Vriendelijk, duidelijk en goede service

Vriendelijk in de omgang, zeker een aanrader als je een leuke auto zoekt. Eerlijk en duidelijk!

Goed en snel geregeld

Het werd allemaal makkelijk en snel geregeld. Vriendelijk geholpen.

Top service zeker aan te bevelen

Nette Volkswagen Caddy gekocht rijd top en ziet er super netjes uit ook nog eens fantastisch geholpen zal hier zeker vaker een auto kopen

Fantastisch

Ik werd erg warm ontvangen met een theetje en een vriendelijk lach. Ik moest een nieuwe auto omdat mijne helaas te duur was om te maken. Harry vink auto's is een heel net bedrijf wat zeer transparant is in wat ze aan de auto's doen. Je weet hier precies wat je krijgt en als je iets constateert tijdens de proefrit wordt dat direct verholpen. De service is super en ik ga blij op pad met mijn nieuwe suzuki swift. Mijn subaru forester hebben ze ingeruild voor de export. Dus gelukkig kunnen we nog mensen blij maken met mijn oude auto. Zeker een aanrader om hier je auto te kopen voor een nette prijs.

goede service lekkere koffie

auto gekocht alles via afspraak

Geen slecht woord over Harry Vink auto's !

Geen slecht woord over Harry Vink auto's !

Uitstekende service

Hier mijn nieuwe Opel gekocht met nieuwe APK. Bastiaan heeft ons goed op weg geholpen en de auto in goede staat en ontzettend snel afgeleverd.

Zaterdag een auto gehaald voor de handel snel over de prijs eens en een heerlijk bakkie koffie

Goede en fijne service

Wij zijn zeer goed en snel en fijn geholpen! Lekker bakkie koffie en tijd voor een gezellig praatje! Erg blij met onze aankoop!

Super afhandeling

Vriendelijk ontvangst, duidelijke uitleg

Een man een man, een woord een woord.

Na een totall loss van de auto van mijn schoonmoeder (86 jaar), wilden we graag exact dezelfde auto terugkopen om aanpassingsproblmetaiek te vermijden. Deze auto hebben we gevonden bij Harry Vink auto's. Na enkele malen contact te hebben gehad met Bastiaan - hetgeen zeer aangenaam verlopen is - besloten om de auto op zaterdag 20/1/2024 te gaan halen. Alles was precies zoals Bastiaan had gezegd ("de auto is gewoon goed"). De auto heeft de terugrit van 260 km prima doorstaan. Ook een zeer goede ontvangst - met ter plekke leuke gesprekken. Ik kan dit autobedrijf van harte aanbevelen. Een man een man, een woord een woord.

Super bedrijf

Super bedrijf. Alles netjes afgehandeld

Klantgerichte, persoonlijke en vlotte dienstverlening

Prettige en vlotte afhandeling met persoonlijke aandacht voor de klant

dik voor elkaar

nette afhandeling

Super leuk bedrijf altijd welkom

Wij hebben er al een paar mooie auto's gekocht.. en komen ook vaak langs voor een gezellig praat of uitleg over de auto die willen kopen... en je krijgt altijd de goede info al koop je geen auto auto. Vader en zoon ze doen het super

Prima geholpen

Goede ervaring

Hij heeft ons keurig en netjes behandeld en komt zijn afspraken na Zou hem zeker aanbevelen

top komen afspraken keurig met ons na

keurig de auto op onze locatie bezorgt. maar wij hebben ook onze afspraken dan ook keurig nagekomen. zo hoort dat !!

Leuk zaken doen

Nieuw Amsterdamseweg 21 b

7764 AN Schoonebeek

Over Vink Auto's

Passie voor mooie auto’s, gecombineerd met goede service en klantgerichte dienstverlening. Dat is Vink Auto's in het kort. Vink Auto’s heeft zich gespecialiseerd in kwaliteits-occasions in de regio Zuidoost-Drenthe.