geen kiespijn meer en tanden lijken netjes verwerkt aan de zijkanten. het is echter nog wel gevoelig, dus ik houd het in de gaten

professionele tandarts met een lach

We zijn al jaren helemaal tevreden.

Compleet, vertrouwd en goed geholpen.

Kundig en professioneel op velerlei vlakken, persoonlijke aandacht, begeleiding en begrip, snel en vriendelijk.

Zeer klantvriendelijk/ patiënt vriendelijk!

Dr Farsi, is altijd hartelijk, herkent zijn patiënten direct. Belangstellend. Hij zorgt voor ontspannen sfeer

Fantastisch geholpen door Eddy.

Hij is erg rustig en nakeurig top.

perfect

Altijd goed en professioneel werk geleverd bij mij en hele vriendelijke personeel daar.

Ik ben zeer tevreden over de behandeling en klantvriendelijkheid

Zie voorgaande

voelt als warm bad

word altijd vriendelijk ontvangen en tandarts leeft altijd mee en heeft oprechte belangstelling.

Heel goed

Laagdrempelig

Fijne praktijk met kundige mensen.

Vriendelijke artsen en assistenten

Heeft oog voor de emotionele kant van de patient

Afspraak prima optijd.

Klantvriendelijk en goed!

Correcte en vriendelijke tandartsen en assistentes!

Top top en nog eens top

Ik word altijd heel goed geholpen door Flora

Altijd behulpzaam

Deze mensen zijn zeer patientgericht en vriendelijk. Denken met je mee. Voor een angstpatient zoals ik is het altijd moeilijk om te gaan, maar daar word hier gelukkig rekening mee gehouden.

Goede tandarts vriendelijke man met humor maar belangrijkste is hij is goed in zijn vak.

Een Toppie behandeling

Altijd een vriendelijk woord,en een perfecte behandeling. service en aardige medewerkers aan de balie.

altijd prettig geholpen

allemaal aardige mensen,ga met plezier naar de tandarts!

Snel een afspraak kunnen regelen en een super behandeling. Heel prettig!

Wordt op mijn gemak gesteld en iedereen is heel vriendelijk. Denken ook goed mee, en geven prima advies. Wordt er heel menselijk behandelt.

Klantvriendelijk en kundig

Klantvriendelijk en kundig

Goede ervaringen, goede behandeling goede voorlichting, goede omgang goed en kundig team

Goed, vanaf het begin ( voorlichting) behandeling op zich, en de nazorg/controle

Fantastische praktijk

Zulke aardige en bekwame mensen bij deze praktijk. Er wordt meegedacht en er is aandacht voor de patiënt. 10/10!

Altijd snel een afspraak indien nodig en prettig geholpen

Nieuwe afspraken worden gelijk gemaakt, erg handig. Nooit lange wachttijden voor een noodafspraak. Deskundige behandeling.

Vriendelijk/behulpzaam

Vriendelijke mensen erg hulpvaardig