Gewoon goed.

De afspraken zijn er op tijd, hij stelt je op je gemak, altijd even vriendelijk ook zijn collega’s, ze werken schoon en met modern apparatuur en ze melden precies wat ze gaan doen.

Heel goed

Uitmuntend. Kon heel snel terecht.

Deskundig personeel

Vriendelijk personeel.

Toppers!!

Ben erg blij en voel me erg thuis

Zeer goede ervaring

Perfekt

Erg goed en snel, fijne service

Erg tevreden!

Prima geholpen

Afspraak met spoed ingepland.

Professioneel en vriendelijk

Zie boven

Kundige en vriendelijke behandeling

Kundige en vriendelijke behandeling. Je wordt altijd op de afgesproken tijd geholpen. In geval van spoed wordt je snel geholpen.

Al zou ik aan de andere kant van het land wonen, blijf ik patiënt/client. Als enorme angst haas, wordt ik altijd gerustgesteld en wordt alles uitgelegd wat er gedaan wordt.

Kundig en vriendelijk

Persoonlijke benadering, aandacht voor patiënten, rust die uitgestraald wordt. Kundige tandarts waar ik veel vertrouwen in heb.

Mooie ervaring

Vriendelijke service en zeer flexibel.

Ik ben nu al zeer tevreden na drie behandelingen.

Ik heb deze tip gekregen van mijn nieuwe Leidschendamse vrienden en ben zeer tevreden met deze tandarts Dental Clinic Prinsenhof.

Vakkundige een aardige tandarts

Heb goede ervaring met deze tandarts. Altijd vriendelijk en vakkundig.

De beste tandarts ooit! Tandarts Farsi

Ben altijd zo angstig voor tandartsen geweest tot ik bij tandarts Farsi terecht kwam. Snel veilig vertrouwd! Nooit meer een andere tandarts. Farsi tot de dood ons scheidt hahaha

Altijd het gevoel zeer welkom te zijn

Aardige tandarts, geeft goede informatie en is behulpzaam naar het zoeken van een oplossing.

Onvoldoende aandacht

Ik had betere nazorg verwacht na het plaatsen van een prothese. Na diverse problemen nog niet goed terwijl ik er wel een rekening voor krijg.

Amicable

I was well taken care of and the whole process felt smooth from start to finish. Both the dentist and the hygienist were pleasant and professional, which made the visit comfortable. I especially appreciate the dentist’s patience and clear explanation throughout the treatment.

• Would you recommend us? Yes

Mondhygiëne word goed behandeld

snel tijd voor mijn pijn

per website een aanmelding gedaan en de eerst volgende werkdag werd ik direct gebeld met 3 opties voor bezoek, dat was heel fijn en ik werd uiteindelijk ook gerustgesteld d.m.v. een foto dat er niks mis was.

Beste tandarts

Ik werd goed geholpen en er werd naar mij geluisterd

ontspannend

Als je hier naar toe gaat dan is het altijd relax

Persoonlijk en deskundig

Bij Reza en zijn team wordt je altijd op een zeer deskundige manier geholpen. De persoonlijke aandacht maakt het dat wij met ons gezin graag bij de tandarts komen.

Mondhygiëniste Sara is een topper

Onze mondhygiëniste is echt een aanrader: heel vriendelijk, geduldig, positief en deskundig!

Gravin Juliana van Stolberglaan 483 & 501

2263 AR Leidschendam