Laden reviews...
6 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen over het algemeen snelle service en duidelijke resultaten. Klanten waarderen dat het product goed werkt en dat leveringen in nette staat aankomen. Soms worden leveringsproblemen genoemd, maar het algemene sentiment blijft positief. De ervaringen zijn gevarieerd maar blijven overwegend gunstig.
Wacht al ruim 1,5 week op een bestelling. Alleen een aankoop bevestiging ontvangen. Geen verzendbewijs ontvangen en het bedrijf is onbereikbaar.
30 June 2026
Sander
Wateringen
Ik heb betaald voor verzending aan huis. PostNL is niet bij ons langs geweest om het pakketje af te leveren maar ze hebben het gewoon gebracht naar een PostNL punt en dan ook nog in Waalre terwijl ik in Veldhoven woon en er in de buurt een anders PostNL punt die veel dichterbij is. Verschillende keren met de klantenservice van jullie gebeld en elke keer kreeg ik hetzelfde bandje te horen dat ze op dat moment niet kunnen opnemen. Dus dit is de eerste maar ook de laatste keer geweest dat ik bij jullie iets bestel.
21 November 2025
Rene
Veldhoven
Goede en snelle service +
19 November 2025
Edwin van der Voort
Alphen-Chaam
Resultaat moet nog volgen.
5 November 2025
Dre
Echt
Werkt echt goed super tevreden.
26 September 2025
Jan van der Veer
Dirksland
Grasonderhoud is niet mijn ding. Ondanks alle pogingen daartoe. Ik ben nu begonnen met mos bestrijdingsmiddel. Op tijd en attent geleverd. Daarna herstel met noem het maar sierzaad. Met andere woorden geen speelgazon. En dan de grond testen en bemesten. Raad en min of meer daad zal dus wenselijk zijn.
12 August 2025
Rob Gerritsen
Haarlo
Al mooi resultaat, mijn gras ziet er al verl.beter uit
10 July 2025
Margie
Sittard
Heb nog niets ontvangen helaas
7 July 2025
Rita Rovers
Deurne
Correct geleverd in goede staat ontvangen
6 July 2025
Barend flonk
Denekamp
Middel gebruikt om de tegels en de picknicktafel schoonmaken. Het was groen geworden en ziet er nu weer goed uit!
1 July 2025
Willemien
Hendrik-Ido-Ambacht
We hebben de Gewoon Geen Groen aangekocht voor de tegels in onze tuin. Het product werd zeer snel en netjes geleverd. De prijs/kwaliteit verhouding is goed. Duidelijke gebruikershandleiding op de website, top! Gemakkelijk te gebruiken en het belangrijkste geen groene tegels meer.
4 April 2025
Rosanne
Numansdorp
Twee dagen na het behandelen van onze schutting zien we al duidelijk dat het groen flink minder wordt.
25 March 2025
Jan
Oude-Tonge
Paul heeft onlangs het gras bij ons geleverd, en we zijn er mega blij mee! Vanaf het eerste contact tot de levering verliep alles soepel en professioneel. Het gras is van topkwaliteit, fris en prachtig groen. Paul is betrouwbaar, vriendelijk en denkt goed mee. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar perfect gras en uitstekende service. Dank je wel!
20 March 2025
Kim
Achthuizen
Ik heb al een tijdje gras liggen, maar het lag er nooit bij zoals ik voor ogen had. Ik kwam GewoonGroenGras tegen op Instagram en besloot eens te bellen voor wat advies. Twee seizoenen verder ligt mijn gras er veel beter bij door het gebruik van de juiste producten.
3 February 2025
Thomas
Numansdorp
Ik wil even delen dat ik best blij ben met mijn recente bestelling van echt gras bij gewoongroengras.nl. De website was makkelijk te gebruiken, en ik kon snel het juiste gras voor mijn tuin vinden met de handige tool, informatie en afbeeldingen. De bestelling en levering verliepen vlot, het gras kwam in goede staat aan. Het ziet er natuurlijk uit en voelt goed aan. Mijn tuin heeft nu een groenere uitstraling, precies zoals ik het wilde. De klantenservice was ook behulpzaam toen ik wat vragen had over het onderhoud van het gras. Ze gaven duidelijke antwoorden en waren vriendelijk. Kortom, als je op zoek bent naar echt gras, dan kan ik gewoongroengras.nl aanraden. Mijn ervaring was over het algemeen positief, en ik ben tevreden met mijn aankoop.
20 February 2024
Boyd
Numansdorp
Met behulp van de keuzehulp berekend hoeveel graszoden ik nodig heb, dit werkt goed. Vervolgens alles zelf aangelegd met behulp van de handleiding. Echt een aanrader voor mooi groen gras!
20 February 2024
Rick