Empatisch &Efficient

Zie voorgaand

Snel, gedisciplineerd en kundig

Ik moest geholpen worden met een afgebroken vulling.

heel plezierig en rustgevend

ik vind het niet erg om naar de kliniek te gaan. Altijd heel vriendelijk en eigenlijk gezellig. Misschien niet het juiste woord . In ieder geval ga ik er met plezier naar toe.

Zeer rustgevend

De spanning verdwijnt altijd al na een paar minuten. De tandarts en de mondhygiënist zijn altijd heel rustig, en nemen echt de tijd om stap voor stap uit te leggen wat ze gaan doen. Nemen ook de tijd om vragen te beantwoorden en geven echt handige tips mee. We zijn verhuisd maar hebben deze praktijk om de bovenstaande redenen aangehouden. Voor kinderen zijn ze even rustig en nemen ook voor hen de tijd

Zeer professioneel en vertrouwd team

goed personeel een prettig ervaring die je niet normaal verwacht bij een tandarts bezoek

Wort echt aandacht aan je besteed en rekening gehouden met je angst

Vriendelijk en vakkundig

Tandarts is vriendelijk, werkt snel en vakkundig. Is geduldig met angstige mensen.

Prettige tandarts

Goede tandarts. Ik ben tevreden

Goed en vakkundig geholpen

Prima ervaringen. Als er iets gebeurd en je moet snel geholpen worden dan staan ze voor je klaar. Prima en aardig personeel en heel goede vakkundige tandartsen.

Hele fijne tandarts

Tandarts Farsi is zeer vriendelijk en er is altijd ruimte voor een grapje waardoor de eventuele spanning voor controle of behandeling wordt weg genomen. Daarnaast is hij professioneel en betrouwbaar. Hij zal niet iets aan je gebit doen als het niet nodig is.

Super vriendelijk en professioneel

Super vriendelijk tandartsen en hele lieve collega’s.

Luistert naar de cliënt

Vakbekwaam

De behandelaar handelt nauwkeurig. Ik ervaar de communicatie niet altijd duidelijk.

Prettig

Zeer vakbekwaam

Uitstekende tandartspraktijk

fantastisch

Je voelt je vanaf het begin gelijk thuis en een geruststellend gevoel krijg je hier.

prima zorg, persoonlijk en vriendelijk

Prima tandarts met een hoge menselijke insteek

Wij zitten al vele jaren met veel plezier bij deze tandarts. Vooral de menselijke benadering en de service verdiend veel lof Uiteraard is het een professional

Goede zorg

Praktijk werkt prima.

vriendelijk en accuraat

prettig

Fijne Mondhygieniste en ook fijne tandarts

Voelt weer heerlijk fris na behandeling bij mondhygieniste

Al jarenlang goede ervaring

Al jarenlang goede ervaring

Als je kiespijn hebt, maken ze altijd dezelfde dag nog een afspraak met je.

Ik vind Dental Clinic Prinsenhof een fijne tandarts praktijk. Je krijgt er persoonlijke aandacht, ze helpen je snel van je kiespijn af, doen regelmatige controles. De mensen die er werken zijn vriendelijk en hebben enorm veel ervaring.

Netjes en vriendelijk

Je wird vriendelijk en netjes behandeld.

Gravin Juliana van Stolberglaan 483 & 501

2263 AR Leidschendam