Warm, persoonlijk en vakkundig

Tijdens mijn scheiding ben ik uitstekend bijgestaan door mr. Muller. Haar doelgerichte, persoonlijke en deëscalerende aanpak bracht rust en overzicht in een moeilijke periode. De korte lijntjes en haar heldere manier van communiceren heb ik als bijzonder prettig en waardevol ervaren.

Fijne en persoonlijke begeleiding

De persoonlijke begeleiding maakt dat er ruimte is voor de emoties, maar dat de feiten goed en duidelijk worden ingezet en onderbouwd. Hier is goed overleg over, zodat het bij jou past. Stap voor stap meegenomen in het proces, goed contact en soms net even dat stapje extra waardoor je je goed gezien en gehoord voelt!

Deskundig en betrokken

Ik ben ontzettend tevreden met de begeleiding van Marieke Braak tijdens mijn echtscheidingszaak. Vanaf het eerste moment had ik het gevoel dat er echt iemand naast mij staat. Ze is deskundig, maar ook heel toegankelijk in haar uitleg en ze denkt oprecht met me mee. Ze neemt de tijd om uit te leggen wat er speelt, wat ik kan verwachten en welke stappen verstandig zijn. De communicatie is altijd snel en helder en ik voel me gedurende het hele traject door haar gesteund. Een absolute aanrader!

• Geholpen door: mr. Marieke Braak

Meteen heel veel vertrouwen in mevr. Jeulink; slim, goed oor en betrokken.

Het is echt spannend om naar een advocaat te gaan. Maar al snel hadden we door hoe kundig en ervaren mevrouw Jeulink is, hoe goed ze luistert en hoe rap ze familie-verhoudingen in de gaten had. Ze dacht écht met ons mee en ze denkt out of the box. We hadden verwacht in een juridisch gevecht terecht te komen, maar door mevrouw Jeulink zijn we een ander pad ingeslagen - en is onze erfeniskwestie tot een goed einde gekomen. We hadden ons geen betere adviseur kunnen wensen.

• Geholpen door: mr. Lya Jeulink

Super ervaring

Marieke is een echte vakvrouw die altijd de mens voorop heeft staan.

Bedreven, deskundig, persoonlijk

Femke Boymans is een betrokken en doortastende advocate met een duidelijke strategie. Ze is toegankelijk in de omgang, schakelt snel en beweegt flexibel mee met haar cliënt en de situatie. Wat ik erg waardeer, is dat ze altijd helder communiceert en zichtbaar alles binnen haar mogelijkheden doet om een al beladen situatie zo goed mogelijk tot een positief resultaat te brengen. Ook al is mijn zaak nog niet afgerond, ik heb er alle vertrouwen in dat ik bij Femke Boymans in goede handen ben.

• Geholpen door: mr. Femke Boymans

ervaren,deskundig,betrokken,snel en inlevend tot de kern van de zaak komend.

Mevrouw Mr. Lya jeulink is o.a. een gedreven erfrechtadvocate met ruime proceservaring. Ze geeft de voorkeur aan een oplossing in onderling overleg, maar als dat niet lukt pakt ze door en weet ze de weg naar de rechter te vinden. Goede analyse, goede strategie. Mijn kortgeding heeft zij gewonnen.

• Geholpen door: mr. Lya Jeulink

Zeer deskundig, betrokken en doet wat nodig is.

Femke Boymans heeft zich volledig ingezet voor hetgeen nodig was. En dit met een mooi resultaat. Ze is prettig in de omgang, doelgericht en is uitstekend in haar communicatie. Een echte aanrader.

• Geholpen door: mr. Femke Boymans

Snel, adequaat, betrokken, invoelend en met ervaring

Voor het wijzigen van mijn voornaam nam ik contact op met Femke Boymans. Uit haar e-mails en via andere contactmomenten bleek dat zij snel kon schakelen, goed meedacht en wist van de procedures. Wat mij bijzonder aansprak is de balans tussen haar emotioneel meeleven en tegelijk (helpen) focussen op de juridisch relevante kern.

• Geholpen door: mr. Femke Boymans

Persoonlijk, met oog voor recht èn mens

Femke is heel laagdrempelig bereikbaar en toonde zich zeer betrokken, met een vakkundig oog voor waar je recht op hebt, maar ook voor wat je daarnaast belangrijk vindt, zodat je trouw blijft aan jezelf.

Betrouwbaar, deskundig, fijne communicatie

Door snel handelen heeft Femke met mij een geweldig resultaat kunnen bereiken. Zeer goed bereikbaar, prettige communicatie en doortastend. Ik kan Braak advocaten van harte aanbevelen.

• Geholpen door: mr. Femke Boymans

Hele fijne en zeer betrokken benadering.

Marieke Braak heeft mij uitstekend begeleid met compassie en kennis van zaken. Ontzorging en fijne persoonlijke benadering.

• Geholpen door: mr. Marieke Braak

Een zeer kundige, eerlijke en empathische advocaat

Ik ben ontzettend tevreden over de begeleiding van mijn advocaat Marieke Braak. Vanaf het begin is zij eerlijk over de verwachtingen en de haalbaarheid van het proces, waardoor ik altijd weet waar ik aan toe ben. Ze is daadkrachtig, beschikt over veel kennis en weet precies welke procedures wel of niet kans van slagen hebben. Wat ik daarnaast enorm waardeer, is haar empathie en betrokkenheid: ze combineert professionaliteit met oprechte aandacht. Dankzij haar doelgerichte aanpak en deskundigheid voel ik mij steeds gesteund en zeker van mijn zaak. Marieke is een advocaat die je vertrouwen geeft en waar je absoluut op kunt vertrouwen. Een absolute aanrader!

