Erg prettig
Vriendelijk ontvangen door de mondhygiëne en RAL
Heel prettig
Angst voor de tandarts: met veel begrip en geduld behandeld. Alles rustig uitgelegd en meedenkend met de patiënt
Een mooie praktijk, alles ziet er strak modern en eigentijds uit. Vriendelijke medewerkers, en service gericht.
Aan te bevelen bij anderen
Ben tevreden over de deskundige behandeling Lisette stelt je gerust en neemt je stap voor stap mee, door het behandelplan. Er overleg en er is tijd. Dat is fijn.
Ik was twee dagen te vroeg (dus vergist in de dag) maar ik kon toch terecht voor een afspraak. Ze hebben mij gewoon tussendoor gezien. Dus helemaal top! De mondhygiënist is heel vriendelijk en uitgebreid in haar behandeling.
Zeer tevreden over hoe de kinderen
Deskundig en vriendelijk
Met oprechte belangstelling ben ik geholpen, kreeg goed advies en ben met snelheid geholpen.
Een stel gezellige dames met kunde voor het vak, vulling pijnloos vervangen en super glad afgewerkt. Mondhygiëniste idem dito. Bedankt.
Ik komt al jaren bij Truus. Ik ben erg tevreden
We waren er voor de eerste keer met ons gezin en de eerste ervaringen zijn erg positief!
Het schoonmaken van mijn gebit ervaar ik als pijnlijk.
Onduidelijke gang van zaken , met assistente die aan de telefoon iets zei over de afspraak waarvan de tandarts niks wist. Dat ging over een preventief onderzoek voor mijn bijna 18jarige zoon. Tandarts leek gehaast en niet zo aandachtig voor eerste kennismaking. Naam heb ik niet gehoord
Werd vriendelijk te woord gestaan, en netjes behandeld
Nooit een slechte ervaring gehad.
Persoonlijk contact met tandarts zeer goed. En behandeling goed en zorgvuldig.
Goede aanpak. Alles in goed overleg
Stelt mij altijd gerust. Heel weinig pijn kan aangeven wanneer ik verdoving wil. Overleg over welke behandeling beste is. Gewoon goed
Fijne praktijk. Werken netjes en nemen de tijd voor je
Zeer ongezellig en ziekenhuis achtige omgeving die mij als zeer onprettig is ervaren. Juist een meer warme sfeer en omgeving zal door cliënten positiever worden ervaren.