Adequaat, effectief én menselijk.

Patricia hielp mij om een zakelijke afwikkeling (rondom contract) zo goed mogelijk te laten verlopen en ik ben erg tevreden hoe ze dit deed. Ze communiceert helder, direct en verliest daarbij mij als persoon niet uit het oog. Dit creëert vertrouwen. Mocht ik in de toekomst nog eens zoiets nodig hebben, zal ik niet aarzelen om bij Patricia aan te kloppen.

• Betrokkenheid

Meteen het gevoel van inleving en interesse, en reeel over de kansen en mogelijkheden.

Op zoek naar een jurist/advocaat kwam ik een post tegen van Patricia van Dongen, die mij meteen aanspraak en het gevoel gaf, dat zij luistert met haar hart. De vraag die ik Patricia voorlegde ging over het toetsen van nieuwe huurcontracten tussen een vakantiepark en eigenaren van vakantiehuizen. Meteen voelde ik haar interesse in de vraag en context. We konden ook snel scannend de diepte in. En ik kreeg al snel een paar adviezen over het lopende proces. Omdat de factor tijd een grote rol speelde kozen we uiteindelijk voor een andere advocaat. Was de tijd er wel geweest, dan had Pleyt-Advocatuur zeker meegedaan in het offerte traject. Vanwege alleen al het persoonlijke gesprek kan ik Pleyt-Advocatuur zeker aanbevelen. Want kwaliteit zit vooral in de interesse achter de vraag!

• Betrokkenheid

Prettig contact, met duidelijke en snelle communicatie.

Vanwege een conflict met de gemeente over de rechten en plichten met betrekking tot aangekochte grond was ik op zoek naar hulp en mogelijke juridische ondersteuning. Hoewel die uiteindelijk niet nodig bleek te zijn, heeft mr. Van Dongen mij goed geadviseerd en bijgestaan

• Betrokkenheid

Mevr van Dongen, heeft mij enorm plezier bijgestaan wij zijn hier erg tevreden over

• Betrokkenheid

Een vakkundige en professionele aanpak met een persoonlijke touch.

Prettig en deskundig. Heeft me veel gebracht.

• Betrokkenheid

Uitstekende dienstverlening, competent en bekwaam, zeker een aanrader

Ik kan Pleyt zeer zeker aanbevelen voor deskundig advies en handelen. Ik ben voortreffelijk geholpen en ben zeer tevreden over de correcte communicatie en de wijze waarop zij mijn zaak in behandeling hebben genomen.

• Betrokkenheid

Pleyt denkt goed met je mee

Patricia van Pleyt Advocatuur heeft ons uitstekend ondersteund bij een aantal incasso zaken. Het voelde heel vertrouwd en er werd goed meegedacht met ons bedrijf.

Persoonlijk, kundig, transparant

Vanaf het eerste telefoongesprek een goed gevoel. Het vervolgtraject heeft dit nogmaals bevestigd. Goede, duidelijke communicatie. Kundige hulp, resultaat naar wens.

• Betrokkenheid

Daadkracht, professionaliteit en menselijke betrokkenheid

Patricia heeft naast haar enorme dosis professionele kennis en daadkracht ook menselijke betrokkenheid bij grote én kleine zaken!

Betrouwbare en adequate dienstverlening

Van begin tot eind betrokken en deskundig

• Betrokkenheid

Geholpen door zeer vriendelijke en begripvolle dame..

De zaak waar ik pleyt bij nodig had is uiteindelijk niet doorgegaan. Hier werd begripvol op gereageerd en advies gegeven.

• Betrokkenheid

Patricia van Dongen van Pleyt Advocatuur werkt met oprechte empathie voor haar cliënten.

Pleyt Advocatuur is eindelijk een advocatenkantoor waar empathie en integriteit hand in hand gaan. Patricia van Dongen werkt met ongekende passie voor haar eigen bedrijf en biedt cliënten meer dan alleen juridisch advies. Bij haar krijg je niet alleen antwoorden op je vragen, maar vaak ook waardevolle inzichten door een openhartig gesprek. Ze neemt echt de tijd voor haar cliënten en denkt verder dan het dossier. Heb je een tijdje niets van je laten horen? Dan stuurt ze spontaan een berichtje of belt ze om te vragen hoe het met je gaat. Dit laat zien hoe betrokken en gepassioneerd Patricia is.

