Uitstekend, ze zeggen wat ze gaan doen en doen dat vervolgens. Goede adviezen.
Goede tandarts, dat is toch het belangrijkste. De sfeer en organisatie wat rustiger dan eerder.
Goed en vakkundig geholpen
Ik ervaar de tandarts, assistentes en de baliemedewerkers als heel vriendelijk en ook wel deskundig. Hebben ook humor en zijn spontaan en informeel. Wel gaat het er de 3x dat ik er inmiddels ben geweest erg chaotisch aan toe. Bijv. uitloop, foutief al binnengeroepen worden, 2x een heel vervelend bitje moeten happen omdat de 1e keer de "klei" niet goed klaargemaakt was, langer dan nodig moeten blijven zitten met die fotodingen in mijn mond (niet prettig) omdat de sleutel nog niet in het contact bleek te zitten. In contact komen de tandarts en de assistente m.i. ook chaotisch en vluchtig over. Werkwijze wordt niet (zeker niet on the spot, wat ik zelf juist fijn zou vinden) toegelicht. Daar moet je echt zelf naar vragen, is mijn ervaring. Mijn bitje was uiteindelijk ook nog eigenlijk te los... maar ik had geen zin om nogmaals (3e keer) te moeten happen. Ik heb zelf ADHD, dus ik kan wel omgaan met deze gang van zaken. Neemt niet weg dat dit allemaal wel een stuk minder professioneel en prettig overkomt. Ik vertrouw mijn vorige tandarts niet meer, en alternatieve tandartsen heb ik nu niet meer, daarom blijf ik hier wel. De radio in de wachtkamer staat erg hard m.i.
Prima tandarts
Blij met mijn overstap naar Mondzorg de Waalsprong. Nete praktijk met fijne ontvangst. Goede communicatie aan de balie, door de tandarts en mondhygiëniste. Lisette is ook een rustige, kundige tandarts en stelt je op je gemak. Lenneke is een fijne mondhygiëniste.
Ik ben zeer tevreden over de behandeling bij Mondzorg de Waalsprong. De tandarts en het team zijn erg professioneel en vriendelijk. Ze namen de tijd om alles goed uit te leggen en stelden me gerust. De praktijk is modern en hygiënisch. Ik had een afspraak voor een controle en een gebitsreiniging en alles is vlot en zonder pijn verlopen. Vooral Sabine is een echte topper, ik voelde me bij haar echt op mijn gemak. Een echte aanrader!"
Zie hierboven, niets toe te voegen.
Al het personeel is daar altijd vrolijk. Er is altijd interesse in de patiënt. Ze hebben het nieuwste van het nieuwste aan apparatuur. Ik ga altijd met een goed gevoel naar buiten. Het enige dat ik er als leek op aan te merken heb is dat een vulling vervangen erg lang duurde. Ik heb geen idee wat er allemaal in mijn mond gebeurde, maar her duurde wel lang voor mijn gevoel. En ik had er na een wat ruwe kies.
De mondhygiënist zei dat ik de tandenborstel, ik weet niet meer hoelang op 1 tand moet houden tijdens het poetsen. Ik zei dat er dan niets gebeurde, zij dacht dat ik een elektrische tandenborstel heb; had niet eerst gevraagd wat voor tandenborstel ik heb, maar gaf wel een goed advies hoe dan mijn tanden te poetsen. En vond het verder heel prettig dat ze vertelde wat ze ging doen, en was heel vriendelijk.
Ik heb nu 2 afspraken gehad bij de tandarts en 1 bij de mondhygiënisten. Beide nemen de tijd voor je en vertellen wat ze doen of zien. Zo wordt je erbij betrokken en wordt er niet over je heen gepraat. (Dit deed mijn vorige tandarts) Hele goede ervaring dus!
Vulling was uit kies gevallen, deze kostte een half jaar geleden nog geen 60 euro, nieuwe vulling was over de 200 euro! Ook niet even de moeite genomen om te zeggen dat deze vulling zoveel duurder zou worden
Heel goed
Heel goed
Wie is er nu niet blij als je bij de tandarts vandaan komt, eerlijk bijna niemand tenzij je niets hebt om je zorgen over te maken. Deze keer heb ik mijn voortanden laten herstellen van enige slijtage en een afgebroken hoekje van een ondertand. Bij de controle heb ik een afspraak gemaakt voor het herstel en het resultaat mag er wezen. Britt heeft fantastisch werk verricht. Blij mee!
Bij mijn partner was vulling uit kies en bij mij een stukje tand afgebroken. Toen we 's morgens vroeg belden, konden we dezelfde dag al geholpen worden. Allebei helemaal tevreden met het resultaat.
Mijn ervaring met zowel de praktijk op de St Jacobslaan als op de locatie Lent zijn goed. Ik kom naar de praktijk voor de halfjaarlijkse controle en heb bijna geen ingrepen gehad.
I’ve been coming here for regular check-ups and cleanings, and every visit has been excellent. The staff is always polite, efficient, and welcoming. I highly recommend their services to anyone looking for great dental care!
Bleek dat ik, als goed geïnformeerde patiënt, dankzij de uitleg van de mondhygiënist mijn tanden nu beter zelf kan verzorgen!
vriendelijke behandeling en goede parkeergelegenheid.
Zeer prettige en vriendelijke medewerksters !
Fijne warme praktijk. Zowel voor volwassenen als kinderen. Ze hebben ons erg goed geholpen toen mn zoontje een tand scheef in zn mond had staan door een val. En je kunt er snel terecht als er iets is.
De behandeling die ik gehad heb was vele malen prettiger dan bij andere tandartsen.
Naar de tandarts gaan is niet echt mijn ding. Dat gewroet in je mond waar ik misselijk van wordt. Maar bij deze praktijk nergens last van.
Warm bad bij elke keer dat ik bij jullie geweest ben. Snel het gevoel dat ik in veilige handen ben