Echt een vriendelijke en professionele tandarts.

Ik ben erg tevreden over dr. Vaziri. Ik ben meerdere keren bij hem behandeld en hij werkt altijd rustig, zonder haast en met veel aandacht. Hij neemt de tijd, werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt.

Fijn om geweest te zijn

Erg vriendelijk en professioneel

Geweldige mensen!!!

Als thuis komen!!!

Goeie ervaring en ben erg tevreden !!

De mondhygiëniste heeft mijn gebit gereinigd.

Het was oké.

Top clinic

Mr Farsi is een uitstekende tandarts; ik heb altijd angst gehad voor tandheelkundige behandelingen, maar hier voel ik me op mijn gemak.

Hele prettige ervaring

Hele fijne praktijk. Alle medewerkers even aardig! Hele fijne tandarts! Alles gaat in overleg.

Prettige vrolijke sfeer

Goede sfeer! Tandarts Farsi komt altijd ontspannen en vrolijk over. Hij is concreet en daadkrachtig indien nodig.

Veiligheid en vertrouwen

Door angst voor de tandarts ging ik jaren niet naar controle maar sinds ik hier ben wel. Het begrip geeft mij vertrouwen.

Als het zou kunnen 10 sterren!

Mijn kies was een stuk afgebroken na bellen kon direct de volgende dag komen en lekker snel en goed opgelost. Wel één nadeel, met het dieet gaat het nu minder. ;-)

Altijd een vriendelijk ontvangst en prettig en bekwaamde tandarts en assistente. De mondhygiënist is ook zeer vriendelijk en bekwaam

Tevreden

Ik ga uit van vanzelfsprekend vakmanschap en deskundigheid, maar kan dat niet beoordelen.

Vriendelijke en vakkundige behandeling

Zie boven.

Gewoon goed

Heel erg goed

Vriendelijke medewerkers. Geruststellende kundige tandarts

Vriendelijke en professionele tandarts

Na meerdere keren teleurgesteld te zijn doordat mijn eigen tandarts, ben ik hier terechtgekomen — en wat een verademing! Ik kon snel langskomen en werd ontzettend vriendelijk ontvangen. De tandarts nam de tijd om alles rustig uit te leggen en stelde me meteen op mijn gemak. Je merkt echt dat er aandacht is voor de patiënt, zowel professioneel als persoonlijk. De behandeling verliep soepel en zorgvuldig. Voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en betrokken tandarts (zeker als je snel hulp nodig hebt), kan ik deze praktijk absoluut aanraden!

een hele fijne tandartspraktijk, met vriendelijk personeel

altijd vriendelijk ontvangen, en een persoonlijke aanpak

Altijd op tijd persoonlijk

Word snel geholpen als het dringend is. Laatste keer wel problemen gehad (en nog) met ontsteking van tandvlees.

Tandarts aanrader mondhygiënist niet

De tandarts is geweldig maar de mondhygiënist is erg onvriendelijk. Ze begroette me niet binnenkomst, was erg onvriendelijk en deed me pijn. Toen ik naar buiten liep heeft het nog een kwartier gebloed in m’n mond.

Heel erg tevreden

Vakkundig, vriendelijk en vertrouwd

Altijd warme persoonlijke ontvangst!

Altijd een warme,persoonlijke ontvangst!

Super aardige mensen

De tandarts vertelt je precies wat hij gaat doen, dat geeft rust voor een angst haas als ik.

Altijd tevreden

Altijd tevreden