Prettige en veilige begeleiding in een spannende periode.

Ik ben erg prettig geholpen door Valiant Advocatuur tijdens het proces rondom mijn beëindigingsovereenkomst. Vanaf het begin voelde het contact vertrouwd en veilig, iets wat ik erg belangrijk vond in deze kwetsbare fase. Er werd duidelijk en rustig uitgelegd wat mijn rechten waren en wat ik kon verwachten. Er was ruimte voor mijn vragen en emoties, zonder oordeel. Die combinatie van deskundigheid én menselijke benadering maakte echt het verschil voor mij. Ik ben dankbaar voor hun steun.

• Betrokkenheid

Jolien combineert juridische scherpte met oprechte betrokkenheid en strategisch inzicht

Vanaf het eerste contact voelde ik mij serieus genomen. Jolien is analytisch sterk, stelt de juiste vragen, en weet complexe situaties te vertalen naar een heldere aanpak. Ze bewaakt de belangen van haar cliënt met rust en vastberadenheid, zonder onnodig te escaleren. Dankzij haar doordachte advies en professionele houding heb ik niet alleen juridische duidelijkheid gekregen, maar ook vertrouwen en regie teruggewonnen in een lastige re-integratie- en VSO-situatie. Ze denkt vooruit, is realistisch en weet wanneer ze moet versnellen of juist tactisch afwachten. Jolien is geen standaard jurist, maar een strategische partner.

Kundige hulp

Ben snel en vakkundig door Jolien geholpen.

• Betrokkenheid

Begripvol, realistisch en duidelijk.

Jolien heeft mij met raad en daad bijgestaan. Vakkundig en realistisch in het voortraject. Geduldig en persoonlijk tijdens "het echte werk". Ik voelde mij werkelijk gesteund en goed geholpen.

• Betrokkenheid

Something I dreaded that took a turn for the better.

I approached Mrs. Macken feeling uncertain and unsure of which direction to take. She took the time to clearly explain my rights and helped me understand the potential advantages of my situation. From that point on, she took charge of the case, handling every detail while keeping me consistently updated on the progress of the negotiation. Mrs. Macken is detail-oriented, realistic, and honest about what can be achieved, ensuring that your situation remains secure and well-managed. Thank you for making a daunting experience bearable.

• Betrokkenheid

Jolien is een steun en toeverlaat in onzekere tijden!

Ze is laagdrempelig, betrokken en heel veel kennis. Bij ons was de uitkomst positief door haar inzet. Dankjewel Jolien!

Friendly and knowledgeable service

Jolien was an amazing lawyer throughout my experience. From the moment she stepped into my situation, a huge weight was lifted off my shoulders. She was communicative, knowledgeable and always supportive. She made time for me whenever I had any doubts and made sure no question was left unanswered. She was professional yet still her friendly and down to earth approach were just what I needed during this process. Recommended!

• Would you recommend us? Yes
  • Communication
  • Quality of the advice
  • Expertise of the lawyers
  • Involvement

Uitstekende ervaring met Jolien Macken!

Ik ben enorm tevreden over de service van mijn advocaat, Jolien Macken. De communicatie was altijd helder en snel, waardoor ik me goed geïnformeerd voelde gedurende het hele proces. Het advies dat ik kreeg was deskundig en goed onderbouwd, wat me het vertrouwen gaf dat mijn zaak in goede handen was. De betrokkenheid van Jolien was echt merkbaar, ze was altijd bereid om te luisteren, mijn zorgen serieus te nemen en actief mee te denken. Alles was snel, effectief en volledig afgehandeld. Kortom, alles was OPTIMAAL. Ik kan Jolien van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionaliteit, expertise en betrokkenheid bij hun arbeidsrecht kwesties.

Deskundig en persoonlijk!

Los van Jolien haar vakkundigheid, correctheid en ervaring in het vak, is zij heel prettig in omgang en denkt ze volledig met je mee! Ze is een fijn persoon om je tijdens onprettige situaties door te laten bijstaan. Bedankt Jolien!

• Betrokkenheid

Jolien is ontzettend vriendelijk, scherp, en kundig

Ik kan Jolien iedereen aanbevelen! Ze is ontzettend betrokken, en gaat ervoor.

• Betrokkenheid

Vriendelijk, nauwgezet, doelgericht en secuur. Dat is Jolien!

Jolien beoordeelde mijn vso inhoudelijk en heeft de communicatie met de werkgever verzorgd. Jolien is vriendelijk en zij werkt nauwgezet, doelgericht en netjes. Daarnaast is zij duidelijk en correct in de communicatie. Met haar vakinhoudelijke kennis heeft zij precies gedaan wat ik nodig had! Dankjewel!

