Een fijne no-nonsens vakgarage

Wij zijn al jaren klant en hebben ons volledige wagenpark hier in onderhoud.

Goede en snelle service!

Goede en snelle service!

Altijd perfect

Kom al vele jaren bij deze garage en heb nooit problemen gehad. Altijd perfect behandeld.

Geweldig bedrijf

Je hoef nooit lang te wachten. Als er iets dringend moet kan je meteen komen. Alles in overleg. En de prijs in verhouding werk is redelijk Vriendelijk personeel Kortom een geweldig bedrijf!

• Bereikbaarheid

Goed en netjes geholpen ,voor iedereen een aanrader .

Een fijne autogarage ,ben er goed geholpen

Super service

De apk van de Bus was nog 3 dagen geldig R&H auto,s gebeld . Volgende dag konden we de Bus voor apk brengen en hebben ze het er tussen hun volle agenda geregeld . Top. Super blij mee .

Heel goed geholpen

Afspraak gemaakt en netjes geholpen.

• Bereikbaarheid

Betrouwbaar, geen poeha, nuchter, vriendelijk. Kunt er meestal snel terecht en behulpzaam

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Een gewoon ouderwetse prettige garage . Geen poeha !!

Top!

Snel geregeld

Goede snelle service

Ik kreeg mijn auto niet meer aan de praat. Na telefoontje kwam medewerker snel en heeft mijn accu ogeladen. Daarna bij garage bleek dat accu vervangen moest worden. Dit hebben ze gelijk gedaan.

Top garage

Vriendelijk personeel. Leveren goede auto's volgens de afgesproken afspraken. Erg behulpzaam

• Bereikbaarheid

Prima service, ben erg fijn geholpen!

Hele fijne garage, fijne mensen, denken mee, etc. ! Kom er al jaren en blijf er heengaan! En ja, een auto kost geld, maar hier trekken ze je niet het vel over de oren.

James Wattstraat 10

6902 PR Zevenaar

Over Autobedrijf R&H

Bent u op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf dat uw auto in topconditie houdt en uitstekende service biedt? Zoek niet verder! Autobedrijf R&H staat bekend om zijn toewijding aan klanttevredenheid en kwaliteit. Met onze jarenlange ervaring en expertise in de autobranche zorgen we ervoor dat uw auto altijd in goede handen is. Als trotse deelnemer van het gerenommeerde Autoservice Totaal-netwerk kunt u erop vertrouwen dat wij voldoen aan de hoogste normen van professionaliteit en vakmanschap. Ons team van goed opgeleide en gecertificeerde technici staat klaar om aan al uw auto-onderhouds- en reparatiebehoeften te voldoen. Of het nu gaat om een routine-onderhoudsbeurt, een complexe reparatie of een APK-keuring, wij zorgen ervoor dat uw auto in optimale staat blijft.

Over Autoservice Totaal

De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.