Altijd vakkundig en vriendelijk

Steld je op je gemak. Vriendelijk Zeer vakkundig. Alles in goed overleg. Legt alles heel goed uit Transparant Kortom in 1 woord klassen

goede verzorging goede communicatie zeer vriendelijk professional

Op tijd behandeld zowel bij de Mondhyg. als de tandarts. Fijne mensen.

Vertrouwd

Altijd aardig en vakkkundig.

Naar de tandarts gaan wordt bijna leuk

Alleen maar positief over deze tandarts en de medewerkers. Stuk voor stuk lieve mensen die aandacht hebben voor de patiënt en de tijd nemen, iets wat men tegenwoordig steeds minder heeft.

Goed, deskundig en snel

Heel prettige sfeer

Altijd veel aandacht, uitleg en ook nog tijd voor grappen

Voortreffelijk

Resa en zijn teamgenoten verstaan hun vak, en zijn gastvrij waardoor men zich altijd prettig voelt. De praktijk is klein in tegenstelling tot een tandheelkundige “ fabriek” waardoor er telkens anderen met je bezig zijn. Het is er “ gezellig” ( de aankleding va van de wachtkamer ).

Gewoon een tandarts die weet wat hij doet

Gewoon een tandarts die weet wat hij doet.

Ik ben heel blij met tandarts

Goed en deskundig

Deskundige en vriendelijke behandeling.

7 years

Zij hebben veel ervaring en behulpzaam

Zeer deskundig en sociaal.

Toppers van de bovenste orde

Gewoon een goed team farsy / Chanthal

Nvt

Goed geholpen

Klasse

Een hele persoonlijke en positieve benadering. Heel klantvriendelijk en kijk nu alweer uit naar de volgende uitnodiging.

Wachttijd lang, behandeling prima

Prettige ontvangst. Prima voorlichting en uitleg over de behandeling

Klantvriendelijk en deskundig

Ik kom hier al jaren, wordt altijd snel en vriendelijk geholpen bij problemen.

Als je dan toch naar de tandarts moet dan deze praktijk

Je wordt heel vriendelijk ontvangen door de receptioniste en tandarts Farsi geeft je echt het gevoel dat je welkom bent. Er heerst een hele ontspannen sfeer in de praktijk en je wordt prima geholpen. Heel fijn was het dat een klein gaatje meteen behandeld werd en je er niet een nieuwe afspraak voor hoeft te maken. Niemand vind een tandarts fijn maar als je toch moet dan zou ik zeker deze praktijk aanraden.

Uitstekend professioneel en behulpzaam

Uitstekend professioneel en behulpzaam

Totale aandacht en expertise

Zeer klantvriendelijk, optimale behandeling, veelzijdig, veel exptertise in eigen huis. Geen dure locatie maar investering in persoonlijke aandacht en juiste apparatuur. Flexibel, meedenkend. Tandartsangst? Ga naar deze praktijk

Hele vriendelijke en zorgzame mondhygiënist

Kom al jaren bij haar en altijd een fijne en nauwkeurige behandeling. Ook krijg ik altijd onderhouds tips voor beter reinigen voor mijn gebit.

Altijd vriendelijke deskundige en servicegerichte behandelingen.

Enorm tevreden met Tandartspraktijk Prinsenhof.

Prima gedaan

Netjes op tijd, Veel persoonlijke aandacht, Goed geholpen