Mijn ervaring perfect

Super tevreden

Uitstekende zorg en persoonlijke aandacht

Ik ben erg tevreden over mijn tandarts vanwege zijn professionele, zorgzame behandeling.

Vriendelijk, professioneel

Na 45 jaar door een andere tandarts geholpen te zijn heb ik op aanraden van de buurvrouw voor deze tandarts gekozen. Daar heb ik geen spijt van.

Zeer vriendelijke ontvangst en behandeling. Zeer deskundig.

gezellig en goed

hij stel je op gemak en hij staat je woord en ook zijn mede werkers.

Super goed geholpen

Maakt tijd voor noodgevallen. Goed geholpen. Stelt mensen goed op hun gemak

Goede behandeling

Snel en goede service

It was a great experience

It had a good atmosphere and Dr. Farsi listened to me very patiently and examined me. Finally, he ve

vriendelijk en deskundig

erg behulpzaam. zorgen er voor dat het ontspannen verloopt

Kennis van zaken/betrokken

Een tandarts waar je met angst heel goed terecht kunt. Uitstekende hygiene, uitstekende apparatuur. Vriendelijke en betrokken mensen die daar werkzaam zijn. En zeer zeker kennis van zaken.

Altijd aardig en kundig

Al client sinds 2008 Ondanks mijn gebitsproblemen werd ee altijd vakkundig ge-/behandeld

Helemaal goed

Niet te lang wachten in de wachtkamer, vriendelijke gezichten om je heen. Veel uitleg en geduld, ook voor de kleintjes.

Fijne praktijk

Vlot en snel geholpen

Vriendelijke tandarts en goed

Zeer vriendelijke tandarts, met goede voorlichting. Ik ben gegaan voor een hele prothese en met al mijn vragen, of klachten wordt zeer goed omgegaan.

Ik ben zeer tevreden

Er wordt samen met mij naar een oplossing gezocht

Er wordt samen met mij naar een oplossing gezocht

Supertandarts

Zeer vakkundig, perfect resultaat. Zeer tevreden. En aan de overkant van de straat. Ideaal.

Vriendelijkheid en goed

In noodgevallen kun je altijd snel terecht

Iedereen is vriendelijk. En als een behandeling niet noodzakelijk is, voeren ze hem niet uit.

Bijzonder prettige kliniek

Snel en vakkundig geholpen. Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam

Heel goed

Heel goed

Goed behandeld

Zeer vriendelijk en prettig

Fijne tandarts en vriendelijke assistentes, veel service.

Gravin Juliana van Stolberglaan 483 & 501

2263 AR Leidschendam