• Geholpen door: mr. Marieke Braak

Geweldige advocaat met oog voor het belang van de kinderen.

In een ingewikkelde scheiding lopen de spanningen soms hoog op. Annemarie weet in die situatie de hoofd- en bijzaken te scheiden en gaat 100% voor het belang van de kinderen en daarmee ook van jou als ouder. Geen focus op lange en dure procedures, maar focus op een duurzame oplossing voor cliënt en zijn of haar kinderen, chapeau.

Zeer goede ervaring.

Marieke Braak is in staat om uit ingewikkelde materie de juiste hoofdzaken te destilleren (zonder de details uit het oog te verliezen), denkt uitstekend mee (en vooruit) om eventuele latere problemen voor te zijn, bewaakt de deadlines goed en checkt of alles op het juiste moment klopt - kortom, zij ontzorgt en begeleidt. Daarbij contactueel zeer prettig en persoonlijk (maar in de rechtzaal zo nodig scherp), en reageert snel en kundig.

• Geholpen door: mr. Marieke Braak

Goede inhoudelijke begeleiding met oog voor de persoon

Isabelle heeft ons goed begeleid naar inhoudelijk goede afspraken met daarbij veel oog voor de emotionele kant. Dit heeft heel erg geholpen samen de scheiding op goede voet door te komen.

• Geholpen door: mr. Isabelle Feenstra

Ik heb enorm goed geholpen door Marieke: op een zeer professionele manier heeft ze mij begeleid in mijn scheidingsprocedure waardoor ik met een zeer tevreden gevoel een moeilijke periode kan afsluiten.

kort maar krachtige hulp

De scheidingsmediation dreigde vast te lopen. Via een lotgenoot hoorde ik van Braak Advocaten en hun goede, doeltreffende hulp. Uiteindelijk bleek één afspraak genoeg te zijn om de mediation weer vlot te trekken. Tijdens deze afspraak werden verschillende opties benoemd en gewogen. De regie lag bij mij, maar Femke Boymans gaf helder advies waardoor ik een verstandig besluit kon nemen. Femke en haar collega's reageren snel en vriendelijk. Er is nooit enige ruis of onduidelijkheid geweest.

• Geholpen door: mr. Femke Boymans

Femke Boymans is een professionele advocaat die haar werk verricht met empathie en compassie.

Femke heeft in de eerste helft van 2025 gedurende een periode van 4 maanden als advocaat mijn belangen behartigd tijdens mijn scheiding. Vanaf het eerste contact verliep de samenwerking uitstekend. Femke brengt relevante juridische ervaring met zich mee en een goed netwerk omdat zij jarenlang voor de rechtbank Noord-Nederland heeft gewerkt. Zij heeft mij goed bijgestaan en weloverwogen juridisch advies gegeven. Ze is niet alleen sterk op de inhoud, maar ook relationeel en tactisch/strategisch. Femke is zondermeer een professionele advocaat. Ze is echter ook iemand die haar werk doet met empathie en compassie, hetgeen minstens zo belangrijk is in de praktijk van het familierecht.

• Geholpen door: mr. Femke Boymans

Betrokken, professioneel en uitermate bekwaam

Mijn ervaring met Braak advocaten en in het bijzonder Isabelle Feenstra (advocaat/scheidingsmediator) is uitstekend te noemen. Isabelle is een uitermate bekwame advocate die betrokken is, professioneel en prettig in de communicatie. Ik kijk terug op een fijne betrouwbare samenwerking en zal haar een ieder aanbevelen.

• Geholpen door: mr. Isabelle Feenstra

Gewoon super !!!

Het was de eerste keer dat ik een advocaat moest raadplegen, de eerste ontmoeting met Femke Boymans voelde al meteen vertrouwd en er werd naar mij en mijn partner geluisterd. Ze kwam haar afspraken na en had haar zaken goed voor elkaar. Femke is een zeer amicale vrouw met n warme persoonlijkheid . Ook kwam ze op ons over als n vakbekwame vrouw die waar nodig haar mannetje stond.

• Geholpen door: mr. Femke Boymans

Erg goed en professioneel geholpen

Ontzettend goed en professioneel geholpen. Op korte termijn werd er een gaatje vrijgemaakt en een afspraak geplant. Gelijk na de eerste afspraak zag de wereld er een stuk anders uit in positieve zin. Na de tweede afspraak zijn de resultaten erg positief en ligt er een plan voor de komende jaren waar we mee vooruit kunnen. Snelle, professionele en hulp met persoonlijk contact. Erg tevreden.

Femke is een topper!

Femke is een super leuke , lieve en warme vrouw die goed mee denkt !

Adequaat en cliëntgerichte dienstverlening

Fijne samenwerking en een ik heb sterk het gevoel dat mijn belangen top behartigd zijn.

• Geholpen door: mr. Marieke Braak

Mr. Annemarie Velthuis-Muller heeft mij uitstekend geholpen.

Herman Colleniusstraat 31

9718 KS Groningen