Mecklenburglaan 41
1404 BG Bussum
De Netwerkshow laat al jaren het publiek op business events op een energieke & enthousiaste manier met elkaar netwerken. Tijdens De Netwerkshow breidt het publiek direct hun netwerk uit en doen ze mee aan de netwerkquiz waarbij ze praktische kennis opdoen. Op congressen, bij business clubs, in het bedrijfsleven, bij overheidsinstanties, in het onderwijs, van 50 tot 5.000 mensen, in het Nederlands of Engelstalig: De Netwerkshow is overal inzetbaar. Daarnaast bieden we ook Super Connectors aan die tijdens business events mensen op een leuke manier aan elkaar linken, Netwerk PREP Sessies en netwerktrainingen en 1-op-1 coaching.