Besteld en netjes geleverd volgens afspraak. Tevreden klant!

Besteld en netjes geleverd volgens afspraak. Tevreden klant!

Snel en correct

Snel en correct

Aanrader!

Snel geholpen geweest op een deskundige manier via de telefoon. Snellere levering dan ze hadden opgeheven wat zeer positief was. Enig nadeel zijn de verzendingskosten die nogal duur uitvallen, maar alles genomen was het een zeer positieve ervaring.

Veel te lang gewacht op reeds betaald probst sm 1200

Probst speedy en probst sm 1200 Gekocht volgens afspraak netjes van te voren betaald Speedy snel geleverd Sm 1200 zou kleine week duren Meer als 3 weken geduurd aantal keer erachteraan gebeld Was steeds wat verkeerd gegaan Uiteindelijk wel ontvangen Speedy geleverd met reeds gebruikte 140 kilo nap

Meedenkend, snel en professioneel

Nemaco denkt mee bij uitdagingen als spullen zeer snel nodig en welk materieel het meest geschikt is voor de specifieke klus. Na ongeveer anderhalf jaar met Thomas te handelen kunnen wij eerlijk zeggen dat het goed bevalt en aan te raden is!

Niks mis mee

Gewoon perfect als je het via Hermen regelt

Goede services en prettige medewerkers.

Nemaco is een fijn bedrijf om samen te werken.

Goeie levering

Gereedschap wordt goed geleverd en een snelle levering

altijd vriendelijk en behulpzaam

goed en allround bedrijf, persoonlijk advies en vriendelijk

Goede service en advies

Goede service en advies

Snelle levering

1 telefoontje en snelle levering.

vlot geleverd fijn matriaal

besteld geleverd en fijn spul om te verwerken

korte lijnen, concurrende prijzen

zie hierboven

Mijn ervaring met nemaco is top als je wat is proberen ze het gelijk optelossen

Vandaag besteld morgen geleverd

Erg goede ervaring met Nemaco, maar alle lof gaat naar hermen krommendijk.

Snelle en goeie service

Kwaliteit en prijs verhouding goed. Snelle en goeie service op levering en service

Keurig geholpen

Keurig en goed geholpen,

Goede ervaring

De bestelling is snel en goed afgehandeld, soms een iets duurdere prijs, maar dit komt ten goede van de kwaliteit.

Prima product en zeer goede service

Tegel tiller gekocht die snel geleverd werd. Helaas werkte de tiller niet goed. Contact met de verkoop gezocht, filmpje en foto gestuurd. Volgende dag werd ik gebeld met de mededeling dat de tiller omgeruild zou worden. Paar dagen later werd de “niet goed werkende” tiller opgehaald en de nieuwe gebracht. Deze nieuwe werkt prima. Hulde voor de service.

Alles netjes afgehandeld.

Top service

Wanneer besteld gaan zij meteen voor je aan de slag. Alles is net georganiseerd en de communicatie is super. Wanneer bij niet thuis wordt je gebeld en overleggen zij wat en hoe nu verder. Super ga ik zeker vaker bestellen!

niks mis mee

Prima,goede service

betrouwbaar /prima bedrijf

staan altijd voor mij klaar en denken met me mee

Snelle en goede service

Ondanks het feit dat we niet veel en vaak iets bestellen is de service top geregeld.

van den Bergsweg 17

7442 CK Nijverdal

Over Nemaco Bouwmachines

Met een verkoop-, verhuur- en serviceafdeling is Nemaco Bouwmachines totaalaanbieder op het gebied van bouwmaterieel. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten voor de woningbouw, utiliteitsbouw en GWW en leveren in heel Nederland. Ons assortiment bestaat onder andere uit bouwkranen, bouwliften, trilplaten, accu gereedschap, stratenmakersgereedschap en veel meer. Onze succesfactor? Dat is ons vakbekwame personeel. Met uitgebreide kennis van ons brede assortiment helpen we je graag verder.