Altijd even vriendelijk onthaald

Heel aardige mensen met een luisterend oor!

Vriendelijke en kundige tandarts

Nvt

Uitstekend service

Op tijd en keurig word ik behandeld.

Heel tevreden

Alles netjes op tijd en prima uitleg.

goede zorg

Een goede tandzorg van zowel de tandarts als de monhygiëniste.

Goede tandarts

Je wordt bij Tandarts Farsi en zijn medewerksters prettig ontvangen. Tandarts Farsi luistert goed en levert zeer goed werk af!

Geweldige tandarts

Een fijne positieve tandarts, zal altijd samen zoeken naar een oplossing.

Fijn en zorgvuldig.

Gezellig ontvangst. Er wordt goed geluisterd.

altijd optijd

altijd met een glimlach naar binnen en buiten. fijne maniervan werken,altijd schoon en uiterst verzorgd en op tijd!

Super goed

Ik ben heel goed geholpen door de mondhygieniste. Heb nergens last van gehad en weet nu dat ik de volgende keer niet zenuwachtig hoef te zijn om er naar toe te gaan.

Goede behandeling

Altijd duidelijk uitleg vriendelijke behandeling.

Met weinig pijn een nieuw stralend gebit

Bijna geen pijn bij de tandarts. Blij met een stralend witte lach..

Heel prettig.

Drie keer per jaar hè ik een afspraak bij Diane, de mondhygiëniste. Zij verzorgt mijn gebit heel professioneel. Ik ben daar heel tevrede over.

Zeer fijne tandartspraktijk

Ik ben al een tijd patiënt bij deze tandartspraktijk en ik ben zeer tevreden over de zorg en aandacht. De tandarts neemt altijd de tijd om alles rustig uit te leggen en heeft ervoor gezorgd dat mijn gebit weer straalt, chapeau! Ook het praktijkteam is vriendelijk, efficiënt en zorgt voor een prettige sfeer. De praktijk is modern en goed georganiseerd. Ik ben dan ook zeer tevreden en kan deze tandartspraktijk van harte aanbevelen.

Deskundig en met heel veel zorg

Zeer professioneel

Tevreden

Tandarts is heel erg vriendelijk en goed verzorgd voor invulling gemaakt door mijn tand is gaatje kapot gegaan

Deze praktijk is echt top.

Er werken fijne mensen en je wordt er top geholpen.

Vriendelijke benadering

Vriendelijke en gastvrije medewerkers. Meedenkende tandarts,

Menselijke tandarts met kennis en inlevingsvermogen.

Goed geholpen

Goed geholpen

Farsi is de meest kundige lieve en fijnste tandarts die je kan hebben

It’s good

They take care of patients and provide them a good treatment

• Would you recommend us? Yes

Professioneel en gezellig

Ik kon bij veel pijn, heel snel terecht en dat ik fijn. Ze doen nooit meer dan nodig is. Altijd fijne ervaring.

Gravin Juliana van Stolberglaan 483 & 501

2263 AR Leidschendam