Ik wordt altijd keurig netjes geholpen, en ben erg tevreden met de tandarts en overige medewerkers
Hele fijne praktijk. Ik kom hier al mijn hele leven. Ook al werk in zelf in de tandheelkunde, ik blijf met plezier hier terug komen. Ze luisteren naar je, denken met je mee, kunne een grapje maken en gaan zeker met de nieuwers ontwikkelingen mee. Alles onder één dak is heel fijn en zorgt voor een snelle verwijzing. De automaat met spullen is een echt pluspunt en alles wat ze adviseren zit erin.
Deskundig, vriendelijk, snel.
Prima geholpen!
Mijn eerste kennismaking wegens verhuizing. Vriendelijke tandarts en degelijke controle. Daarna tandsteen verwijderen en, nieuw voor mij, polijsten. Ik ben benieuwd naar de rekening.
Ook deze keer is mijn gebit weer vakkundig en grondig schoongemaakt. De behandeling heb ik als plezierig ervaren, ook de adviezen voor het schoonhouden van mijn gebit waardeer ik zeer. Ook waardeer ik de vriendelijke bejegening.
Ik ben zeer tevreden over de tandarts die ik gehad heb met mijn wortelkanaalbehandeling. Ik was door mijn omgeving op alles voorbereid. De tandarts die mij geholpen heeft, heeft mij heel goed voorgelicht en vervolgens de behandeling voortvarend en deskundig uitgevoerd. Zonder pijn. Bij de tweede behandeling zelfs geen na-pijn. Ook tijdens de behandeling heeft ze het mij zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Topper!!!
Mijn afgebroken kies is hersteld dmv een noodvulling. Advies om met eigen tandarts uit de praktijk te overleggen wat te doen met de kies.
Goed geholpen en voldoende uitleg gekregen.
wordt altijd keurig geholpen door vriendelijk personeel.
Ik belde vlak voor de kerst met pijn en kon dezelfde dag al komen. Wortelkanaal. Hele rustige uitleg, tandarts was heel geruststellend, en naar mijn idee ook heel zorgvuldig. Ze is heel vriendelijk en weet je bibberende zenuwen heel goed te kalmeren. Ik ging weg zonder pijn en heb helemaal geen last van napijn gehad.
goede afspraken en goede adviezen
Goed en netjes behandeid
Ontspannen
Vriendelijke mensen die flexibel zijn. We komen met het hele gezin en dat is gewoon gezellig. Ik voel me veilig en ontspannen in de stoel.
Goed en op tijd geholpen. Alles was in orde. En we waren snel klaar
Gaatjes gevuld zowel bij mij als bij mn zoontje Toen mn zoontje in de auto zat, Deze tandarts is echt lief hej en grappig.
geen nare behandeling
Heel rustig, en duidelijke uitleg! Dringt ook niets aan ! Geeft duidelijk advies! Ga ik niet meer met stress naar de tandarts !!!!
Rivierdijk 750
3371 EK Hardinxveld-Giessendam