Vakkundig

Stelt je op je gemak Zeer professioneel Altijd op tijd Legt goed uit voordat hij iets gaat doen.

Positief

Duidelijke uitleg indien nodig. Goede sfeer en prima behandeling.

De tandarts wil je geen pijn doen.

Kundige en zeer vriendelijke behandeling

Zowel bij de mondhygiëniste als bij tandarts Farsi wordt ik altijd heel vriendelijk en kundig geholpen. Er wordt goed geluisterd, de behandeling wordt indien nodig uitgelegd en ik voel me prettig behandeld

Altijd prettig en deskundig geholpen

Altijd prettig en deskundig geholpen

Altijd prima behandeling. Goede sfeer!

Plezierige sfeer in praktijk. Behandelingen altijd secuur en goed.

Goed vakkundig bedrijf

De laatste tijd wat ongelukjes gehad werd dan altijd snel en fijn geholpen.

Ik had een spoed (stukje kies gebroken) en werd dezelfde dag nog zeer professioneel geholpen. Ik ben zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden met de tandartspraktijk Prinsenhof

Ik zit al jaren bij Prinsenhof en ben zeer tevreden met behandelingen en vriendelijke en aardige tandartsen

Super tandarts

Uitstekende zorg!

Fantastische zorg en begeleiding!

kundig en vriendelijk

kundig en vriendelijk

Prima geholpen.

Ik kon snel terecht en kon voor verdere behandeling de volgende dag terecht, een keer op de andere locatie. Kortom goed en snel geholpen.

Gemoedelijke sfeer

Prettige bediening, fijne tandarts en altijd vriendelijk!

Prettig vetrouwd

Beste tandarts die ik ooit heb gehad.

Heb alleen goede ervaringen sinds ik bij deze tandarts ben terecht gekomen.

Top tandarts

Wordt op tijd geholpen altijd vriendelijk

De tandartspraktijk neemt rustig de tijd voor je

Op een ontspannen wijze wordt mijn gebit bekeken en behandeld.

Goede tandarts super goed !

Uitstekend geholpen door tandarts Farsi. Heeft veel ervaring en weet wat hij doet echt een aanrader!

alles ok.

alles ok.

Vak kundig behandeld

Ik ben erg tevreden over de diensten van deze tandheelkundige kliniek. Het personeel is ervaren, vriendelijk en professioneel. Ze gaan goed met patiënten om en werken nauwkeurig. Ik raad deze kliniek zeker aan.

Altijd prettig en vriendelijk geholpen

Ontzettend lief personeel! Altijd aardig en vriendelijk. Word altijd goed geholpen! En de kinderen gaan met plezier naar de tandarts.

Gravin Juliana van Stolberglaan 483 & 501

2263 AR Leidschendam