Peggy heeft ons op een warme manier ontzorgd. Altijd bereikbaar, mooie gesprekken en adviezen, en ook haar professionaliteit gaf ons de ruimte om de begrafenis vorm te geven. In de koffiekamer van het crematorium hebben wij met familie en vrienden samen om de kist heen afscheid genomen. Peggy gaf als idee om bij het weggaan een erehaag te vormen, dit was zo mooi....
Midden in de nacht in een wereld belanden die je niet kent. Iemand uit zijn bed gaan bellen om te vertellen dat je naaste overleden is. De woorden op de site van Peggy spraken ons aan: ik hoor ook wat er niet gezegd word. Dat is zeker waar. Peggy is een rustige vrouw die weet waar ze mee bezig is. Door te luisteren weet ze gauw wat je bedoelt. Wij zijn dik tevreden met haar en zouden haar zeker aanbevelen aan anderen.
Ik had voor een vrouw gekozen die de uitvaart zou regelen en waarbij ik het gevoel zou hebben dat ze begreep wat ik wilde voor mijn partner. In Peggy de Width heb ik dat gevonden. Ze luistert goed, en dat geeft een goed gevoel. Heel fijn, want alles is moeilijk als je zo in je verdriet zit. Alles was perfect geregeld. Op de dag zelf was het drukker dan verwacht. Maar nergens is er een probleem onstaan. Dus het vertrouwen in Peggy is terecht.
Beste Peggy Wij willen je bedanken voor de uitstekende begeleiding en zorg, voor-na en tijdens de crematie van mijn lieve man, vader, schoonvader en trotse opa, door de warme werkwijze is het mooi afscheid geweest. Met een lieve groet, Fam Verzijl s-gravendeel
Peggy was er meteen op de dag van overlijden. Ze heeft destijds de uitvaart van mijn moeder begeleid en nu, precies 4 jaar later, die van mijn vader. Het geluk was dat we het op dezelfde manier konden regelen, hij lag zelfs in exact dezelfde rouwkamer als mijn moeder. Dat had hij zelf heel erg mooi gevonden. Peggy reageert altijd snel, weet zaken vlot voor elkaar te krijgen en laat de uitvaart op rolletjes lopen. Dat geeft in een hectische tijd ook heel veel rust. Ze luistert goed naar alle wensen en komt met bruikbare suggesties. Tijdens de plechtigheid zelf rijgt ze alle momenten mooi aan elkaar en nadien blijft ze een stille kracht op de achtergrond. Ook de nazorg wordt niet vergeten. Ondanks het verdriet, kijken we met een goed gevoel op alles terug. Ik zou haar van harte aanbevelen.
Peggy kwam tijdens de eerste kennis making heel vriendelijk, betrokken en professioneel over. Heeft ons goed geholpen in deze voor ons verdrietige tijd , ons veel dingen uithanden genomen en ons handvatten gegeven waar dit nodig was. Ze heeft ons goed begeleid en ons met veel warmte en begrip geholpen om onze vader een mooi en waardig afscheid te geven.
We hebben Peggy van Philia uitvaartbegeleiding ervaren als iemand die goed luistert wat de wensen zijn en hoe de overledene in het leven stond. Ze heeft ze ons ideeën aan de hand gedaan om het afscheid van mijn man en onze vader daartoe aan te passen. Het afscheid was anders dan anders maar door de vele reacties van de aanwezigen bleek dit een goed concept. Niet teveel poespas, informeel en veel mooie herinneringen delen. Zoals hij het had gewild. Ook wordt je door Peggy attent gemaakt op allerlei zaken die geregeld moeten worden en kun je ook na het afscheid altijd bij haar terecht voor vragen en advies. Peggy is een warm, liefdevol, begripvol en straalt rust uit tijdens de verdrietige periode.
Er zijn een aantal woorden die mij direct te binnen schieten wanneer ik aan het afscheid van mijn moeder denk: liefdevol, warm, respectvol en betrokkenheid. Alles was heel goed geregeld! Wij hadden ons geen “ mooiere “uitvaart voor onze moeder kunnen wensen!
Goede begelieding en aandacht. Interesse in onze wensen.
Wij voelden ons gehoord en begrepen en werden goed geholpen. Alles was mogelijk en geheel in te delen naar eigen idee. Waar we zelf niet aan dachten daar werd voor ons aan gedacht. Iets wat in onze ogen heel fijn en waardevol is als je gedachten bij de rouw om een dierbare zijn. Ook het contact hebben we steeds als heel fijn ervaren. We kunnen iedereen dan ook aanraden om gebruik te maken van Philia Uitvaartbegeleiding.
Toen mijn moeder overleed was mijn vader erg verdrietig. Hij reageerde boos. Nu moest hij on zee met een uitvaartbedrijf. Volgens hem waren dat allemaal oplichters die misbruik maken van de noodzaak en je verdriet. Na 1 minuut met Peggy ( van philia) gesproken te hebben, werd hij rustig. We hadden alle kosten zelf in de had. Alles was bespreekbaar en transparant. Mijn creatieve dochter heeft het kaartje zelf ontworpen. Met mijn vader en zussen hadden we online al een mooie mand gevonden. Dat was geen enkel probleem. De vraag was alleen, ' Willen jullie dat zelf regelen of zal ik die zorg uit jullie handen nemen?' Het werd een afscheid dat net zo uniek was als mijn moeder. Warm, ongedwongen en eigen. Ik wens iedereen zo'n afscheid van hun dierbare.
