Laden reviews...
19 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken snelle en professionele service en duidelijke communicatie. Het team wordt herhaaldelijk beschreven als vriendelijk, professioneel en prettig in de samenwerking. Betrouwbaarheid en goede ondersteuning worden genoemd, samen met een scherpe prijs. Over het algemeen geven de reviews een zeer positieve ervaring aan de dienstverlening.
Al jarenlang doe ik met veel tevredenheid zaken met Lesautolease. Ze denken niet alleen aan hun eigen belang, maar vooral ook aan wat het beste past bij mijn situatie en mijn rijschool. Bij de keuze voor een nieuwe lesauto word ik altijd deskundig en eerlijk begeleid. De persoonlijke service, het meedenken en de betrouwbaarheid maken voor mij echt het verschil. Ik kan Lesautolease dan ook van harte aanbevelen aan iedere rijschoolhouder die op zoek is naar een betrouwbare leasepartner.
27 June 2026
Gert
Hoorn
Uitstekende service en er wordt kwaliteit geleverd
1 February 2026
Gijs
Rosmalen
Snel alles kunnen regelen Goeie auto
30 January 2026
Peter Degen
Heesch nederland
meedenken in het hele proces waarbij de klant voorop staat, goede geweldige service. Zeker een aanrader!
29 December 2025
Roy
Nieuwegein
Super fijne ervaring met Lesautolease.nl en lesautoverhuur.nl. Alles werd snel geregeld en er werd duidelijk met me meegedacht. Geen gedoe, gewoon goede service en een scherpe prijs. Echt top, ik zou ze zo weer kiezen!
12 December 2025
Ghafar
Leeuwarden
Ik heb goede ervaring met Stefan en Nick , en word altijd goed geholpen.
11 November 2025
Jack
'S-HERTOGENBOSCH
10 November 2025
Fokke Hoekstra
TYTSJERK
Inmiddels rijd ik in de tweede auto die ik lease bij les auto lease. In bijde gevallen ben ik zeer prettig geholpen.
16 October 2025
Jasper
Numansdorp
Ik lease inmiddels alweer mijn vijfde auto bij leasautolease en dat zegt eigenlijk al genoeg. Ik heb nog nooit een bedrijf meegemaakt dat zo professioneel en empathisch is en ook zo met je meedenkt! In geval van autopech of schade zorgen ze er altijd voor dat je door kan gaan door zo snel mogelijk vervangend vervoer te regelen. Het is een topbedrijf dat geleid wordt door professionals die zonder arrogantie altijd voor je klaar staan!
13 September 2025
Francis Robben
Koog ad Zaan
Super vriendelijk te woord gestaan, de tijd nemend om mee te denken met de situatie. En ook achteraf heel behulpzaam. Al met al een zeer goede service.
8 September 2025
Monique
Gouderak
Mijn ervaring met lesautolease is er één waarin duidelijkheid en vriendelijkheid centraal staan. Afspraken zijn duidelijk, net als het papierwerk. Afspraken worden nagekomen. Daarnaast zijn de heren erg vriendelijk en weten precies waar ze het over hebben. Er wordt snel gereageerd op emails en tijdens vakanties werden afspraken gewoon keurig nageleefd. Helemaal TOP dus.
29 August 2025
Olav
Hoogvliet
Doen wat van ze verwacht wordt. Transportkosten zijn overdreven. Of je nou 180 km van ze vandaan woont of 80 de kosten zijn exact hetzelfde.
29 August 2025
Oswald
Heerlen
Op vrijdag 15.30 gebeld voor auto en zaterdagochtend op kunnen halen, nadat auto niet meer nodig was 1 telefoontje en hij werd opgehaald.
9 August 2025
Jaco
Middelharnis
Op het laatste moment had lesauto verhuur nog een auto voor mij beschikbaar, leerlingen waren blij omdat we gewoon door konden rijden ondanks defect aan eigen auto.
7 August 2025
Sander
Wolf
Goede communicatie, adviezen op maat voor mijn kleine rijschool. Het is een fijn en persoonlijk bedrijf waar ik me bij thuis voel.
4 July 2025
Harrie van de Sande
Rosmalen
Uitstekende service en prima terugkoppeling naar de klant toe.
3 July 2025
Ilhan
Tilburg
Goed opgevangen en prima geregeld.
Hans
Klantvriendelijk denken mee
Rijschool almas
Rotterdam
Snelle, professionele hulp en staan altijd voor je klaar.
Rene
Nuenen
Er wordt echt de tijd genomen en er wordt met je meegedacht.
11 June 2025
Anita
Rockanje
Ik kwam met Pech langs de weg te staan! Ik had een deeltoets en een rijexamen staan dus ik moest snel een lesauto huren. Ik wist al van het bestaan af van lesautoverhuur.nl dus alles was snel geregeld en ik kon weer op weg. Super tevreden over de samenwerking.
Sil van der Heijden
Heesch
HEEEL... fijn bedrijf !! Had op hele korte termijn een lesauto nodig. Ik kwam al snel bij Lesauto lease.nl.uit Wat ben ik daar goed geholpen zeg!! Duidelijke , fijne , en snelle communicatie waarbij goed met je wordt meegedacht. Hierbij wil ik Stefan , Nick & het hele team bedanken voor alles !!!! Gr. Stefan.
Stefan
Alphen aan den Rijn
Ford Puma versnellingsbak begeeft het. Lesauto verhuur gebeld en binnen een uur had ik een verhuur auto tot m’n beschikking.
Verkeersschool Schellekens
Schijndel
Dank veel, ik kon verder werken stil staan kost veel geld verder goede servise ,goede auto
Dragan
Amsterdam
Snelle reservering, auto halen op zaterdag en retour gehaald bij onze vestiging. Onze klant ook tevreden met de auto.
20 May 2025
Jeroen Spreeuwers