Gaat altijd goed

Betrouwbaar

Goede en duidelijke contact. Friesland app werkt geweldig. Betalingsregeling zelf aan te treffen via de app. Goed telefonisch contact

Prima verzekering

Nooit geen problemem

Tevreden.

Nog nooit geen problemen gehad met De Friesland. Daardoor is er ook geen enkele aanleiding om überhaupt over te stappen.

Een fijne en goede service en verzekering

Erg fijne communicatie en regelingen voor mijn vrouw en mij van deze verzekering

Altijd goed bereikbaar

Menselijk

De Friesland klantenservice is erg goed bereikbaar en zeer hulpvaardig. Bij vragen zonder pas klaar antwoord zoeken ze het uit en bellen terug!

Aanmelden ging erg gemakkelijk

Bij het aanmelden van mij en mijn gezin ging dat erg soepel. Daarnaast was alles overzichtelijk

Nog geen problemen ondervonden.

Geen ervaring mee, alles wat ik nodig had is goed verwerkt. Het meeste gaat automatisch, medicatie etc.

Uitstekend!

Vlot en gebruiksvriendelijk!

Gewoon goed

Ik heb helemaal geen problemen ben al jaren bij de Friesland

Goed geholpen indien nodig

De Friesland doet wat ze zegt.

Het allemaal geruisloos.

Ik heb nergens omkijken naar

We, ik ben trouw bij de Friesland sinds wij daar woonden. Veel mensen stappen over. Ik zou niet weten waarom.

Nog nooit problemen gehad

Ben zo uitgebreid mogelijk verzekerd en heb nog nooit een probleem gehad, mijn hele leven al dezelfde zorgverzekering gehad en dat gaat ook niet veranderen

Al jaren goed geregeld.

Ik ben al vanaf het begin bij de Friesland verzekerd. Nooit heb ik gedacht hier weg te gaan. Alles is goed geregeld en als ik iets niet weet en ik telefonisch contact op neem, word ik altijd zeer goed geholpen.

geen problemen gehad en altijs keurig geholpen

ervaringen zijn goed

Liever 5 sterren gegeven……

Ik had liever 5 sterren gegeven, maar helaas mis ik het respect voor uw klanten. Je, jij en jou zijn aanwezig, maar waar is u gebleven? Heeft u/Heb je is bijvoorbeeld een optie…….

Al jaren klant

Ik zou even niet weten wat der beter kan

Klant gericht, weinig gedoe.

Ik weinig contact met De Friesland, dit komt vooral doordat alles goed is geregeld en in de polissen duidelijk wordt gecommuniceerd.

Heel goed

Ik ben zeer tevreden

Goed geregeld

Makkelijk om de verzekering af te sluiten. Makkelijk te declareren. Vergoedingen snel uitbetaald.

slecht

mijn ervaring is als achter loop hoe graag je wilt betalen dat ze gelijk naar een acontenbureau dan loop het hard ik ben 2000 euro naar 1300 euro gegaan. het geld terug betalen zijn ze wel snel is

Alles is goed geregeld

Gewoon erg goed

Wij voelen ons gewoon erg prettig bij de Friesland, snelle afwikkeling van ingediende declaraties. Bij contact met klantenservice duidelijk en zeer vriendelijke medewerkers.

Sophialaan 50

8911 AE Leeuwarden

Over De Friesland

Wij gaan voor de meest gezonde en vitale gemeenschap van Nederland. Daar hebben we elkaar voor nodig.