Een goede introductie, herhaling of aanscherping van een bouwteamsamenwerking. Geeft de aanleiding meer te verdiepen in de materie.
Samenwerken in een bouwteam dien je te organiseren in het begin en dan kritisch te monitoren in het vervolg. Dit is mijn belangrijkste leerpunt.
Goede opbouw met een gepast tempo. Zeer interessant om het juridische aspect te bespreken en spiegelen met een specialist. Paar mooie handvatten om de essentie van een bouwteam te beschrijven en even na te gaan of je nu echt als bouwteam functioneert.
Vooraf had ik het meer theoretisch verwacht ,maar gelukkig was het ook praktisch gericht
Brede inzicht gekregen in bouwteam verband
Goede groep samenstelling
Op zich nuttig om hier eens over te praten maar inhoudelijk te weinig diepgang. De hele dag gesproken over thermen samenwerken, openheid en wederzijdse belangen. Dit zijn allemaal thermen waar ik voorafgaand aan cursus ook al dacht bij een Bouwteam. Ik heb de cursus niet verlaten met het idee dat ik een Bouwteam nu op een andere slimme of specifieke manier ga benaderen.
persoonlijk vond ik de juridische kant van deze cursus bijzonder goed, de uitleg van werken in bouw team is mij goed helder geworden
De dag was goed gevuld met diverse onderdelen die voor mij leerzaam maar niet geheel nieuw waren. Wat mij betreft mogen de wandelingen wel uit de cursus omdat je daar mijn inziens niet veel van leert.
met name de inhoud en wijze van de uitleg van Maaike vond ik echt goed
Veel opgestoken en veel nieuwe inzichten gekregen
De balans tussen de "verbindende" kant en de "contractuele" kant erg goed. Veel geleerd van de docenten en ook van mede studenten. Lekker interactief, serieus en humor.
Goed om over deze nieuwe samenwerkingsvorm, samen met mede-cursisten, na te denken en te discussiëren.
Leuk om kennis te delen met andere cursisten. Dit aangevuld met de cursus inhoud. Uiteindelijk draait het vaak om nuances die je oppikt tijdens een cursusdag maar zijn zeker van toegevoegde waarde op de eigen ervaringen.
Goede training met een mooie verdeling tussen juridisch en praktisch. Interactie met de groep was goed en ik heb in combinatie met de gedeelde ervaringen van andere deelnemers en de besproken onderwerpen mijn kennis op het gebied van Bouwteams verder kunnen verdiepen. Rechten en plichten van onze opdrachtgevers in bouwteam samenwerkingen zijn uitvoerig besproken en dit geeft handvaten om met elkaar in gesprek te gaan en te blijven op een constructieve manier.
De trainers kwamen met veel nuttige informatie over wat het nu inhoudt om in een bouwteam te werken, hoe kun je het toepassen en wat kun je verwachten van de diverse partijen. Ik kan iedereen die in bouwteam werkt of wil gaan werken aanbevelen deze training te volgen!
Bouwend Nederland Academy verzorgt diverse trainingen specifiek gericht op de bouw- en infrasector. Deze trainingen worden verzorgd op verschillende locaties in alle regio’s. Daarnaast kunnen ze op verzoek geheel op maat samengesteld worden én bij jou op locatie plaatsvinden. Zo zorg je ervoor dat jouw bedrijf altijd op de hoogte is van de meest recente ontwikkelingen en onderwerpen binnen de branche.