Kwaliteit

Top service

• Afspraken nakomen
  • Snelheid dienstverlening N.v.t.
  • Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting, Optometrisch onderzoek, zonnebril

Top service

Vriendelijk, deskundig en meedenkend personeel. Absoluut aanrader

• Snelheid dienstverlening
  • Ervaring met: aankoop van een complete bril, orthoptisch onderzoek

Perfecte service en deskundigheid

• Ervaring met: aankoop van een complete bril, zonnebril
  • Waar kent u de optiek van? anders

Zeer tevreden met deze winkel en de mensen.

Mooie zaak. Er wordt altijd uitgebreid de tijd voor je genomen. We zijn heel tevreden.

• Snelheid dienstverlening
  • Ervaring met: aankoop van een complete bril, aankoop van brillenglazen, service (nieuwe neuspad, bril bijstellen), zonnebril
  • Waar kent u de optiek van? voorbij lopen/rijden

Professionele opticien, goede service, denken met je mee

Professionele, vriendelijke en behulpzame opticien. Ik kom hier al jaren en altijd naar volle tevredenheid.

• Snelheid dienstverlening
  • Ervaring met: aankoop van een complete bril, contactlenscontrole, oogmeting, Optometrisch onderzoek, service (nieuwe neuspad, bril bijstellen), zonnebril

Uitstekende service

Ik koop al vele jaren mijn brillen bij Annita Lafeber. de deskundige specialisten nemen alle tijd voor je.

• Bereikbaarheid (tel/ email) N.v.t.
  • Waar kent u de optiek van? anders

Als trouwe klant krijg ik altijd betrouwbare en professionele begeleiding.

Men is kundig, zorgzaam, zakelijk, professioneel en gastvrij. Men zorgt voor een gezellige sfeer. Daarnaast neemt men de tijd, ze herkennen je en je dossier is op orde. De basis is altijd het optrometishe onderzoek meer. Die is op hoog niveau en dat geeft vertrouwen richting dat wat je als klant nodig hebt. Dit is in mjjn geval fijn richting een montuur uitzoeken met de bijbehorende glazen. De nazorg is altijd prima. Niets is teveel voor jou als klant. Kees Sijbesma

• Ervaring met: aankoop van een complete bril, Optometrisch onderzoek

Vriendelijk, deskundig team

We zijn al jaren klant in de winkel in de Meern en worden altijd ontzettend goed en deskundig geholpen. Goed meedenkend.

Prima service !

Tijd en aandacht voor de klant .

Topservice

Topservoce

• Snelheid dienstverlening
  • Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting, zonnebril

Persoonlijke top service

Ik ben.ontzettend blij dat ik - inmiddels alweer heel wat jaren geleden - de overstap naar Annita Lafeber heb gemaakt. De service en haar kunde en vooral haar persoonlijke aandacht voor haar klanten maken dat je nergens anders meer heen wilt. Ze helpt actief met de keuze voor een montuur, en ik heb altijd haar advies gevolgd. Geen goedkope monturen, ze gelooft in kwaliteit en design. En toch loop je altijd weer kwispelend de deur uit met je keuze waar ze zo goed mee helpt. Uiteraard behoort de kwaliteit van de glazen tot de absolute top.

• Snelheid dienstverlening
  • Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting, service (nieuwe neuspad, bril bijstellen), zonnebril
  • Waar kent u de optiek van? voorbij lopen/rijden

Helemaal blij met het totale plaatje

Een aantal maanden terug ben ik voor het eerst geweest met de vraag of ik een bril zou moeten. Na metingen kwam er uit dat ik inderdaad een bril kon gebruiken. Het uitzoeken ervan ging heel gemoedelijk en meerdere personeelsleden keken mee en gaven hun mening. Ook als ze een model mij niet vonden staan. Heel fijn, een echte en eerlijke mening te horen. Afgelopen week kwam ik voor een zonnebril op sterkte. Hopelijk nog klaar voor mijn vakantie over een tijdje. Dit zou krap worden, maar werd wel geprobeerd. En ja hoor, zelfs een week voor ik vertrek was de bril klaar! Ruim op tijd. De gewone bril werd nog gesteld en gepoetst tijdens dat ik voor de zonnebril kwam. Ben zeer tevreden!

• Snelheid dienstverlening
  • Ervaring met: aankoop van een complete bril, Optometrisch onderzoek, zonnebril
  • Waar kent u de optiek van? via vrienden/kennissen/familie of relaties

Vandaag weer een mooie zonnebril gescoord, natuurlijk slagen we weer goed bij Snnita Lafeber!

Door deskundige hulp en een mooie collectie monturen worden we weer goed geholpen. Deze keer met een leuke zonnebril op sterkte. Dank je wel Annita!

• Ervaring met: aankoop van een complete bril, zonnebril

Zeer positieve ervaring!

Alle medewerkers doen hun uiterste best voor de klant het beste product te leveren.

• Snelheid dienstverlening
  • Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting, Optometrisch onderzoek, service (nieuwe neuspad, bril bijstellen), zonnebril

Duur maar klasse

Ondanks de verlopen garantie periode van de leveracier van mijn bril werd uit coulance een, in mijn ogen te snel, gebroken glas toch door Anita vergoed. Voor een montuurloos model met gaatjes in het glad geldt blijkbaar een korte garantie periode door leverancier.

• Informatieverstrekking N.v.t.

Goede professionele service.

Goede service en professioneel. Oogmeting zeer uitgebreid. En natuurlijk mooie brillen

• Waar kent u de optiek van? via vrienden/kennissen/familie of relaties

Goede hulp voor juiste keus zonnebril.

Veel en mooie keuzes voor gewone brillen en zonnebrillen. Snelle levering van zonnebril met glazen op sterkte.

• Waar kent u de optiek van? via vrienden/kennissen/familie of relaties

Altijd gezellig en deskundig!

Ik ga altijd weg met een lach, en een goed advies. Service is meer dan prima en Annita en haar team zijn er echt voor je. Houd je van persoonlijke betrokkenheid en zie je graag alles weer helder, neem dan een kijkje bij Annita Lafeber

• Snelheid dienstverlening
  • Ervaring met: aankoop van een complete bril, aankoop van contactlenzen, oogmeting

Meerndijk 5

3454 HM De Meern

030 - 666 7991

Over Annita Lafeber

Annita Lafeber Oogzorg in De Meern heeft de missie om haar klanten het allerbeste te bieden op het gebied van oogzorg. Van een mooie bril met hoogwaardige glazen, hippe zonnebril (op sterkte), deskundig aangepaste contactlenzen en optometrie. Ons doel is te zorgen voor een maximaal kijkcomfort zodat u optimaal kunt genieten van wat uw ogen u te bieden hebben. Ons team van gediplomeerde, ervaren en deskundige opticiens en optometristen doet er alles aan om de gezondheid van uw ogen te bewaken en het best denkbare kijkplezier te bezorgen. Bezoek onze winkel eens. In de regio De Meern, Harmelen, Vleuten en Haarzuilens zijn wij hèt adres waar u slaagt voor een bril, zonnebril of contactlenzen.

Over NUVO