Onze halfjaarlijkse controle verliep zoals wij gewend zijn: rustig en attent.
Super en vakkundig geholpen.
Een vriendelijk en ontspannen bezoek.
Werkt goed op tijd, werd netjes te woord gestaan
Altijd prima ervaringen met zowel de tandarts als de praktijk.
Wij zijn zeer goed geholpen.
Is gewoon goed
Zie hierboven !!!
En er is een goed samenspel tussen de mondhygiëniste en de tandarts.
positief
De tandarts bezoeken een feestje ? Nou dat gaat wel ver misschien maar toch kan iedereen hier met een gerust hart naar toe gaan. Bang voor de tandarts ? Dat hoeft hier absoluut niet het geval te zijn. Vanaf binnenkomst voel je je al op je gemak en wordt er met zorg met je omgegaan. Zelfs wanneer er een verdoving gegeven moet worden gaat dat heel gemoedelijk en nagenoeg pijnloos. Assistentes en tandarts wederom chapeau ! De schroef in mijn kaak zit erin, over 2 weken de hechtingen eruit, gezellig !
Prettig en kundig
Prima als altijd
Vriendelijk en ervaren personeel en een TOP TANDARTS.
Prettig
Fijn geholpen
Lange behandeling door mondhygeniste (40 minuten),in verhouding tot de tijd bij tandarts.Verder prima geregeld.
Wordt goed geholpen
Tja. Naar de tandarts gaan een fijne ervaring? Nou, ook ik vind het maar niets dat iemand aan mijn tanden rommelt. Echter, het is wel nodig. Als dat muziekje gespeeld moet worden, dan is de toon van de muziek die de ervaring maakt. En die toon is voor mij perfect. - goede organisatie - menselijk - goede behandeling - goede zorg En dat elke keer weer.
Goed en snel opgelost
Mijn moeder nam mij als kleuter al mee naar tandarts Bakker: maar de schooltandarts bezorgde mij angst. Complimenten voor hoe mijn tandarts al heel veel jaren mij perfect behandeld. Carabelli, tandarts Adwin Viskil, is een tandarts die rust, perfectionisme, geduld, deskundigheid en warmte uitstraalt. Heel erg blij mee!
Dit is fijne tandarts waar je niet bang voor hoef te zijn.
Goed behandeld, alle complimenten. Uiteraard ook voor de assistente.
Thorbeckelaan 116
3362 BV Sliedrecht
Sinds 2000 werken de tandartsen van Tandheelkundig Centrum Carabelli samen met hun patiënten aan een optimale mondgezondheid. Kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons gemotiveerde team centraal. Goede mondzorg is belangrijk voor een stralende lach en voor uw algehele gezondheid.