Heel goede rijschool

De rijschool heeft alles op alles gezet om mij te helpen slagen. Super bedankt.

Geweldig!

Mooi uitgebreid les gekregen op eigen tempo.

Snel en efficiënt

Secura speelt snel op de bal en presteert goed en efficiënt. Ze hebben heel veel geduld met nieuwe bestuurders en leggen ook uit waarom iets is zoals het is. Ik kon na het volgen van mijn 20u al bijna zo goed rijden zoals ik nu rijd net na het behalen van mijn rijbewijs. Zeker de prijs waard!

Top lessen gehad alles goed uitgelegd

Het ging vlot heb leren rijden in 20u en goeie lesgever

Een heel vlotte en leerrijke ervaring met een topbegeleider!

Ik volgde 20 uur rijles bij Rijschool Secura met Jan als begeleider. Hij was altijd heel vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Ik kon met al mijn vragen bij hem terecht en hij legde alles duidelijk uit. De lessen verliepen heel vlot en ik voelde me steeds op mijn gemak. Zeker een aanrader!

Ze helpen je mee door je examen!

Ik had voor mijn motorijbewijs 2 verschillende begeleiders. Zowel Geert als Yves hebben me hoor mijn examen parcour super goed begeleid en gemotiveerd! Ze leven met je mee en sturen bij waar nodig. Ik ben heel tevreden!

Fantastische begeleider

Fantastische begeleider die weet hoe hij op een grappige manier met jeugd moet omgaan. Heel goeie en leuke ervaring.

Bij Secura, met Dieter als instructeur, heb ik met veel plezier en vertrouwen leren rijden.

Mijn ervaring bij Secura is ontzettend positief. Vanaf het begin was er een fijne en duidelijke communicatie en alles was goed geregeld. De rijlessen met Dieter waren echt top: hij is geduldig, legt rustig en helder uit en weet precies hoe hij je stap voor stap verder kan helpen. Door zijn professionele aanpak en persoonlijke begeleiding voelde ik me snel op mijn gemak achter het stuur. Ik heb niet alleen de vaardigheden geleerd die nodig zijn om te slagen, maar ook echt vertrouwen opgebouwd om zelfstandig en veilig de weg op te gaan. De lessen waren leerzaam, maar ook altijd gezellig, waardoor ik met plezier naar elke afspraak uitkeek. Ik ben blij dat ik voor Secura heb gekozen en kan deze rijschool, en in het bijzonder Dieter, van harte aanbevelen.

Fantastisch!

Duidelijke lessen, eerlijke bekwamen instructeur. Bedankt voor de hulp en je geduld! Ook meteen kunnen slagen

alles duidelijk en perfect volgens afspraak verlopen

Stefaan is een zeer duidelijke en geduldige lesgever, die nuttige tips en tricks meegeeft. aanrader.

Heel fijn en duidelijk

Fijn contact, goede uitleg. Hele lieve rijinstructeur.

Bart is ene van de beste lesgevers. En jullie de beste rijschool, je krijgt de nodige uitleg en altijd even vriendelijk.

Heel tevreden!

Ik ben heel tevreden.

Veel bijgeleerd en in 1 keer geslaagd

Ik heb zeer veel bijgeleerd en de instructeurs zorgden ervoor dat ik totaal geen stress had. Zeker een aanrader!

Professionele aanpak met een ervaren instructuur.

Hoewel ik schrik had om te rijden werd ik van bij het begin gerustgesteld en goed begeleid. Vanaf les 1 verliep alles zeer goed waardoor de angst om te rijden veranderde in een plezier om te leren rijden.

Goeie rustige persoon van begeleiding

correcte communicatie en goeie begeleiding

Top-begeleiding

5 sterren voor David Een man die z'n job kan/ kent én graag deelt. Kortom begeleiding on-point!. Met zo'n mensen aan boord kan je als leerling alleen maar tevreden zijn!

Perfecte organisatie en begeleiding

Planning verliep vlekkeloos. Rijinstructeur Geert is een vat vol ervaring. In de weinige uren leert hij je de kneepjes van het vak. Secure jullie hebben een topper van een instructeur.

Aangepaste en vlotte begeleiding met focus op wat nodig is.

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden over mijn rijlessen bij deze school. De instructeur heeft me alles goed uitgelegd.

Super goed

Heel goeie rijlessen.

amazing

Eddy was echt perfection! on time and really caring about his students.

Een zeer goede ervaring

De lesgever legde het goede uit.

Perfecte ervaring!

Jan is een zeer aangename en rustige rijlesgever. Ook de communicatie via mail en telefoon met het bureau verliep altijd vlot.

Sint-Amandsstraat 129

8800 Roeselare

0032 51 26 77 26

Over Rijschool SECURA

Bij de Rijscholen SECURA kan u terecht voor de theorie- en/of praktijkopleidingen voor alle rijbewijscategorieën.