Martin en Kim zijn gewoon hele prettige�

Martin en Kim zijn gewoon hele prettige mensen

man een man woord een woord

man een man woord een woord

Prima service, mooi op tijd.

De informatie was prima en de service�

De informatie was prima en de service ook prima.

ze zijn vriendelijk werken netjes

ze zijn vriendelijk werken netjes een aanrader om naar toe te gaan

Goed en degelijk bedrijf.

Goed en degelijk bedrijf.

Pi�ce de rechange conforme au�

Pi�ce de rechange conforme au descriptif. Achat en ligne tr�s facile - livraison rapide.

Op voorraad ineens levertijd op aanvraag

Stootijzer van 2000mm wat ik wil hebben ze er drie type's van, dus ik bestel degene die op voorraad is, 3 stuks van een item wat niet echt snel doorloopt. Ik verwacht diezelfde dag nog een mailtje, maar goed dat kan een dag langer duren. Zonder communicatie is de levertijd verzet naar "levertijd op aanvraag" en niemand bij Nemaco die het idee heeft dat ik ge�nteresseerd ben in de nieuwe levertijd. Gelijk maar hele order geannuleerd, ben er klaar mee.

Snelle levering

Snelle levering, prettige afhandeling. Top.

kon beter

bestellen en leveren prima, product laat te wensen over

Geleverd wat we nodig hadden

Geleverd wat we nodig hadden

Goede prijzen en snelle levering

Goede prijzen en snelle levering

Nou toch beter naar verzendkosten�

Nou toch beter naar verzendkosten kijken een v snaar verzenden dik 10 euro kan er bij mij niet

Bestelling online

top service van Gerrit

Hele goede service!

Hele goede service!

Snelle vakkundige service

Snelle vakkundige service. Extra ritje met de heftruck voor het leveren niet berekend. Super!!

Makkelijk afspraak te maken

Makkelijk afspraak te maken, prima service en prettige vakmannen.

Prima verzending!

Goede concurrerende prijs; adequate, vriendelijke & snelle afhandeling van gedane bestelling. Uitstekend op de hoogte gehouden van de verzending door koerier Logique.nl!

Topproduct

Topproduct. Helaas wel ruim een week levertijd ondank de indicatie van drie werkdagen.

Het zijn een stelletje toppers bij�

Het zijn een stelletje toppers bij elkaar. Gister gebeld vandaag geleverd. Dik voor mekaar en zeer tevreden.

Alles ging soepel en naar wens

Alles ging soepel en naar wens

Snelle en goede service met de levering�

Snelle en goede service met de levering van materialen

Snelle en goede service!

Producten zeer snel en correct ontvangen.

van den Bergsweg 17

7442 CK Nijverdal

Over Nemaco Bouwmachines

Met een verkoop-, verhuur- en serviceafdeling is Nemaco Bouwmachines totaalaanbieder op het gebied van bouwmaterieel. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten voor de woningbouw, utiliteitsbouw en GWW en leveren in heel Nederland. Ons assortiment bestaat onder andere uit bouwkranen, bouwliften, trilplaten, accu gereedschap, stratenmakersgereedschap en veel meer. Onze succesfactor? Dat is ons vakbekwame personeel. Met uitgebreide kennis van ons brede assortiment helpen we je graag verder.