Renate heeft ons in deze moeilijke tijd erg kundig en professioneel bijgestaan. Er kwam zoveel op ons af, maar zij heeft het hele proces voor ons makkelijker en duidelijker gemaakt.
Na het verlies van mijn moeder hebben we ons laten begeleiden door Renate om een waardig afscheid te creëren. Renate is pragmatisch zonder te vergeten in wat voor situatie de familie zit. Stap voor stap heeft ze ons keurig begeleid waarbij we dus ook geen moment het idee hebben gehad dat we geen mooi en waardig afscheid zouden krijgen. Ook de nazorg is niet onder belicht gebleven. Alle puntjes zijn op de i gezet.
Vanaf de 1e dag geweldig begeleid en niets is teveel. Goeie suggesties hunnerzijds en vooral heel inlevend met ons allen.
Vanaf het eerste contact heeft Peggy van PhiPhilia Uitvaartbegeleiding de uitvaart ons met veel inleving en op plezierigeprofessionele wijze begeleid . Ze heeft ons regelmatig t op geadviseerd over de mogelijkheden ejden de uitvaart t e keuzes aan de familie ons gelaten. Met name de mogelijkheid om gebruik te maken van een familiekamer was voor ons zeer fijn. een zeer De uitvaart is tot in de puntjes verzorgt en het is een hele mooie en gedenkwaardige dag geworden. heeft ze tot in de puntjes verzorgt.
De dames hebben echt 100% van begin thuis tot en met nazorg echt top gedaan Ik heb er geen andere woorden voor Bedankt bedankt bedankt
Toen me schoonmoeder net was overleden stonden pegge en renate meteen voor ons klaar.ze hebben het super goed gedaan.ik ben zeer tevreden over hun.ga zo door peggy en renate.dank jullie wel voor de goede zorgen en opvang.
Wat een geweldige ervaring hadden wij met Philia. Ik zou deze ook iedereen aanraden. Wij hebben samen met Philia een prachtig afscheid voor mijn moeder kunnen regelen. Er werd goed naar ons geluisterd en wij kregen goede tips en sturing. Alles werd geregeld en er werd écht de tijd voor ons genomen. We konden altijd bellen en voelden ons ook nooit te veel. Wij zijn meer dan tevreden.
Peggy neemt niet de regie in handen maar leid je door je gedachten en ideeën. Peggy luistert naar de verhalen die verteld worden maar hoort ook wat niet met zoveel woorden gezegd wordt. Hierdoor kon het gebeuren dat mijn moeder niet in een rouwauto op weg ging naar haar laatste rustplaats, maar in een caravan. De caravan die zij zo gemist heeft na het overlijden van mijn vader. Peggy ontzorgt in een periode dat het hart en hoofd bijna niet samen gaan. Ja, Peggy was een cadeautje in een tijd waar liefdevolle begeleiding zo nodig is om het afscheid van je dierbare te laten verlopen zoals je vooraf niet had durven hopen. Peggy en Renate, bedankt voor het warme afscheid van mijn moeder.
Wat zijn we fijn geholpen! Interesse in de mensen. Luisterend naar wensen, maar ook de onderliggende gedachten horen. Ook van de bezoekers van de begrafenis hele positieve reacties gekregen. Peggy en Renate bedankt❣️
Originele beoordeling
We hebben een prachtige uitvaart georganiseerd voor mijn moeder in een informele en kleurrijke stijl. Precies zoals dat bij haar past. Ze is begraven op de natuurbegraafplaats in Heinenoord. Echt een aanrader! Vanaf het eerste gesprek hadden we meteen veel vertrouwen in Philia. Peggy heeft een rustige energie en luistert aandachtig naar je behoeften. Hierin denkt ze goed mee en krijg je snel hulp in de richting die je nodig hebt. Je wordt hierbij ook niet op kosten gejaagd. Het contact verliep heel fijn en soepel. Als het klassieke beeld van een uitvaart je niet zo aanspreekt, dan ben je bij Philia aan het juiste adres. Philia begeleidt je door het gehele proces, zelfs nazorg, met een oprecht betrokken en warm gevoel. We zijn heel trots dat we deze uitvaart zo persoonlijk en uniek hebben kunnen maken!
Dankzij Peggy hebben wij in korte tijd het meeste mooie en best passende afscheid kunnen organiseren voor onze moeder. Ze begeleidt je stap voor stap door het proces, luistert heel goed naar de wensen en om wie het gaat en wat daar het beste bij past. Ze denkt in mogelijkheden en zorgt ervoor dat je vanaf het begin vertrouwen hebt dat het goedkomt. Daarnaast is ze gewoon een heel fijn, betrokken, lief, meedenkend persoon.
In een emotionele periode begrepen Peggy en Renate feilloos wat er nodig was om een lastig afscheid, smaakvol in goede banen te leiden. Dank daarvoor.
Goed contact vooraf en achteraf. Begeleiding was informeel wat heel fijn was!
Na het overlijden van mijn moeder stond Peggy direct voor ons klaar. Een hele fijne vrouw die heel goed aanvoelt wie wat wanneer nodig heeft. Ze heeft ons geholpen met een mooi en waardig afscheid van mijn moeder. Peggy nam de tijd voor ons, ze bood een luisterend oor en was in alle rust heel helder in haar communicatie. Ook nu tijdens het nazorgtraject staat ze voor ons klaar.
Torenlaan 2
3284 KZ Zuid-Beijerland