slecht

mijn ervaring is als achter loop hoe graag je wilt betalen dat ze gelijk naar een acontenbureau dan loop het hard ik ben 2000 euro naar 1300 euro gegaan. het geld terug betalen zijn ze wel snel is

Alles is goed geregeld

Gewoon erg goed

Wij voelen ons gewoon erg prettig bij de Friesland, snelle afwikkeling van ingediende declaraties. Bij contact met klantenservice duidelijk en zeer vriendelijke medewerkers.

Ik heb tot nu toe goede ervaringen gehad.

Snel en deskundig.

Goeie uitleg

Duidelijkheid

Goede contacten en goede ervaringen

Betrouwbaar, vertrouwd

Betrouwbare en vertrouwd.

altijd correct

vlotte en begrijpelijke verwerking van betalingen

Goede verzekering.

Als je belt , krijg je goede uitleg en geven duidelijk aan wat je het beste kunt doen. December maand kun je alles nog iets veranderen, als je wilt. Met de app kun je rekeningen opsturen en je krijgt het snel weer op je rekening gestort. Vind het maandelijkse bedrag wel hoog! Veel jongeren leren lang door, dat moesten ze met 23 jaar eigen ziekenfonds hebben. Anders komt het grotendeels op de ouders neer.

Geweldig.

Vindt het een goede zorgverzekering

Gewoon een goede ziektekostenverzekering.

zeer goed.

goede contracten met ziekenhuizen en paramedici

Bij bezoeken nooit moeilijkheden

Prima service door de helpdesk

Je wordt altijd goed en correct geholpen als je een vraag hebt.

Betrouwbaar

Al heel wat jaartjes ontzorgd De Friesland de zorg voor de gezondheid. Eerst voor mijn man en mij toen we in 2001 terugkwamen uit de Congo (Kinshasa). Later toen mijn man ongeneeslijk ziek werd en de dure medicijnen zonder aarzeling allemaal werden vergoed. Nu voel ik me bij De Friesland verzorgd en veilig.

Correcte afhandeling.

Hebben géén negatieve ervaringen dit jaar ondervonden en alles is correct afgehandeld.

Een perfecte verzekering

Contacten zijn duidelijk

Probleemloze ervaringen met afhandeling

Goed gehoord

Duidelijk, goed uitgelegd en uitgezocht In mijn eigen vertrouwde taal gesproken

Best oké

Ik zou graag fysio van 9 naar 12 willen hebben en niet gebruikte fysio mee kunnen nemen naar t volgend jaar.

Slecht

Hele vervelende ervaring gehad waar ik nog een trauma van heb. Ook zeer slecht opgelost er werd gedaan of de eerste brieven nooit verstuurd waren

Zo als je het mag verwachten

Goede vergoeding snelle afhandelingen klant vriendelijk. Was even bang dat na de fusie de service achteruit zou gaan, maar het is gelukkig niet veranderd hou dit aub vol, voor elkaar.

Prima zorgverzekering en leuke fit app

Mijn ervaring is positief, met name ook door de Samen Fit app. Die stimuleert en zet je ook aan het denken, veel handige tips.

Ze zijn er voor je als het echt nodig is

Ik moest bij het reguliere ziekenhuis maanden wachten op een afspraak en operatie maar door de zorgbemiddeling van de Friesland ben ik binnen 6 weken geholpen en nu bijna van mijn ondragelijke pijn af

Toegangkelijk

Kan snel en makkelijk antwoord krijgen op mijn vragen, zowel telefonisch als op de site.

Onduidelijke rekeningen

We betalen ons scheel aan premie, maar dan krijgen we toch nog heel laat een rekening. Kan 7 tot 8 maanden later zijn en van die rekening kun je niet achterhalen waar die betaling voor was. Daarom zou het mooier zijn dat je die rekening vlotter krijgt en dat in de rekening te zien is waar de betaling voor is.

Sophialaan 50

8911 AE Leeuwarden

Over De Friesland

Wij gaan voor de meest gezonde en vitale gemeenschap van Nederland. Daar hebben we elkaar voor nodig.