De tandarts zorgde ervoor dat het gebit prima paste, tot 3x over Dus prima
De sfeer is wat kil, vergeleken met vroeger. (Joop van Eekeren)
Vriendelijke ontvangst bij de receptie, een degelijke controle bij intake, goede uitleg bij te verrichten behandeling.
Ik vind Ralf Essed prettig en informatief. Ben erg tevreden over moeilijke implantaten (sinuslift) en nazorg
Ik vind het fijn dat er overleg is voordat er iets gedaan wordt. Ik moest terug voor een behandeling en deze viel onder garantie ik ben daar zeer tevreden over!
Duidelijk en goede zorg
Gezellige tandarts. Kletste nog even na. Weet niet hoe ze heette
Fijne tandartspraktijk
Van Truus leer ik er veel bij.
Ik zat al bij de praktijk in Oosterhout. Dit is alleen nog maar beter, het is ruimer en lichter qua locatie is het ook top. Het personeel is vriendelijk en open dat was altijd al zo. Kan wel leukere uitjes bedenken dan de tandarts. Ik zit altijd op mn gemak in de stoel en als ik ongemak ervaar dan creëer hen wel weer gemak.
Vond het heel fijn dat ik via de mail wist welke tandarts ik zou gaan zien en vond het gesprek met haar zeer prettig, en werd goed geholpen met de vragenlijst. Door alles die dag dacht ik naderhand, ja dit wordt mijn tandarts adres.
Heel goed
fijn dat ik in goede handen ben/ heel fijn dat ook gelijk mijn gebit schoongemaakt is, zonder dat ik het hoefde te vragen.
Perfekte behandeling en tandarts. Bedankt!
zie hierboven
Met zeer veel voldoening en professioneel behandeld
Vriendelijk personeel en tandarts doet goed zijn werk, neem ook de tijd als het even niet goed gaat
Snel efficiënt vriendelijk en vakkundig
Hele goede ervaring. Kundige mensen en vooral ook ontzettend aardig.
Heb geen klachten over deze contro
Prima!
Zeer correct
in een eerdere afspraak besproken: kies vullen of trekken.