Klantvriendelijk en bereidwillig.

Altijd bereidwillig aan de telefoon en zeer behulpzaam.

Tot nu toe bevalt het mij, ons prima!

Wij zijn goed verzekerd voor ongevallen en ziekte, kunnen we er op aan goed geholpen te worden! Heel tevreden tot nu toe!

Behulpzaam en duidelijkheid

Altijd behulpzaam, snel duidelijkheid. Vriendelijk.

Uitstekend!

Goede bereikbaarheid, vriendelijke en deskundige medewerkers die meedenken en oplossingsgericht zijn.

Goed geholpen

Duidelijk en er werd tijd voor je genomen

Netjes, zonder gedoe

Ik heb een prima ervaring met defriesland. Alles is netjes gegaan, ook qua betalingen van zorgkosten en ik heb voor de rest geen problemen gehad net iets van de dienstverlening.

Vergoeding

Ik vind het jammer dat het bezoek aan de de Kinesioloog niet in het pakket valt terwijl ik daar wel baat bij heb.

Alles wordt snel geregeld

Alles is altijd netjes afgehandeld.

Nog nooit een probleem met de friesland gehad.

Op zich tevreden

Op zich tevreden. Maar mijn dure medicatie werd ineens na een hele tijd wel vergoed te worden, niet meer vergoed. Verschrikkelijk. Onbegrijpelijk ook.

Klantvriendelijk en behulpzaam.

Een paar maal contact gehad met de Friesland, zowel in het verleden als ook recentelijk. Dit betrof vragen over o.a het vinden van de beste medische expertise, vergoedingen voor hulpmiddelen, etc. Altijd werd ik vriendelijk te woord gestaan en werd de moeite genomen e.e.a op te zoeken als dit nodig bleek. Ook werd ik altijd netjes teruggebeld met een antwoord op de door mij gestelde vraag. En niet door robots maar levende mensen! Ook geven jullie voorlichting over belangrijke onderwerpen. Dus dank voor alles wat jullie doen! Met vriendelijke groet, Ditty van Dusseldorp

Voldoende

Mijn ervaring is tot nu goed nog niet zoveel gebruik hoeven van de diensten van Friesland verzekering.

Altijd goede ervaringen gehad

Nooit geen problemen met De Friesland

Gewoon een goede verzekering.

Goede klantenservice wear je efficiënt te woord wordt gestaan .

Prima klantenservice

Wanneer ik vragen heb zijn jullie via de app goed bereikbaar . Ook is deze duidelijk wanneer je iets wilt declareren.

Ben tevreden

Heb geen problemen met de Friesland

Wij zijn al jaren bij de Friesland en zijn zeer tevreden. Als iets niet duidelijk kan je bellen en wordt je goed geholpen met advies.

Nooit problemen.

De korting voor het in éénkeer betalen kan volgens mij wel wat hoger.....

Ik ben over geen enkele verzekering blij. Alles is te duur en veel betaal je toch zelf.

Te duur te weinig er voor terug. Dat geld voor elke zorgverzekering.

Perfect!

Ik heb een mannelijke collega aan de lijn. Hij had het uiterste gedaan om mij te helpen met mijn hulpvraag…chapeau!

Prima geregeld!

De zorg die ik krijg is prima geregeld en wordt vergoed volgens de polis.

Super goed

Als je vragen hebt worden ze goed beantwoord

Prima zorgverzekering

Prima zorgverzekeraar. Goede aanvullende verzekering. Geen problemen.

Ok

te duur

Ik vindt de zorg veel te duur

Sophialaan 50

8911 AE Leeuwarden

Over De Friesland

Wij gaan voor de meest gezonde en vitale gemeenschap van Nederland. Daar hebben we elkaar voor nodig.