Zeer professioneel, en toch heel persoonlijk in het contact.

In de moeilijkste fase van mijn leven heeft Blondes Advocatuur mij geholpen. Gedwongen tot een juridische strijd en ondanks dat ik langzamerhand het vertrouwen kwijt was in de rechtspraak, heeft Blondes Advocatuur mij bijgestaan om een jarenlange strijd zo positief mogelijk af te sluiten. Ik raad iedereen aan om gewoon eens een oriënterend gesprek te hebben en zelf te ervaren dat je bij Blondes Advocatuur de juiste persoon naast je zult krijgen.

Vriendelijk en deskundig

Chantal is een vriendelijke vrouw met veel deskundigheid.

• Betrokkenheid

Ik heb een super goede ervaring met haar

Ik kwam.met haat in contact en ik had gelijk een goed gevoel er bij en dat gevoel is uit gekomen ze heeft me uitstekend geholpen en zeer tevreden

• Betrokkenheid

Ik ben tolk voor Poolse mensen. Soms hebben ze een hulp van advocaat nodig, ze spreken taal niet en het hele situatie is zeer moeilijk voor ze. Maar al eerste gesprek met mw. vd Poel stelt ze gerust, Ze voelen zich gehoord. Mw.vd Poel is zeer professioneel, ze gebruikt duidelijke taal en ze zorgt dat klanten juiste informatie krijgen en alles goed begrijpen. Het is een groot plezier om met haar te mogen samenwerken.

• Betrokkenheid

Top vrouw met verstand van zaken

Deze vrouw helpt je goed en oprecht met de zaak die ik heb gehad . Zonder poespas. Elke vraag is beantwoorden

Deskundige advocaat, fijne communicatie

Deskundig advies gehad en fijne communicatie. Erg goed geholpen! Ik kan Blondes Advocatuur van harte aanbevelen.

• Betrokkenheid

Wat een deskundigheid, betrokkenheid en doortastende aanpak!

Was zeer blij verrast dat het 1e gesprek meteen verheldering bracht en zoveel rust. Blondes Advocatuur kwam daarna met een duidelijk en overzichtelijk stappenplan. En het resultaat nog beter dan ik durfde hopen. Heel erg gelukkig mee, dit kantoor kan ik iedereen aanraden

Privé

Goed en kundig! Prettige communicatie,. Komt afspraken na op haar kun je bouwen!

• Betrokkenheid

Rechtvaardig, betrokken en duidelijk.

Mr. Chantal van der Poel is een fijn en prettig persoon in de omgang. Ze is oprecht en eerlijk. Duidelijk in haar communicatie. Vertelt je eerlijk hoe je er voor staat. En kijkt samen met je naar de best mogelijke oplossing.

• Betrokkenheid

Fijne advocaat, heel vriendelijk en behulpzaam

Fijn contact gehad met advocaat. Duidelijke uitleg, heel behulpzaam en vriendelijk. Ontzettend veel aan gehad.

• Betrokkenheid

Als mediator een hele fijne samenwerking!

In mijn samenwerking is Chantal van der Poel heel betrokken en altijd beschikbaar om even mee te denken. De samenwerking verloopt snel, formeel waar het kan en informeel waar nodig. Ze handelt secuur en is ook altijd vriendelijk naar mijn cliënten in haar contact met hen.

Aanrader!

Deskundige en vriendelijke advocate. Gaat zeer doortastend te werk en legt alles duidelijk uit. Het contact verloopt soepel en ze reageert snel.

Correct en kundig

Mijn zaak was best ingewikkeld maar de manier van vragen stellen door blondes advocaten kwam er steeds meer duidelijkheid …ik kan iedereen aanraden om er zaken mee te gaan doen .

Top advocaat

Chantal is een hele goede en fijne advocaat. Ze is juridisch sterk, eerlijk en fijn in de omgang

Fijn en goed geholpen!

Ik ben twee keer door Chantal geholpen, eerst met mijn echtscheiding en daarna over een nieuwe berekening van de alimentatie. Twee keer heel fijn en goed bijgestaan. Heldere taal en weet waar ik aan toe was. Ik hoop dat het niet nog eens nodig is, maar anders kom ik terug.

• Betrokkenheid

Vlotte no nonsense advocate die in duidelijk taal communiceert. Zij helpt je echt!!

Behulpzaam en duidelijk.

Blondes advocatuur heeft mij hulp en ondersteuning geboden, een stip aan de horizon op het moment waarop ik niet wist waar te beginnen. Ze spreek begrijpelijke en duidelijke taal en denkt mee.

Zaanweg 67 E

1521 DM Wormerveer