Naar de tandarts gaan is niet mijn hobby, maar ik voel me op mijn gemak. Rustig, vriendelijk en professioneel personeel.
Fijne tandartsenpraktijk met vriendelijk personeel. Er wordt goed naar je geluisterd.
Prettige tandarts, die het begrijpt Deskundig en vriendelijk
Er wordt de tijd genomen. Ik voel mij gehoord.
Vriendelijk en vertrouwd
ik word goed geholpen en krijg goed advies mee
Goed bereikbaar, behulpzaam en flexibel
tevreden
Voldoende goed, tevreden.
Inmiddels alweer jaren klant en nog steeds blij met Van Eck in Hardinxveld-Giessendam
Hele fijne rustige tandarts
Voor het maken van een vervolgafspraak heb ik 15 minuten gewacht en ben toen weg gegaan, daarna in de middag thuis een vervolgafspraak gemaakt. Volgens mij moet er bij de receptie altijd iemand aanwezig zijn!
Goede ervaring bij tandartspraktijk van Eck.
Vriendelijk personeel. Kundig.
een goede controle met regelmaat geeft een goed inzicht of er geen gebreken zijn
Goede behandeling bij vullen van kies.
Ik kom graag bij Annemarijn . Vriendelijke en goede en fijne tandarts . Groetjes Albert Blokland
Een aangename praktijk met een warm betrokken team dat vriendelijk en correct optreedt. Er heerst een rustig aangename sfeer. Hier gaan deskundigheid en hartelijkheid hand in hand.
Kundig, vriendelijk, goede communicatie
Ook voor de kinderen! Eindelijk de losse tand eruit!
Fijne tandarts. Duidelijk voor de kinderen wat ze gaan doen. Nemen se tijd voor ins als we met het hele gezin komen.
Het gevoel dat ik bij een vriend kwam, niet bij een dokter. Communicatie, geduld, hygiëne en het vinden van oplossingen voor alle problemen. Ik heb het aanbevolen aan vrienden en collega's die patiënt zijn. Ik kom in de toekomst zeker terug voor elk ander probleem. Bedankt!
Er wordt kritisch naar mijn gebit gekeken, de voornamelijk terugkerende tandsteen bij de halfjaarlijkse controle wordt vakkundig verwijderd.
Mijn dochter moest een gaatje laten vullen voor de eerste keer. De tandarts legde alle stappen tot in detail uit. Ze mocht zelfs dingen voelen en aanraken. De tandarts gebruikte ook kinderlijke taal om het uit te leggen. Nu weet ik ook na 30 jaar wat er allemaal gebeurd in mijn mond als er een gaatje gevuld moet worden:)
Vandaag bij tandarts de geweest om 2 gaatjes te laten vullen en ik ben erg tevreden over hoe alles is verlopen. De tandarts legde van tevoren duidelijk uit wat er gedaan zou worden en vroeg steeds tussendoor of het goed ging. De verdoving werkte snel en ik voelde helemaal geen pijn tijdens de behandeling. Het ging vlot en professioneel. Ik ben blij dat ik voor deze praktijk gekozen heb!
Rivierdijk 750
3371 EK Hardinxveld-Giessendam