• Wat heb je gedaan bij ons? Skiën

De baan is nog in ontwikkeling, de faciliteiten zijn echter erg goed. De eigenaar (gok ik) is erg vriendelijk, denkt ontzettend mee en heeft kennis van zaken. De leraar was heel vriendelijk en enthousiast!

Goed georganiseerd

Onze studenten hebben in een uurtje veel geleerd. Wij hopen dat dit volgende week op de piste scheelt in de skilessen.

• Wat heb je gedaan bij ons? Skiën

Goede service aansluitend op vraag.

Goede service, kijkend naar mogelijkheden en oplossingen. Mijn zoon heeft de basisvaardigheden van het snowboarden goed aangeleerd gekregen toen hij vervolg lessen wilde maar deze er eigenlijk niet zijn in groepsverband werd er gekeken hoe dit wel gerealiseerd kon worden.

Heel leuk!

Als familieuitje wezen Tuben, combi van de fun- en extreme baan. Super lachen! Personeel is vriendelijk, mensen die plezier hebben in wat ze doen. Drankje en borrelhapjes daarna waren lekker en zeer welkom! Met mooi uitzicht op het water genuttigd. Geslaagde middag.

Snelle en prettige communicatie

Wij gaan elk jaar met onze BSM-klassen skiën. Vallei53 is meedenkend, flexibel en snel en duidelijk in de communicatie. De dag zelf is goed en strak georganiseerd en voor de leerlingen leerzaam en leuk!

• Wat heb je gedaan bij ons? Skiën

De skitechniek weer flink opgefrist dankzij Bernard!

Een aantal privèlessen hebben ons weer voldoende vertrouwen gegeven om veilig, en met meer zelfvertrouwen aan de skivakantie te beginnen.

Top!

Onze zoon heeft het erg leuk gehad tijdens de skilessen van Maerten. Hij heeft zijn onzekerheden overwonnen. Dankjewel en wellicht tot volgend jaar.

Geweldige proefles

Ik had een proefles snowboarden en in de les deed je echt veel, zodat je je aan het einde van de les ook echt zelf al wat kon. Iedereen was ook erg vriendelijk en voor de lestijd werden materialen al aan je gegeven, zodat je om de begintijd ook echt kon beginnen. Kortom hele leuke ervaring.

• Wat heb je gedaan bij ons? Overig

Persoonlijk, ontspannen en "down to earth".

Zowel privé als zakelijk was ik dit jaar klant bij Vallei 53. Het personeelsuitje dat zij voor ons georganiseerd hebben was leuk, goed georganiseerd, het eten was lekker en voldoende en alles bleef binnen het vooraf besproken budget. Top. Privé heb ik ski lessen gevolgd. Hier is mijn ervaring dat er goed meegedacht wordt om je wensen te realiseren. Er is flexibiliteit om in een groep te kunnen deelnemen die bij jouw niveau past, en de groep is klein genoeg om met echte persoonlijke aandacht stappen te maken. Ook bij mijn gestuntel lukt het de instructeurs (in mijn geval Gregor en Ruben) om steeds positive feedback te geven. Dat geeft het gevoel dat je echt vooruitgaat en houdt mij gemotiveerd. De contacten met het personeel zijn altijd prettig en klantgericht. De sfeer is er gezellig en nuchter. Kortom: Wij komen er graag!

• Wat heb je gedaan bij ons? Bedrijfsuitje

Slechte baan slechte instructies

Bij boeking aangegeven les beginnende skiër blauwe piste plus skiër blauw/rood. Worden ingedeeld bij groep beginners zonder ervaring waardoor geen tijd voor ons. Instructeur verontschuldigde zich , en zei dat hij ook maar een stage loper was. Verloren tijd en kosten € 90 .- Veder kan de baan wel een flinke update gebruiken, borstelbaan onder sleep lift naar boven veels te smal( zeker als je echt net begint) waardoor je met je ski naast de borstels komt. Ga lekker naar een indoorbaan met echte sneeuw of een rolbaan.

• Wat heb je gedaan bij ons? Skiën

Leuke skiles gehad, zin in de volgende!

We hebben met z’n drieën een privé skiles geboekt om bekend te raken met de borstelbaan en om aan onze techniek te werken zodat we in Oostenrijk wat zekerder zijn. Het was een leuke les, de baan is even wennen maar heel goed om je bewust te maken van je techniek. We komen zeker terug voor meer lessen! (We willen uiteindelijk van de moeilijkste piste af kunnen)

• Wat heb je gedaan bij ons? Skiën

Prima locatie en een aanrader

Na een Nieuwjaarswandeling in de sneeuw met een grote groep volwassenen en kinderen genoten van een heerlijk verzorgd lunchbuffet en snacks voor de kinderen. Er was meer dan voldoende en het smaakte prima. Een aanrader. Ik kom hier wel terug

• Wat heb je gedaan bij ons? Overig

Heerlijk een uurtje skiën voor weinig!

