Kundig, klantgericht en zakelijk

Iedereen in de praktijk laat zien dat zij betrokken zijn bijelkaar, dat geeft een prettige open sfeer waar kwaliteit en service voorop staat.

Fijne praktijk

Mijn kinderen zijn vrijwel nooit met angst naar de tandarts gegaan omdat zij de tandarts heel aardig en grappig vinden. Ik ben het daarmee eens. Daarnaast vind ik de tandartsen die in de praktijk werkzaam zijn heel kundig. De assistentes en mondhygiënisten zijn ook heel vriendelijk.

Toppers

Kom al een aantal jaar bij deze praktijk maar zijn hier heel kundig en wat ook niet onbelangrijk is altijd vriendelijk en meedenkend.

Zeer vriendelijk en goed

Zeer vriendelijk personeel en heel kundig

Deskundig reparatie brug

Vakkundig

Gezellig en weer leuk ingericht , zonde geen koffie

Zowel tandarts Farsi als mondhygieniste zijn top. Eerlijk en vriendelijk !

Prettig

Klantvriendelijk uitstekende behandeling

Meedenkend personeel, uitstekende uitrusting/apparatuur, juiste kennis in huis. Ben je bang voor een tandarts? Zeker hier een afspraak maken voor supervriendelijk begeleiding. Ook uitstekende mondhygiënistes.

Ik ben blij met mijn tandarts

ik ben tevreden

Zeer betrokken en zeer patient/klant vriendelijk

Het is altijd prettig om onze tandarts de heer Farsi weer te ontmoeten. Vakkundig! Zeer Klant/Patient vriendelijk, ook de ontvangst aan de receptie. Wij zijn als patient van tandarts Bronsveld bij hem gekomen. Fantastische opvolger, ook voor kinderen.

volledig ontzorgd

Niet mijn favoriete bezigheid, wel mijn favoriete tandarts, altijd vriendelijk, professioneel en duidelijk: goede service, hoge kwaliteit, keurige communicatie !!

uitstekende service

uitstekende service. Vriendelijk, flexibel en deskundig

Super vriendelijk team en veel,kennis van zaken!

Prettige sfeer

Vriendelijk, toegankelijk, op tijd. Fijne praktijk

Vriendelijke ontvangst en deskundige zorg

Er wordt goed geluisterd en vakkundig gewerkt.

Ik heb best een probleem gebit maar hier wordt er goed naar me geluisterd en alles vakkundig opgelost!

Geweldige praktijk en vriendelijk en kundig personeel

Zie hierboven

Een zeer gedreven tandarts

Een zeer vriendelijke en innemende tandarts. Altijd een glimlach, vriendelijk woord, spontaan, geduldig en kennis van zaken

Goed behandeld, maar prijzig

Ik word altijd vriendelijk en deskundig geholpen, zowel bij de tandarts als bij de mondhygiënist. Deze keer kwam ik omdat er iets van mijn beugel uitstak. Fijn dat ik binnen 2 dagen kon komen. Waar ik een week later wel van schrok was de rekening. Voor de 4 minuten die ik in de stoel heb gelegen voor een kleine, simpele behandeling 103 euro vragen, had ik niet verwacht en gaf een nare nasmaak.

Fijne tandarts

Deskundig en altijd vriendelijk geholpen door tandarts Farsi.

Vriendelijke hulp en goede uitleg

Excellent

The lady was fantastic, she did a very good job and I'm pleased to have her again in my next visit thanks.

Fijne tandarts

We zijn al jaren bij Farsi. Hij is vriendelijk en je voelt je op je gemak. Eigenlijk de hele praktijk is prettig

Altijd prima geholpen

Altijd prima geholpen