De consulten beginnen eigenlijk altijd te laat.
standaard controle
Goede ervaring
Onlangs voor controle bij jullie geweest en voor het eerst een nieuwe tandarts. Zijn naam weet ik niet meer, maar nou het maken van de nieuwe afspraak specifiek gevraagd of ik volgende x weer bij hem kan/mag. Een hele fijne rustige man die me een gerust gevoel gaf.
We zijn vertrouwd met de werkwijze en voelen ons daar al jaren goed bij. Zorgvuldige behandelingen en goede adviezen.
Een zeer goede uitleg, met plaatjes erbij zels. Erg tevreden en ben benieuwd naar de verdere behandeling!
Zorgvuldig Goede adviezen Luisterend oor Altijd een praatje, kort maar leuk.
Al 70 jaar goed
alles is netjes en vlot gegaan.
Snel en prettige behandeling
Deskundigheid uitstekend
Vriendelijke tandarts en vriendelijk personeel door omheen
Ik werd fijn geholpen, kundig en rustig.
Kundig geholpen. Fijne rustige tandarts.
Mensen met ervaring, geven goede uitleg luisteren naar de patiënt.
Geen commentaar
Ervaar de zorg aan mij gegeven uitstekend! Vriendelijk, bekwaam en zorgzaam
Tandarts Bierenga is zeer professioneel en vakkundig. Daarnaast is ze een zeer vriendelijke persoonlijkheid. Heel erg dankbaar voor zo n top tandarts
Positief
Ik werd zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Ik ben zeer tevreden
Vanwege negative ervaring tijdens de basisschool periode(schooltandarts), nu goede uitleg en geduld tjdens controle en rekening houdend met angst, evt oijn
gewoon goed en kundig.
Ne een mindere ervaring met een mondhygiënist uit de praktijk, kan ik niet anders dan mijn waardering uit te spreken voor mondhygiënist Erk van der Sluis, die mij nu 3 maal behandelde. Er is in die korte tijd veel vooruitgang geboekt, niet alleen door de behandelingen maar ook door uitstekende adviezen. Met Tandarts Mw. De Graaf, waarover ik al lange tijd uiterst tevreden ben, mag ik me gelukkig prijzen met een sterk mondzorg-team.
Fijne deskundige tandartsen. Ook een zeer fijne tandarts speciaal voor kinderen.
Goed en netjes
Rivierdijk 750