Als er sneeuw ligt en je hebt tijd, ga dan zeker even een uurtje skiën! Het is inclusief skihuur en kost echt bijna niks… klein maar fijn met 3 liftjes, maar even het gevoel om weer op de latten te staan en dat in eigen stad is heerlijk! Vriendelijk personeel ook en gezellige plek voor een koffietje of lunch na de tijd.

De kinderen vonden Snow Camps geweldig

We hadden snow camps voor de kinderen geboekt. De ontvangst was vtiendelijk en alles was goed te vinden. De les zelf was leuk volgens de kinderen ook het aansluitende tuben was een succes. Jammer dat wij als ouders “ weggestuurd “ werden. Dat we niet de hele les zouden kunnen zien was prima. Maar de mogelijkheid voor een kop koffie in het restaurant waar je wat kon zien was er zelfs niet. Gebruikelijke gang van zaken aldus de medewerkster die ons bijna naar buiten veegde. Voor ons voelde het als zeer onvriendelijk en de kinderen vonden het jammer. Je wilt je skills graag even tonen aan je ouders toch?

Super!

Echt leuk les en tuben

Top middag!

Onze meiden hadden een 4 uur durende activiteit met skiles en tuben. Ze hebben erg genoten. Spanning was er wel voor het skieen maar door de rustige maar leuke leraar Maarten was het een mooie ervaring. Komen zeker terug:)

Top!

Met ons gezin wezen tuben (2 volwassenen en 3 kinderen van 10 jaar). Per mail contact gehad en dit verliep vlot, kreeg elke keer snel reactie (kan ook gewoon via de website het reserveren). Vooraf wat gedronken, je kunt er heerlijk zitten voor/na je activiteit. Het tuben was erg leuk om te doen, onze kinderen van 10 redden zich ook zelf met de banden. Er stond een vriendelijke man boven aan die je elke keer hielp (zetje gaf). Eerst over de rechte baan en later gingen we over de 'wildere' baan (baan met bochten). Allemaal erg vriendelijke medewerkers. Het parkeren kan voor de deur. Er zijn meer activiteiten te doen en wij gaan zeker nog terugkomen voor andere activiteiten maar ook het tuben

• Wat heb je gedaan bij ons? Overig

Fijne les om kennis te maken met het skiën

Goed ontvangen, snel de uitrusting voor elkaar en de baan op. Je begint echt bij de basics die worden uitgelegd en vervolgens voorgedaan. Achteraf gezien wilden we meer uitleg over de technieken, maar het was een proefles ter kennismaking, en dat was dan ook prima! Vriendelijk personeel en verzorgde locatie.

• Wat heb je gedaan bij ons? Skiën

Mooie dag, met goede begleiding

Wij hebben tubing geboekt. Ontzettend leuk en gelachen hebben wij als gezin. Goede vriendelijke begeleiding.

Zeer positief ervaren

Mijn zoon heeft snowboardlessen gevolgd. Wekelijks gaat hij met veel plezier. De accommodatie is mooi en is een prima plek waar je even een uurtje kan vertoeven. Nette bediening en smakelijke toasti’s.

• Wat heb je gedaan bij ons? Skiën

Warm welkom, gaaf sportief uitje

We werden vriendelijk ontvangen terwijl we 5 minuten te laat waren. We kregen heldere uitleg en konden starten. Wat een gave banen! Het was een superleuk en sportief uitje en we kregen ook wat tips van een medewerker. Aanrader!!

• Wat heb je gedaan bij ons? Skiën

Professioneel, prettig en ontspannen.

Prettige voorbereiding op de wintersport vakantie. Goeie begeleiding, keurig materiaal en een fijne ontspannen sfeer.

Prettige leeromgeving

In een ongedwongen sfeer werken aan betere ski techniek. Goede instructeur, duidelijke aanwijzingen, ziet direct verbeterpunten, die je meteen kunt oefenen.

Blikkersmaatweg 15

7546 RJ Enschede

(053) – 42 831 41

Over Vallei53

Vallei53 is gelegen op recreatiepark het Rutbeek, waar wij een breed scala aan outdoor activiteiten aanbieden. Of het nu gaat om dagje uit, kinderfeestje, familie-uitje of bedrijfsfeest, bij ons ben je aan het juiste adres. Na afloop van de activiteiten is er de mogelijkheid om gezellig na te praten in ons restaurant of op het terras aan het water.