Richting heeft een werkplek onderzoek bij mij uitgevoerd. Op basis van de bevindingen hebben ze mij op locatie goed geholpen met het optimaliseren van mijn werkplek en daar adviezen aan gekoppeld. Ze waren daarbij professioneel, kundig en minstens net zo belangrijk erg vriendelijk en meedenkend.
Beste Bart, Dank voor je mooie beoordeling. Het was goed en nuttig om samen naar je werkplek te kijken om zo gezamenlijk tot een goede instelling en ondersteunende adviezen te komen. Groet, Martin, Arbeidshygiënist/hoger veiligheidskundige
Door fysieke ongemakken ben ik bijna 2 jaar uit de roulatie geweest. Mijn eerste ervaringen met de Arboarts van dienst waren heel slecht, omdat zij mij al afschreef voordat er een goede diagnose was gesteld door de specialisten in het ziekenhuis. Uiteindelijk, na een jaar ongeveer, heb ik een andere Arboarts gekregen. Dit heb ik als heel positief ervaren omdat hij ook heel erg positief was, dat het volgens hem waarschijnlijk allemaal wel goed zou komen. En dat is gelukkig ook gebeurd. Dus het eerste jaar heb ik als heel slecht ervaren en het jaar erop als heel goed en positief. Complimenten aan de Arboarts van dienst en ook de praktijkarts, Irene.
Beste Menno, Als team zijn wij blij dat het goed met je gaat. Na de juiste behandeling hadden wij alle vertrouwen in je herstel, waar jij zelf hard voor hebt gewerkt! Het ga je goed. Namens het team, Jos Bogers, bedrijfsarts Cisca Sprong, casemanager en Inge Trilsbeek, praktijkondersteuner bedrijfsarts
In beginsel leek door de informatieverstrekking van de corporate casemanager/leidinggevende, de bedrijfsarts aan te sturen op een arbeidsconflict in plaats van een burn-out. Gelukkig was dit mede dankzij de counselor snel omgedraaid en ben ik verder goed geholpen. De casemanager is vervangen, dat was ook even een kleine hobbel, maar ook die heb ik nog uitgebreid gesproken. De counselor heeft mij vanaf het begin goed bijgestaan met raad en daad. Haar ervaring en kennis heeft mij goede richtingen gegeven tot herstel. Het is erg jammer dat Richting en ASN Bank uit elkaar gaan, waardoor we niet in gezamenlijkheid mijn volledig herstel kunnen vieren. Ik wens jullie alle goeds voor toekomst en bedankt voor de begeleiding tot nu toe.
Beste Gert, Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om Richting te waarderen! Het was een waar genoegen om je te begeleiden als counselor bij ASN. Je volledige herstel vier ik nu gewoon al. Hartelijke groet, Janet Bedrijfspsycholoog
Zeer goede begeleiding. Verstand van hoe de situatie is waardoor je de juiste keuze en weg Kan volgen Samenwerking prima om weer verder te gaan in je leven Bedankt
Beste Rob, Bedankt voor je fijne review. Goed om te horen dat de samenwerking prettig verliep en dat je met vertrouwen verder kunt. Daar doen we het voor. Hartelijke groet, Het team van Richting
Altijd een luisterend oor, meedenkend fijne begeleiding reëel zonder druk Als zeer positief ervaren waardoor ik me ruim voldoende veilig genoeg te voelen om de delen en bespreken van mijn situatie
Beste Karin, Bedankt voor je mooie review! Fijn te horen dat je onze begeleiding als prettig ervaren hebt en dat we je steun hebben kunnen bieden. Het beste gewenst! Met vriendelijke groet, Dore Bijlstra, casemanager
Zeer positief. Vanaf het begin begripvol voor de situatie en meedenkend hoe ik weer beter kon worden en weer terug kon komen in mijn normale werkzaamheden.
Beste Tarik, Bedankt voor je waardering. Fijn om positief bij te kunnen dragen in je hersteltraject! Nogmaals succes met de laatste stappen, komt helemaal goed! Met vriendelijke groet, Bart van Leeuwen
Prima om op op deze wijze in gesprek te gaan. Rustig en begripvol.
Fijn om te horen dat de begeleiding aansloot op uw verwachtingen. Hartelijk dank voor uw positieve feedback, ik ben blij dat u de gesprekken en begeleiding als prettig heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Zamir Zewari
Beste [naam], Gisteren heeft *****mij proberen te bereiken. Het blijkt dat zij een verkeerd telefoonnummer van mijn werkgever had ontvangen. Toen ik haar uiteindelijk telefonisch sprak en mijn naam noemde, begon zij spottend te lachen. Ik heb haar daar direct op aangesproken. Haar reactie was dat het mijn verantwoordelijkheid zou zijn dat zij het juiste nummer heeft, terwijl dit nummer door mijn werkgever is doorgegeven. Ik wil dit graag onder de aandacht brengen en verzoek jullie daarom om het gesprek even terug te luisteren, zodat duidelijk wordt wat er precies is gebeurd. Alvast bedankt.
Beste Miqueas, Wat vervelend om te lezen dat u het gesprek als niet positief heeft ervaren. Wij nemen uw feedback serieus en gaan dit intern evalueren. Wij wensen u veel succes toe met het werken aan uw herstel. Met vriendelijke groet, Het team van Richting
Ik heb de begeleiding als zeer prettig ervaren, en dit ervaar ik nog steeds. De hulp is direct, gecontroleerd, behulpzaam en wordt met vertrouwen gegeven. De weg naar herstel verloopt duidelijk en is goed afgestemd op wat mogelijk is en wat niet. Daarnaast heb ik altijd het gevoel gehad dat alles in vertrouwen werd besproken en dat het advies zorgvuldig en passend werd gegeven. Al met al uitstekende ondersteuning bij het herstellen van mijn werkzaamheden, met de juiste en gerichte begeleiding.
