Ze waren kundig en hebben keurig werk geleverd.

Ze kwamen de afspraken goed na. Korte lijnen qua communicatie en ze waren zeer deskundig en hebben goed werk geleverd. Alles in overleg en netjes àlles afgehandeld en schoon achtergelaten. Top.

Topservice

Afgelopen augustus hebben de mannen zonnepanelen bij ons geplaatst. Kwaliteit en service zijn uitstekend. Komen hun afspraken na. Kortom heb alles zeer positief ervaren.

Top service

Na een stroomuitval had ik met de app geen connectie meer met de omvormer van de zonnepanelen. De klimaatmeesters reageren snel en kwamen snel langs op het probleem op te lossen. Ook communiceren ze over het tijdstip.

• Nazorg en Garantie

Deskundig, professioneel en buitengewoon aardige installateurs

Professionele installateurs, zeer servicegericht. Prettig in het contact en zeer bereidwillig mee te denken met de wensen van ons als klant. Aanrader!

Graanspieker 23

9531 PT BORGER