Vriendelijke en behulpzame mensen

Zojuist telefonisch prima geholpen

Fijne communicatie en snel antwoord

Duidelijke en snelle communicatie

geen klachten

Gaat goed toch,geen klachten

Gezond leven bevorderend, voorkomen is beter dan genezen

Ik zie wel eens filmpjes, waarin een gezonde levensstijl wordt getoond en aanbevolen. Van mijzelf vind ik ook dat ik gezond leef. Alleen eten kan gezonder. Ik laat de groenten wel eens in het schap liggen. Bewerkelijk. De groenteboer is er al lang niet meer. Gelukkig heb ik tot nu toe "De Friesland" niet nodig

op zich weinig contact, weinig ziek geweest, maar ervaring prima

Wat vooral bijblijft is dat vele jaren terug mijn arm uit de kom ging, de zenuw beschadigd was, mijn arm verlamd, ik op Sumatra zat en mijn reisverzekering moeilijk deed over te maken kosten en de Friesland me de mogelijkheid gaf alle kosten direct door hun betaald te krijgen. Later zouden we dan wel kijken hoe het verrekend werd. Was daar zeer dankbaar voor. Kosten waren uiteindelijk zeer laag.

Tot nu toe prima

Alles is vrij duidelijk. De app is duidelijk en u geeft regelmatig tips.

Klantvriendelijk en nooit problemen

Zoals ik al aangaf, nooit problemen, wat bij jullie gedeclareerd kan worden, wordt netjes betaald En wat helaas door ons zelf Altijd duidelijke overzichten

Informatie was duidelijk en makkelijk te vinden

De informatie die ik zocht was makkelijk te vinden. Ook was de informatie duidelijk en volledig.

Dienstverlening is OK, maar niet fantastisch.

Voorbeeld: woonde in de Ardennen, kreeg op een gegeven moment een telefoontje van De Friesland dat ik "geen recht had op verzekeringsplicht". Is na veel vijven en zessen rechtgetrokken.

Prima, adequate hulp en advies

Prima, duidelijk, kordaat en goed.

Nog nooit problemen met jullie gehad en mijn problemen worden adequaat aangepakt

Goed en gemakkelijk

Ik kon heel snel hier terecht en contact opnemen is ook heel gemakkelijk ik ben heel blij hoe alles gaat

Goed bereikbaar en vertrouwd

Ben al jaren bij de friesland. Misschien niet de goedkoopste maar betrouwbaar en goede communicatie

Heb nooit geen problemen met De Friesland

Ik en mijn vrouw hebben nooit geen problemen met De Friesland

goede service

Goed bereikbaar en goede info.

Bij bellen word je goed te woord gestaan en geholpen

Goede ervaring al ben ik het weinig nodig, dit omdat het goed geregeld is. Maar mocht er wat zijn staat men je goed te woord en is de oplossing vaak dichtbij

goed geholpen

ik ben goed en vriendelijk geholpen door een deskundige medewerker van de klantenservice

Bij de overstap naar De Friesland uitstekend telefonisch geholpen.

Nog geen problemen gehad

Geen problemen ofzo ondervonden

duidelijke informatie en goed toegankelijk

duidelijke informatie goed toegankelijk

Wordt altijd goed en vriendelijk tewoord gestaan.

Hetzelfde.

Wordt goed geregeld

Alles wordt snel en accuraat behandeld

Prima verzekering, geen op- of aanmerkingen

Is niet de goedkoopste verzekering maar bevalt goed. Declaraties worden snel geregeld.

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld en je kunt Alles zelf regelen hoe je het wilt hebben. Trouwens je kunt niet zonder goed verzekerd te wezen.

Sophialaan 50

8911 AE Leeuwarden

Over De Friesland

Wij gaan voor de meest gezonde en vitale gemeenschap van Nederland. Daar hebben we elkaar voor nodig.