heb ik er vertrouwen in dat ook dat goed zal komen.

Een aanrader!!!

Ik ben ontzettend blij met de begeleiding van Tim. Hij is niet alleen zeer kundig in neurofeedback, maar weet ook helder en begrijpelijk uit te leggen hoe het allemaal werkt. Zijn betrokkenheid en rustige aanpak zorgen ervoor dat ik me altijd op mijn gemak voel. Na 14 weken trainen met de Neurofeedback-thuisset merk ik echte vooruitgang. Ook op de Qeeg-meting was dit duidelijk zichtbaar. Tim is een professional met hart voor zijn vak!”

Tim vond ik een zeer prettige behandelaar die met een eerlijke conclusie zijn onderzoek afsloot.

Tim maakte een wetenschappelijk goede indruk en kwam na de uitslag van het EEG met een indrukwekkend verhaal.

Persoonlijke aandacht!

Tim neemt de tijd> het programma is heel behulpzaam, fijn om redelijk snel al de positieve veranderingen te ervaren.

Ondersteuning en vakmanschap is top!

Belangrijk voor mij is dat afspraken nagekomen worden en wat dat betreft ben ik bij Brainmed nog nooit teleurgesteld. Zonder de apparatuur en ondersteuning zou mijn leven door de whiplash er aanzienlijk minder rooskleurig uitzien.

Prettig, eerlijk en duidelijk

Prettig, eerlijk en duidelijk

Super interesting and relevant

Well explained, the theory corresponds to the actual baseline measurements and that to the living experience. The neuropsychologist generously answers questions and shares information. Way forward with (self) training and costs involved is also clear.

Duidelijke uitleg. Zeer goed onderzoek. Ben erg blij.mrt de resultaten. Kan er eindelijk een verbetertraject gestart worden.

Eindelijk vooruitgang geboekt

Het vergt wat tijd en geduld, maar uiteindelijk merk ik verbetering qua drukte in mijn hoofd. Bij de tussentijdse meting zag je al verbetering, maar voelde ik dat nog niet zo. Bij de eind meting zag je dat mij hersenen grote stappen hadden gemaakt en begon ik dat toch wel te merken. Mijn prikkelverwerking gebied heeft nog wel training nodig dus daar ga ik nu nog mee door. Inmiddels weet ik goed waar ik op moet letten om goed thuis te kunnen trainen. Tim legt alles duidelijk uit en zorgt ervoor dat je zijn uitleg ook altijd terug kunt kijken. Neurofeedback heeft mijn hersenen de ruimte gegeven om ook echt wat te kunnen doen met wat ik leer in therapie.

Zeer professionele begeleiding met levensveranderend resultaat!

Zou Brainmed zeker aanraden voor mensen die gevoelig zijn voor angstklachten en moeilijk prikkels kunnen 'filteren'. Heeft mij enorm geholpen om veel meer ontspannen te zijn in het dagelijks leven en te kunnen focussen op mijzelf, wie ik ben en wat ik belangrijk vind.

Tim Smits heeft mij zeer vakkundig begeleid.

Tim is vakkundig en 'speelt' met de techniek. Daarnaast is hij empatisch, heeft humor en geeft me steeds het gevoel dat het om mij en m'n uitdaging(en) gaat. Door de cliënt centraal te stellen creëert hij daarnaast een veilige sfeer. In zijn manier van werken laat hij voldoende ruimte voor specifieke verzoeken van de client.

Goede communicatie

Tot nu toe niet echt geholpen voor tinnitus maar wel voor de burnout en slaapcomfort. Na de laatste ceeq gaan we nog wel een poging wagen met een andere training.

Vriendelijk, klantgericht,

Ik heb de afgelopen maanden met Tim als erg prettig ervaren. Bij het eerste gesprek goede en fijne uitleg kregen. Zo ook de opties voor de trainingsmogelijkheden, geheel vrijblijvend zonder enige druk of verkooppraatje. De afgelopen maanden veel resultaten behaald, voornamelijk op het gebied van overprikkeling en sociale angst. Dus zeker een aanrader. En proberen of het iets voor je is, kan altijd zonder heel veel kosten. Na 4 weken heb je al een idee of het iets voor je doet. Dank je wel Tim voor je hulp afgelopen maanden. Heb net nog 2 trainingen gedaan 2 :-)

De weg naar minder stress

Tim is een zeer ervaren professional en begeleidt je heel goed. Hij is kundig en weet juist te adviseren. Hij neemt rustig de tijd het e.e.a. toe te lichten en neemt zelfs de feedback op zodat je het desgewenst later terug kan luisteren. Zelf ervaar ik veel positieve gevolgen van de therapie en zou ik het eenieder met veel stress adviseren.

Positiviteit, vertrouwen en betrokkenheid

Mijn ervaring bij Brainmed is heel goed en ik zou neurofeedback trainingen bij Brainmed ook aan anderen aanraden. De intake gaf veel inzichten die mijn klachten verklaren. De trainingen hebben mij geholpen om deze klachten (deels) aan te pakken. Naast de trainingen biedt Tim een luisterend oor, veel positiviteit en vertrouwen. Met behulp van de trainingen en de coaching van Tim bewandel ik m’n pad naar herstel. Heel veel dank Tim!

Erg goed. Duidelijk wat het inhoud en interessant.

Er is duidelijk uitgelegd wat het inhoud. En fijn dat je in alles stapsgewijs meegenomen wordt. Je weet duidelijk hoe het werkt en hoe het trainen in zijn werk gaat en er is duidelijk beschreven wat je op de meting ziet. Kortom fijne ondersteuning.

Interessant!

Voor een uitgebreide intake geweest bij Tim en vol interesse samen de uitslag doorgelopen. Tim nam de tijd, sluit fantastisch aan, geeft heldere en duidelijke uitleg en gebruikt passende beelden om die hele ingewikkelde breinfoto te duiden. Het gaf me bevestiging en daarmee ook rust, buiten dat het heel leerzaam en fascinerend is. Ik ben (nog) niet begonnen met de training, maar overweeg dit zeker. Superboeiend allemaal.

Erg succesvolle neurofeedback thuis training

Ik ben erg tevreden met de inzet van de neurofeedback thuis training bij burn-out klachten. Ik heb eerder bij Breinkliniek op de praktijk getraind met swLORETA training, maar merkte dat de thuistraining van Brainmed veel betere en diepere effecten gaf. Ook vond ik fijn dat ik binnen de grenzen van mijn belastbaarheid kon trainen en de neurofeedback set na de afronding van de 14 weken van me zelf was en ik de training onbeperkt kan blijven herhalen. Ik ben eeg tevreden en raad deze vorm van trainen aan!

Pauwstraat 6

5451 PZ mill

06 363 122 43

Over Brainmed

Brainmed is in 2009 opgericht als eenmanszaak door Tim Smits . In 2022 is de eenmanszaak overgegaan in Brainmed bv. Als neuropsycholoog liep ik in de reguliere zorg aan tegen de trage en beperkte vertaling van inzichten vanuit de neurowetenschappen naar de klinische praktijk. Ik probeer dit binnen Brainmed te doorbreken door kwalitatieve zorg te bieden, waarbij ik probeer om de inzichten vanuit de neurowetenschappen te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Ik bied maatwerk middels gepersonaliseerde behandelingen afgestemd op het brein. Geen ‘onze size fits all’, maar ‘personalised medicine’. Geen richtlijnen, maar maatwerk. U staat centraal binnen de behandeling en iedere behandeling is maatwerk.