Netjes geholpen,

Netjes geholpen, Goed advies gekregen. Verdere afhandeling naar volle tevredenheid

Behulpzame medewerkers in de winkel

Behulpzame medewerkers in de winkel, met een duidelijke kennis van zaken. Eerlijk over producten die Nemaco kan leveren, maar niet altijd als goedkoopste aanbieden.

Altijd goed in Nijverdal en Coevorden !

Altijd goed in Nijverdal en Coevorden !

Prima assortiment

Prima assortiment, goede prijzen en correct geleverd.

Nemaco is betrouwbare partner waar we�

Nemaco is betrouwbare partner waar we al jaren zaken mee doen. Waar een afspraak een afspraak is en meegedacht wordt met de klant.

Correct bedrijf

Snel en vlot zaken gedaan. Afspraken zijn correct nagekomen.correct

goede service

meedenken in oplossingen

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Altijd een zeer snel antwoord via mail. Een betere service vind je nergens.

Fijn te woord gestaan aan de telefoon

Fijn te woord gestaan aan de telefoon, bestelling vlot in huis.

geweldige service

ruime voorraad en goede service.

Toppers!!!�

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding en een fantastische service!

Al jaren lang goede ervaring !!!!de�

Al jaren lang goede ervaring !!!!de beste vertegenwoordiger van Nederland Hermen !!!!!! service / leveren / en afspraken nakomt !!!!

Snel geleverd

Snel geleverd. Jammer dat op de klemmen 2022 staat

Met spoed wat materialen nodig 1 telefoontje en was binnen no time geleverd, duimpie omhoog

Vriendelijk en bekwaam personeel die�

Vriendelijk en bekwaam personeel die met je meedenken in oplossingen

Prijsafspraak netjes nagekomen

Prijsafspraak netjes nagekomen. Levering iets verlaat door niet uitleveren van onderdeel vanuit leverancier Nemaco.

Snel correct en betrouwbaar

Snel correct en betrouwbaar

Snelle levering.

Snelle levering.

Goed zo

Goed behulpzaam

Werd gebeld omdat ze dachten dat ik een�

Werd gebeld omdat ze dachten dat ik een fout maakte en dat was juist ik had de verkeerde knipper messen besteld dit is door jullie medewerker hersteld waar voor dank

Geleverd en snel

goed en vakkundig personeel

van den Bergsweg 17

7442 CK Nijverdal

Over Nemaco Bouwmachines

Met een verkoop-, verhuur- en serviceafdeling is Nemaco Bouwmachines totaalaanbieder op het gebied van bouwmaterieel. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten voor de woningbouw, utiliteitsbouw en GWW en leveren in heel Nederland. Ons assortiment bestaat onder andere uit bouwkranen, bouwliften, trilplaten, accu gereedschap, stratenmakersgereedschap en veel meer. Onze succesfactor? Dat is ons vakbekwame personeel. Met uitgebreide kennis van ons brede assortiment helpen we je graag verder.