Goeie begeleiding en in bijzonder grote dank aan de secretaresse die alles regelde!

De secretaresse verzette bergen om toch nog afspraak voor Ward te vinden die paste in zijn lesschema. ( zit op kot) daar theorie binnenkort verviel.

Natuurlijk! Hier is de bijgewerkte tekst: **Ervaring in de rijschool** Mijn ervaring bij de rijschool was erg positief. De instructeur gaf duidelijke uitleg en bleef altijd geduldig. Voor mijn examen had ik nog één les, die heel goed ging dankzij de heldere uitleg. Met dat extra vertrouwen ben ik uiteindelijk in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. De rijschool is zeker een aanrader, en ik ben heel erg dankbaar voor alles wat ik heb geleerd.

Supergoeie rijschool met hele goeie begeleiding!

Hele positieve rijervaring met een heel goede rijinstructeur Mario Vandromme! Top!

Stipt en goede begeleiding

We zijn zeer tevreden

uitstekend

Secretariaat: super behulpzaam! Instructeur: zeer bekwaam en aangenaam!

Vlotte, goeie rijschool

Vlotte rijles, goeie communicatie, snel ingepland.

top!

De instructeur is erg vriendelijk en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt.

Had David als begeleider, Super vriendelijk, veel geduld, veel tips en tricks, begrip, en hulp in omgang met stress Top ervaring

Een top begleider

Een meneer met zeem veer geduld die weet waar hij mee bezig is. En door hem ben ik geslaagd hoor mijn vast rijbewijs Philip was top

Zeer tevreden !

Zeer correcte communicatie voor het inplannen van m’n rijbewijs C . Zowel de rijles als examenbegeleiding heel professioneel verlopen . Dank .

Tevreden

Afhankelijk van de rijinstructeur krijg je de nodige uitleg en aangepaste lessen. Zeer behulpzaam en geduldig. Bedankt voor alle uitleg en geduld! :-)

super

Ik heb veel bijgeleerd en kreeg goede ondersteuning om examen positief af te ronden.

Een fijne rijschool met duidelijke uitleg, vriendelijke instructeurs en goede begeleiding

Een top rijschool! De lessen waren duidelijk en leerzaam, de instructeurs vriendelijk en behulpzaam. Ik voelde me altijd op mijn gemak en goed begeleid tijdens het rijden.

Goed.

Bart heeft mij alles goed geleerd en ben erg dankbaar voor zijn geduld met mij.

Een uitstekende ervaring en allemaal goed uitgelegd door bart!

Werd allemaal rustig en goed uitgelegd door Bart, goede instructeur.

Eerlijke open communicatie

Heel vlot bereikbaar voor communicatie . Schema opmaken met begrip voor school-stage enzo. Examen goed voorbereid met resultaat dochter voor de 1ste maal geslaagd !

Prachtig

Ik heb een geweldige leerervaring gehad. Zowel het personeel als de rijinstructeurs waren zeer ervaren en erg beleefd.

Très bien

Je recommande vivement cette auto école

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Goede opleiding, opvolging iets minder

Mijn motorlessen zelf waren vlot geregeld en de lessen waren ook goed gegeven, met een heel goede opeenvolging, beperkte groepgrootte en consistentie naar motor toe. Echter is de examendag geannuleerd door een storm. Dat kan gebeuren - overmacht. Maar een week later had ik nog steeds niet gehoord, terwijl ik ging verwittigd worden. En na mijn mailtje hadden ze plots wel net gebeld met het examencentrum en bleek het einde seizoen te zijn, en dus geen kans meer om het examen opnieuw te doen. Kan gebeuren, maar... - ik moest zelf bellen - om mijn examen dan alsnog in februari/maart te kunnen doen, moet ik ook zelf opnieuw bellen om een afspraak te maken (prijzige opleiding om constant zelf alles te moeten plannen) - en moet ik hopen dat ik na 4 maand niet gereden te hebben ik alles terug onder de knie heb in 2 uur...

goede communicatie & lessen

Goede communicatie en opvolging, heel tevreden

professionele instructeurs, duidelijke afspraken

Rijlessen zijn duur, maar het loont de moeite om die te volgen.

Uitstekende rijschool

Zeer correct en vriendelijk

Zeer goed.

Alles verliep vlot en vriendelijk.

Slecht met u begeleiders behalve edi

Niet goed.. Slechte begeleiders . Edi is goed maar de rest zijn slecht

Heel tevreden over de rijlessen

Naar mijn mening ben ik zeer tevreden over de rijlessen die ik heb gekregen. Alles werd goed uitgelegd en de begeleiding was dik in orde.

Sint-Amandsstraat 129

8800 Roeselare

0032 51 26 77 26

Over Rijschool SECURA

Bij de Rijscholen SECURA kan u terecht voor de theorie- en/of praktijkopleidingen voor alle rijbewijscategorieën.