Persoonlijk en doortastend

Het was een fijn proces met een snelle doorloop doordat er goed van te voren over na was gedacht. Ik heb dit als hele fijne ondersteuning ervaren en kan dit zeker aanraden.

betrouwbare goede advocaat

Advocaat laat een zeer betrouwbare kundige indruk achter waardoor je snel op het gemak wordt gesteld

• Betrokkenheid

Eerst had ik een advocaat waar ik niet echt een vertrouwen in had. Toen vond ik Jolien. Een advocaat waar ik direct een goed gevoel bij had. Zij begreep mij in m’n verhaal en toonde ook echt interesse in mijn persoonlijke situatie. Dankzij haar uitstekende kennis en voor goed en vooral duidelijk werk, ben ik in mijn gelijk gesteld in een arbeidsconflict. Ik heb geen andere advocaat als haar kunnen wensen! Er is zo veel last van mijn schouder gegaan omdat Jolien wist wat ze deed en ik geen zorgen meer had. TOP advocaat. Ik raad haar zeker aan !

• Betrokkenheid

Een ontzettend prettige samenwerking!

Nadat ik onverwachts in een lastige situatie op de werkvloer terecht was gekomen, ben ik ontzettend prettig ondersteund door Jolien. Ze nam meteen de tijd om uitgebreid naar mij te luisteren en me verder te helpen met mijn VSO. Jolien legt de gang van zaken duidelijk en rustig uit. Bovendien kreeg ik altijd een snelle reactie. Ze gaf vertrouwen en uiteindelijk hebben we het positief kunnen afronden. Dankbaar voor haar professionele en zorgzame aanpak!

• Betrokkenheid

Geëngageerd, no-nonsense en meedenkend, óók voor werknemers!

Jolien heeft mij uitstekend bijgestaan gedurende een arbeidsconflict tussen mijn werkgever en mijzelf. Ze denkt goed mee met haar client, ongeacht de situatie. Daarbij houd ze goed in de gaten wat wel en niet mogelijk is, al is ze ook niet bang om groot te denken. Ze weet waar grote stappen behaald kunnen worden, maar ook wanneer het beter is om een pas op de okaats te maken. Uiteindelijk heeft ze mij geholpen om tot een zeer acceptabele overeenkomst te komen met mijn werkgever, waar ik in eerste instantie aan het (veel te) kortste eind zou trekken. Chapeau.

• Betrokkenheid

Een fijne en leerzame samenwerking.

Jolien is een fijn mens bij wie je je al snel op je gemak voelt. Ze is begaan, ze laat je relativeren en is als geen ander in staat om het overzicht te behouden en niet te verzanden in details.

• Betrokkenheid

Persoonlijk, betrokken en een fijne gesprekspartner

Jolien heeft ons inmiddels meerdere malen perfect ondersteund bij de te maken keuzes en het op de juiste manier invullen ervan. Haar betrokkenheid en persoonlijke aanpak zijn voor ons van onschatbare waarde geweest.

Super goed meegedacht

Soms komen veranderingen ineens op je pad en moet je snel schakelen. Hoe fijn is het dan om iemand naast je te hebben die los van alle emoties je bijstaat en het overzicht bewaard. Jolien heeft mijn beeld van ‘de advocaat’ totaal veranderd het was fijn om haar als helpdesk te hebben zodat ook juridisch alles klopte. Dank daarvoor.

Deskundig en betrokken

Jolien is deskundig en betrokken, werkt snel en effectief.

• Betrokkenheid

Jolien is erg kundig, professioneel en vriendelijk

Het eerste contact met Jolien was meteen erg prettig. Ze deelde direct haar kennis en was erg vriendelijk. Ik voelde gelijk dat het een goede keuze was om haar hulp in te zetten. Jolien is erg correct en informeert je veel tussentijds zodat je je erg betrokken voelt. Ze is open in haar communicatie en geeft altijd een advies vanuit haar expertise maar geeft je de ruimte om een eigen keuze te maken.

• Betrokkenheid

Heel fijn contact, professioneel en zorgvuldig!

We hebben hele fijne ervaringen gehad met Jolien tijdens een recent ontslagtraject. Haar zorgvuldige werkwijze en uitgebreide kennis van zaken vielen direct op. Ze handelde snel en efficiënt, en gaf ons steeds goed onderbouwd advies. We zijn zeer tevreden over de geleverde diensten en raden Jolien ten zeerste aan voor juridische bijstand.

fantastisch

snel contact met Jolien en ondernam heel snel actie en bij vragen kreeg je zeer spoedig antwoord. alles heel snel geregeld en ben heel blij met het behaalde resultaat hoop het nooit meer nodig te hebben maar anders ga ik zeker terug naar Jolien

• Betrokkenheid

Ik ben heel erg tevreden

In onmogelijk situaties waar wij als mensen geholpen worden. Bieden zij de beste oplossing. In een korte tijd alles opgelost. Een goede uitleg. Communicatie is zeer goed. Ik zou het iedereen aanbevelen.

Goede communicatie

Door het snelle handelen en duidelijke communicatie ben ik tevreden uit een arbeidsconflict gekomen. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik er samen voor stond en alles werd duidelijk uitgelegd.

Reduitlaan 33 Unit 3.16

4814 DC Breda