Een fijne advocaat die weet wat ze doet

Sylvia heeft mij altijd goed bijgestaan met eerlijk en deskundig advies.

• Betrokkenheid

Snel, adequaat, deskundig en persoonlijk contact

Ik ben via een mediator bij mw mr Sylvia Burger terecht gekomen wegens een geschil rondom een scheiding en omgangsregeling. Ik ben zeer persoonlijk en deskundig geholpen wat mij veel rust gaf. Mw Burger heeft persoonlijke aandacht op een deskundige manier. Waardevol

Persoonlijke en professionele bijstand

De bijstand heb ik als zeer professioneel en persoonlijk ervaren. Ik beveel SB advocatuur zeker aan.

Een aanrader.

Sylvia geeft je vanaf het eerste moment dat het contact er is een vertrouwd gevoel. Binnen het gehele proces zijn wij voortdurend op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Dat heeft ons een geruststellend gevoel gegeven lopende het proces..

• Betrokkenheid

Sylvia is betrokken en bekwaam

Ik heb Sylvia ervaren als empathisch betrokken persoon, die naast haar deskundigheid, ook een goede inlevingsvermogen heeft en een goed luisterend oor biedt, waardoor ze de situatie goed kan beoordelen. Sylvia heeft mij bijgestaan, bij een al lopend dossier. Vaak zijn advocaten erg zakelijk en juist bij familiezaken is een stukje emotionele betrokkenheid in gevallen erg belangrijk, Sylvia heeft hier oog voor. Je voelt je serieus genomen. Sylvia heeft mijn zaak met het gewenste resultaat behandeld.

Prettig

Ik stelde ruimte voor een gedegen gedachtewisseling op prijs. En die ruimte was er. Daardoor kon het vertrouwen groeien en de juiste conclusie worden getrokken en de beste keuze worden gemaakt

Goed en betrouwbaar

Prettige omgang,goed bereikbaar,vriendelijk en alles is goed geregeld. Ik kan het meer mensen aanbevelen.

• Betrokkenheid

Goede service zeker aan te raden

Hele goede en fijne service ervaren goede en duidelijke bijstand gehad. Zeker iemand om aan te raden indien iemand een advocaat zoekt

Geweldig geholpen

Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij mevrouw Sylvia burger. Hele lieve vrouw en meedenkend in onze situatie.

• Betrokkenheid

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Zij deed zijn werk heel goed. Snel.

• Betrokkenheid

Sylvia is betrokken, betrouwbaar, bereikbaar, eerlijk en vooral fijne advocate

Sylvia heeft mij bijgestaan bij verschillende zaken en dit heb ik als zeer prettig ervaren. Sylvia is zeer gedreven in haar vak en probeerd het onderste uit de kan te halen voor haar cliënt. Ik ben sylvia erg dankbaar voor haar hulp en steun in deze lastige zaken.

• Betrokkenheid

Persoonlijke benadering met grondige kennis en betrokkenheid!

Zeer tevreden met de zorgvuldige en professionele behandeling van mijn zaak. Meteen vanaf het begin had Sylvia een luisterend oor en gaf ze goede adviezen waardoor ik rust ervaarde en vertrouwen had tijdens het proces. Sylvia regeerde snel en adequaat op mijn vragen, dat is fijn en verhelderend tijdens een stressvolle periode. Ik ben Sylvia erg dankbaar voor de positieve afloop en zou SB advocatuur dan ook zeker aanraden!

• Betrokkenheid

Persoonlijke benadering met grondige kennis en betrokkenheid!

De afwikkeling van mijn zaak met SB Advocatuur heb ik als zeer prettig ervaren! Vanaf het eerste contactmoment voelde ik mij gehoord en begrepen. Mijn zaak werd niet alleen professioneel opgepakt, maar daarnaast werden mijn vragen snel en adequaat beantwoord, wat mij rust gaf tijdens het proces. Dit gaf mij het vertrouwen dat ik in goede handen was en dat alles in het werk werd gesteld om het best mogelijke resultaat te behalen! Dankzij de deskundigheid en toewijding van SB Advocatuur is mijn zaak dan ook succesvol afgerond. Ik zou dit kantoor zonder enige aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar juridische bijstand!

Top advocate!

Mevrouw mr. Burger is een zeer kundige en krachtige advocate die weet waar ze het over heeft. Ze luistert aandachtig en weet de juiste documentatie op te vragen om een sterke zaak te hebben. Tevens doorziet ze heel goed waar er tegenstrijdigheden zitten. "Al is de leugen nog zoo snel, de waarheid achterhaalt haar wel", dit is op haar lijf geschreven. Dit pakt ze geweldig goed aan en benoemd en onderbouwt de waarheid ook! Ik heb mij enorm gesteund en gehoord gevoeld. Ik heb volle vertrouwen in haar (gehad) tijdens mijn proces.

• Betrokkenheid

Super goed en fijn geholpen

Zeer fijne samenwerking, een luisterend oor en daar vanuit deskundig advies. Je wordt als mens behandelt in plaats van als dossier.

• Betrokkenheid

Goed luisterende en professionele advocate

Mijn ervaring met Mr Burger is geweldig. Ze heeft altijd een luisterend oor, is eerlijk, ook over wat gevolgen zouden kunnen zijn. Ze antwoord snel en adequaat en handelt zaken ook zo af. Ik ben zeer tevreden!

• Betrokkenheid

Er word precies gedaan wat er verwacht werd

Goed contact gehad en gehouden met Mr. Burger in de zaak die ze voor mij deskundig behandeld heeft en met een goed resultaat van de zaak afgesloten heeft.

• Betrokkenheid

Professioneel, toegankelijk, menselijk met oog voor detail

Ik heb meester Burger, Sylvia, leren kennen als een zeer toegankelijke professional. Naast haar sterke rationele en zakelijke kant, vind ik haar emotionele en menselijke kant typerend voor haar werkwijze. Laagdrempelig en transparant in het contact, mét kennis van zaken. Kortom, heel plezierig samenwerken met Sylvia!

Zeer kundig en betrokken

Een zeer kundige advocaat, met passie voor haar werk. Komt met goede adviezen en is inhoudelijk erg sterk. Hoewel de zaak erg spannend was, zagen wij het proces met vertrouwen tegemoet met mr. Burger. Opzoek naar een betrokken advocaat, met verstand van zaken, die echt ergens voor durft te staan? Dan raad ik mr. Burger aan!

• Betrokkenheid

Super lieve meegaande advocaat die er is!

Mevrouw Burger is een hele fijne lieve advocaat. Heeft altijd een luisterd oor, heel deskundig en zeker niet vies van hard werken. Haalt het onderste naar boven en goed voorbereid, tijdens de zitting heeft ze haar woordje klaar en weet op alles een antwoord te vinden. Ze zorgt voor een warm gevoel en stelt je ook gerust. Ook zal ze altijd eerlijk advies geven, ook al is dat niet altijd even leuk om te horen, denkt graag mee en vecht echt voor wat jij wilt bereiken. Het is mensen mens en heeft heel veel gevoel! Ben haar dankbaar voor wat ze voor ons betekent en zal haar zeker aan iedereen aanraden!

Beursplein 37

3011 AA Rotterdam