We krijgen altijd zeer snel antwoord op onze vragen. Oplossingsgericht denken staat bij hen hoog in het vaandel.
1 March 2024
Lida
Laden reviews...
8 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 27 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat de communicatie helder en snel was, en de accommodatie schoon en goed uitgerust is. Het personeel werd als vriendelijk en professioneel ervaren en reageerde snel. De ligging nabij het centrum en het openbaar vervoer maakte het verblijf handig en de prijs-kwaliteitverhouding werd positief genoemd.
1 March 2024
Lida
Enschede
Vakkundig in vastgoedbeheer & verhuur.
29 February 2024
Kim
Enschede
Twents Vast is sinds 2012 actief in de vastgoedmarkt en van toen af zijn we uitgegroeid tot een vooraanstaand vastgoedbedrijf dat bekend staat om zijn lokale expertise en toewijding aan zijn klanten.
Onze reis begon met een passie voor vastgoed en een visie om vastgoedeigenaren, investeerders en huurders in Twente te ondersteunen. In de afgelopen jaren hebben we onszelf bewezen als een betrouwbare partner in vastgoedbeheer en vastgoedadvies.
Met de veranderende marktdynamiek is onze missie om duurzame en winstgevende vastgoedresultaten te leveren en langdurige relaties op te bouwen met onze klanten. We geloven in transparantie, integriteit en klantgerichtheid als de kernwaarden van ons bedrijf.
Bij Twents Vast combineren we lokale expertise met een globaal perspectief om u te helpen uw vastgoeddoeleinden te bereiken. Onze geschiedenis en ervaring vormen het fundament van ons bedrijf, en we kijken er naar uit om samen met u de toekomst van vastgoed in Twente vorm te geven.
Faberstraat 14
7531BG Enschede