Prima Ik ben tevreden met tandarts zijn erg vriendelijk

Tot nu toe geen klachten. Vriendelijke mensen

Prettige sfeer, ontspannen en vriendelijk.

Blij zijn met een tandarts, ik ben het!

Het is nooit vervelend om naar tandarts Farsi te gaan. Hij is altijd goed gehumeurd, helpt snel en uitermate vakkundig. Hij is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Vol vertrouwen doe ik bij hem mijn mond open.

Zo goed als geen angst meer

dhr. Farsi is een prima tandarts die de klant als mens ziet en niet als nummer. Ik had een stevige tandartsangst, deze is zo goed als verdwenen. Hij doet wat hij beloofd, meerdere wortelkanaalbehandelingen gehad, gebroken kiezen hersteld en geen spoortje van pijn. Nouja geen spoortje.... wel veel last van mijn kaken van het lachen (Soms is het net comedy hour). Maar juist de humor helpt me er doorheen. Doet zo goed als alles zelf, kroon nodig? uurtje later zit het al kant en klaar in je mond. Kortom, ik ben 101% tevreden.

Geweldige praktijk

Er is veel aandacht voor de patiënt, vooral patienten die angstig of erg nerveus zijn. Wat ik erg belangrijk vind. Van wat ik heb gezien nemen de artsen de angst van een patient altijd serieus. Zij stralen de rust uit die nodig is voor een behandeling zonder bang te hoeven zijn. Er wordt altijd goed naar je geluisterd en een klacht wordt altijd zeer serieus genomen. Kortom, een geweldige praktijk waar jij je meteen op je gemak voelt. Tip: Balie-assistentes; Het zou fijn zijn als ze altijd op hun plek zitten zodat patienten niet hoeven te wachten om zich aan te melden of een nieuwe afspraak willen maken.

Goed in zijn technisch werkzaamheden dikke 10

Toppertje

Wordt er goed geholpen.

prettige sfeer en goede medewerk(st)ers

prettige en ongedwongen sfeer

Warme praktijk, vriendelijk en lieve mensen.

Korte wachttijden, vriendelijke tandarts.

Geweldig.

Zonder vrees in de stoel, Altijd zeer vriendelijk.

Vriendelijk en vakkundig

de beste tandartspraktijk

Zeer vriendelijke mensen

Doen hun best om mij probleem op te lossen

Vriendelijk personeel, behulpzaam, meedenkend.

Korte wachttijd, zeer vriendelijk en vakbekwaam. Praktijk is goed bereikbaar en voldoende parkeerplaatsen.

Tevreden

Ik ben erg tevreden met mijn mondhygienist

Goede communicatie

Zeer vriendelijk , doen hun best om zo goed mogelijk te behandelen.

Professioneel en klantvriendelijk

Snel, effectief en zeer prettig geholpen. Prima tandarts(praktijk).

Goedlachse tandarts

Ik ben al jaren patiënt in deze praktijk en naar volle tevredenheid. Ik heb geen angst voor de tandarts, maar een menselijke benadering waardeer ik zeer zeker. Toen ik ging verhuizen ben ik 'omdat het dichterbij was' van praktijk gewisseld. Na twee afspraken heb ik mij heel snel weer ingeschreven in de praktijk van Tandarts Farsi. Nog steeds mijn beste keuze ooit, al ben ik de meest saaie patiënt, want ik heb zelden iets aan mijn gebit.

geweldig

een hele vriendelijke tand artsen en assistenten.

Heel goed

Ik word goed en rustig geholpen, door tandarts Farsi en chantal. Een goed team en gezellig Marianne Gorgel

Ik ben blij met jullie.

Ik word goed geholpen en begrepen.

Vriendelijk

Vriendelijke medewerkers

Ik ben weer uitstekend geholpen.

Het ging deze keer om een gewone controle, maar ik ben als altijd snel, vriendelijk en effectief geholpen. Opnieuw een compliment aan tandarts en assistente.

Bizarre ervaring

Afspraak gemaakt voor een vulling die was afgebrokkeld. Werd door de vrouwelijke tandarts meteen foto's gemaakt en een controle. Mijn vulling werd niet op orde gemaakt en ik moest terug komen. Als je een minderwaardigheidsgevoel wilt dan helpt deze dame er goed bij. Pittig aangesproken opdat ik niet met een elektrische tandenborstel poets en ik wel elke dag moet flossen. Er slijtage is (ik ga ook al wat jaren mee :) en tja de verstandkies moet er ook uit (geloof dat ik daarover zelf beslis en ik geen last heb van de verstandkies). Ontstoken tandvlees? Ik zie een mooi heldere kleur en nergens last van, maar ik schijn dat te hebben en dan ook dat ik moet uitkijken voor in de toekomst loszittende tanden. Dit consult zal mij altijd bij blijven. De toonzetting en communicatie van deze dame was erg onaangenaam. Ook natuurlijk hogere kosten ivm foto's en controle en de 2e afspraak, terwijl ik kwam voor 1 vulling en geen controle afspraak had gemaakt. Klaarblijkelijk kunnen zij bepalen hoe je portemonnee eruit moet zien om naar de tandarts uberhaubt te kunnen. Ik snap nu heel goed dat vele niet meer naar de tandarts (kunnen) gaan.

Mondigste

Ik ben blij met mondigers Dayan

Gravin Juliana van Stolberglaan 483 & 501

2263 AR Leidschendam