goede behandelingen en de afspraken worden nagekomen.
Ben erg tevreden over mijn nieuwe tandarts. Voel mij op mijn gemak.
Gewoon alles goed gegaan
Alleen maar goede ervaringen
Heel kalm, kundig en kunstig. Dikke duim
Alles wordt goed van te voren uitgelegd en mijn tandarts werkt heel goed ook de assistente allebei heel lief voor mij daar voor mijn dank
Netjes te woord gestaan en goed geholpen.
Kom hier al jaren en nooit een probleem. Altijd vriendelijke en kundig personeel, en als het een keer fout gaat o.i.d word het opgelost.
Meelevend omdat ik nogal angstig ben.
Ik kom al jaren bij Carabelli, het is een fijne tandartspraktijk. Vriendelijk je wordt er snel geholpen. Ik kwam nu voor controle.
...
Prettige, geduldige en rustige tandarts die rekening houdt met mijn toestand en vertelt wat hij doet en hoe lang het nog duurt. Ik heb nog nooit zo’n fijne tandarts gehad. En ook heel fijn dat er niet zo’n lamp in je gezicht schijnt!
Tandarts is al jaren heel goed in zijn werk, ook voor spoedgevallen. Hij stelt je gerust en neemt voor iedere behandeling de tijd. Legt ook heel duidelijk uit wat hij doet en waarom. Kan ik iedereen aanbevelen. Is een reis waard.
Alles goed op afspraak, en netjes
Tijd om alles even uit te leggen
Nooit leuk maar je bent er in goede handen
Gewoon rustig en kundig
Snelle, goede behandeling van schade op de zelfde dag
derde mondhygienist in pak hem beed 4 jaar tijd. Nog nooit zo veel pijn gehad als de laatste keer. Drie dagen geen vast voedsel kunnen eten.
Aardige kundige mensen, nooit geen problemen mee
Ik was voor de eerste keer bij de preventie-assistente en ben bijzonder tevreden over de behandeling. Vriendelijke ontvangst, goede uitleg, prettige behandeling.
Hoe kan een vriendelijk mens toch nog iets maken van het beroep tandarts? Ervaar het bij tandarts Viskil. Hij sleept je op rustige wijze door een behandeling heen, hoe moeilijk, lastig, beangstigend, bedreigend, pijnlijk, of wat dan ook je elk tandartsbezoek ook vind....
Op tijd geholpen
Thorbeckelaan 116
3362 BV Sliedrecht
Sinds 2000 werken de tandartsen van Tandheelkundig Centrum Carabelli samen met hun patiënten aan een optimale mondgezondheid. Kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons gemotiveerde team centraal. Goede mondzorg is belangrijk voor een stralende lach en voor uw algehele gezondheid.