Gewoon goed

Patricia heeft mij prima geadviseerd en geholpen. Goede communicatie, eerlijk en open .

Ontzorgt en pakt door

Begin dit jaar werd ik plotseling gedagvaard vanwege een kwestie die kleefde aan een bedrijf dat ik net had overgenomen. Hoewel ik er persoonlijk niets mee te maken had, moest het uiteraard worden opgelost. Omdat ik allergisch ben voor en geen kennis heb van dit soort zaken, heb ik de hulp van Patricia van Pleyt Advocatuur ingeroepen. Patricia pakte het direct op en legde een duidelijke aanpak voor. Hierdoor kon ik snel en eenvoudig besluiten nemen, wat leidde tot een snelle afwikkeling van de zaak. Dankzij haar efficiënte en effectieve aanpak ben ik nu zorgeloos op vakantie, met dit probleem achter mij. Precies zoals je het wilt hebben dus.

• Betrokkenheid

Helemaal fantastisch, zo snel en zo volledig!

Wij zijn goed en volledig geholpen door Pleyt Advocatuur. Na het stellen van een bepaalde vraag en kort doorspreken van de situatie, hadden we binnen een dag een antwoord waarmee we een vervolgstap konden zetten. Erg prettig samenwerken!

• Betrokkenheid

Begrijpt goed de klant en probeerden er alles uit te halen.

Ervaring was erg prettig. konden prima overleggen om tot een plan te komen.

• Betrokkenheid

Ik heb een duidelijk antwoord ontvangen op mijn vraag

Ik had een vraag waar ik graag advies bij nodig had. Deze is helder en duidelijk beantwoord.

• Betrokkenheid

de informatie die ik nodig had heb ik ontvangen

• Betrokkenheid

Accuraat met verstand van zaken

Pleyt is bijzonder accuraat en heeft hele goede kennis van zaken. Pleyt weet ook op het juist moment externe expertise in te roepen van hoge kwaliteit. Bovenal heel prettig om mee samen te werken.

• Betrokkenheid

Mijn ervaring met Pleyt zijn top! Erg fijne samenwerking en heel erg gedreven.

Mijn ervaringen zijn erg goed, zelden zo’n gedreven en vakkundige dame gezien!

Toegankelijk, bereikbaar en professioneel

Het is fijn dat je bij Pleyt een kantoor treft waar je niet als een nummer wordt behandeld. Ze gaan er niet gelijk met je in discussie maar luisteren naar je en komen dan met een advies. Heel fijn om mee samen te werken.

• Betrokkenheid

Deskundig , prettig in omgang en zeer to the point

Ben zeer goed geholpen en bijgestaan door mw. P. van Dongen advocaat, zij weet een goede vertaalslag te maken naar het voorgelegde conflict. Had een goede voorbereiding getroffen om de casus te bespreken met voor mij een positieve uitslag. Heel fijn. Vriendelijke groet Anita

• Betrokkenheid

Persoonlijke benadering, zeer deskundig.

Patricia heeft ons fijn geholpen met onze vraag aan haar. Geen moeite was teveel, zij heeft zich bovendien ingelezen in materie waar zij niet dagelijks mee te maken heeft. Dankjewel!

Helder en prettig contact

Onlangs heb ik Patricia ingeschakeld voor juridische algemene voorwaarden. Patricia heeft door middel van een eerste gesprek mijn huidige situatie goed in kaart gebracht. Naar aanleiding daarvan is ze aan de slag gegaan. Binnen no-time was de eerste opzet klaar en werd ik uitgenodigd op haar kantoor. Samen liepen we het hele document door en heeft ze mij alles in begrijpelijke taal uitgelegd. Enorm fijn als juridische zaken niet tot je eigen kwaliteiten behoren. Met de juiste documenten en veel nieuwe informatie kan ik weer verder met mijn onderneming.

Fantastisch maatwerk en meedenken

Hele fijne communicatie. Ze denkt goed mee, vraagt je het hemd van het lijf om echt goed te doorgronden wat situatie is. Denkt verder en breder na vanuit het vraagstuk. Ik kan iedereen ‘Pleyt’ aanbevelen.

Burgemeester de Kuijperlaan 1

5461 AA Veghel