Als derde dochter, zijn we bekend bij deze orthodontist en ook al zitten er jaren tussen, de zorg, de uitvoering en het resultaat (die van mij, wachten we nu nog even af) zijn uitstekend. Meestal kunnen we snel terecht, soms even wachten in de wachtkamer, maar meestal loopt het gesmeerd. Als het resultaat straks net zo mooi is, als bij mijn zussen, heb ik er alle vertrouwen in.
Altijd vrolijke en vriendelijke mensen. Er wordt duidelijk verteld wat er gaat gebeuren. Geen lange wachttijden
Zijn allemaal vriendelijk
nvt
Onze ervaring met deze praktijk is dat het geen pretje is om naartoe te gaan. Zowel de assistentes als de orthodontist zelf zijn vaak kortaf, boos, gefrustreerd en onaardig. Ook naar elkaar toe. Ik mis de warmte en hartelijkheid naar de kinderen en ouders toe zodat zij zich op hun gemak voelen. Ik merk dat onze dochters er steeds meer tegenop gaan zien om er heen te moeten. Een lesje pedagogiek en collegialiteit zou zeer de moeite waard zijn voor alle medewerkers.
ze hebben me altijd goed geholpen en mooie adviezen gegeven
Bij twijfel of klachten kun je snel langskomen
Goed geholpen met een mooi resultaat.
Hele fijne ervaring bij orthodontie praktijk Eindhoven. Een aanrader ook al moet je iets verder rijden. Ze zijn kundig en leggen alles goed uit.
Sommige dames zijn meer met elkaar aan het buurten dan dat ze aandacht aan hun clienten besteden en de orthodontist zelf komt even langs vliegen. Echt de tijd nemen ze niet en voor iets kleins extra's moet je een nieuwe afspraak maken. Je bent hier meer een nummertje
We konden snel terecht, vakkundige praktijk, vriendelijk personeel
Het beste van Nederland
Goed.
Super geregeld altijd behulpzaam
Altijd zeer netjes behandeld
Dhr. Van Leeuwen is een super fijne ortho, en de meeste assistentes ook! Geen poespas en ze gaan voor het beste resultaat. Het enige minpunt vind ik dat het altijd uitloopt. Zelfs als je er om 8.00 of 8.15 moet zijn.
Fijne praktijk alleen lig je soms lang in de stoel voordat er iets gebeurd.
Erg tevreden over de resultaten.
De orthodontist is vriendelijk en neemt de tijdt en geeft goede uitleg. De assistente was te gehaast en onzorgvuldig wat veel pijn veroorzaakte.
Zeer te spreken over de deskundigheid van de orthodontist dhr van Leeuwen. Duidelijk plan voor ogen en ook haalbaar binnen het tijdsbestek.
ivm een kapotte spalk (reeds zelf- en door tandarts geconstateerd) een afspraak gemaakt voor reparatie. Ter plekke weer weggestuurd aangezien niet direct gerepareerd kon worden. Als dat was aangekondigd bij het maken van de afspraak hadden we de afspraak niet eens gemaakt aangezien ik in Barcelona woon. Moest toch €50 betalen voor analyse. Per email gereclameerd maar helaas. En dan te bedenken dat we al 4 beugeltrajecten hebben doorlopen en we de spalk zeker laten repareren dat kan echter alleen als ik langer in NL ben. Dat had ik graag van te voren geweten! Ik ben een student fors bedrag voor een zinloze afspraak. Ik moet onderstaande vragen beantwoorden maar ben dus niet behandeld.
Werkt als een geoliede machine, maar de kosten lopen wel op als je verzekering niet verder betaald, want het proces duurt heel lang. Maari de kwaliteit is er. De mensen zijn over het algemeen vriendelijk.
We hebben op dit moment 2 zinnen onder behandeling. We zijn erg tevreden. De oudste is al klaar met de behandeling en dat waren er ook erg tevreden over.
Orthodontist zelf, oogt ongeïnteresseerd en nors. Geen oog voor patiënt in de stoel alleen het gebit. Informatie uitleg geven gaat snel. Totaal geen privacy in behandelruimte
Je wist altijd vriendelijk te woord gestaan en de orthodontist en de assistenten nemen de tijd voor je voor uitleg.