Beste Anouk, Bedankt voor je waardevolle feedback en waardering betreft de begeleiding die we jou met alle plezier hebben mogen geven. Veel succes en een gezonde toekomst gewenst. Groet, Daphne, Arboverpleegkundige
Karen is heel rustig, bereidt zich goed voor en luistert heel aandachtig Zij gaf mij mooie voorbeelden over waarom ik mij soms kan voelen hoe ik mij voel en stelde goede vragen om over na te denken. Ook opdrachten om uit te voeren hebben mij verder geholpen. Ik keek uit naar onze afspraken.
Dank je wel voor je mooie terugkoppeling Sabine. Heel fijn om te horen dat je je op je gemak voelde en dat onze gesprekken je daadwerkelijk verder hebben geholpen. En dat de verdieping, de inzichten en het samen stilstaan bij jouw ervaringen voor jou waardevol waren. Je inzet en openheid hebben daar net zo goed aan bijgedragen. Ik wens je alle goeds voor de toekomst! Met vriendelijke groet, Karen van de Ben
Al zit ik in een rot situatie was het prettig om de omstandigheden te bespreken.
Beste Paul, Dank voor deze mooie review. Met vriendelijke groet, Team Richting
Je was echt heel behulpzaam. Je leek erg deskundig en wist precies de vinger op de zere plek te leggen wat betreft de problemen in mijn werkwijze. Bovendien gaf je duidelijke en effectieve oplossingen daarvoor.
Interim Finance Group werkt nu sinds begin 2025 met Richting. Wij zijn erg tevreden. Ze zijn pro actief, adviserend, denken mee en beiden een grote verscheidenheid aan ondersteuning in het Arbo proces. Even zo tevreden zijn wij over onze casemanager. Zij denkt altijd mee, houdt alle tijdlijnen scherp in de gaten en heeft altijd een luisterend oor. Ik zou Richting en onze case manager in het bijzonder aanraden aan elke organisatie.
Veel vakkennis, eerlijke en goede adviezen. Echt gericht op werknemer!
Beste Carolien, Dank voor je mooie feedback! Met vriendelijke groet, Richting
Mijn ervaring met Angelique is heel prettig. Zij is altijd bereid om tips te geven als wij ergens tegen aan lopen. Soms nog voor het probleem ontstaat. Zij geeft altijd duidelijk aan als er een verzuimgesprek dient te komen en of er een intake gewenst is. Zij zit er boven op en communiceert fijn en duidelijk.
Beste Priscilla, Bedankt voor het vertrouwen en deze mooie waardering. Ik waardeer de samenwerking en de prettige gezamenlijke verzuimaanpak. Met vriendelijke groet, Angelique Casemanager taakdelegatie
Jenny heeft ons voorlichting gegeven over stress, ontspanning en een gezonde leefstijl. Met de nodige achtergrond informatie en praktische tips kunnen we ermee aan de slag!
Beste Annemieke, Hartelijk bedankt voor je positieve bericht. Het was erg leuk om bij jullie op locatie te zijn en te merken dat er zoveel interesse voor het onderwerp is. Mooi dat jullie er verder mee aan de slag gaan. Groeten, Jenny Consultant duurzame inzetbaarheid
Prettige uitleg, duidelijk en tijdnemend
Beste, Dank voor deze review. Met vriendelijke groet, Het team van Richting
Na mijn ziekenhuisopname verliep het telefonisch contact begripvol en positief. Vier weken later volgde een online gesprek waarin de opbouw van mijn werkzaamheden zorgvuldig wordt besproken. De voorgestelde opbouw, starten met twee werken en dit elke twee weken uitbreiden, dit sloot goed aan bij mijn belastbaarheid en conditie op dat moment. Er werdt direct een vervolgafspraak gepland, wat zorgde voor continuïteit en vertrouwen in de begeleiding.
Hoi Maarten, Dank voor deze mooie review en fijn dat je onze toegevoegde waarde hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Rogier de Koning Casemanager taakdelegatie
Ik heb Martin als een vriendelijk en deskundig persoon ervaren. Martin heeft alles goed uitgelegd en hij heeft goed geluisterd naar mijn klachten.
Beste Tamara, Dank voor je mooie beoordeling. Het was goed en nuttig om samen naar je werkplek te kijken om zo gezamenlijk tot een goede instelling en ondersteunende adviezen te komen. Groeten, Martin
Fijn en positief contact met Daphne. Luistert goed, erkenning voor wat er is. Samen zoeken naar wat haalbaar is. Ik heb de samenwerking als prettig ervaren.
Beste Marleen, Bedankt voor je positieve review. Samen mooie plannen maken en dat dit uiteindelijk lukt is mooi om te horen en fijn dat ik daar een bijdrage aan heb kunnen leveren. Groetjes Daphne
Goede communicatie en de behandelaar was geintresseerd en begaand met mijn situatie. Ik heb handige tips gekregen en een rapport wat mij helpt mijn werkplek te verbetern
Hoi Laura, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Het was leuk en nuttig om samen naar je werkplek en manier van werken te kijken om zo te proberen de klachten te verminderen en hopelijk te voorkomen op langere termijn. Groeten, Martin, arbeidshygiënist/bedrijfsfysiotherapeut
Mijn ervaring met Dorre, Noortje en Sjoerd kan ik omschrijven als licht in een donkere tijd. Wanneer een mens haar kracht verliest is het erg fijn om houvast te voelen bij een bedrijfsarts, psycholoog en het ondersteunende team. Er komen mensen op je pad waarvan je weet dat ze je gedachten nog eens voorbij vliegen in de toekomst. Mijn dankjewel voor jullie allemaal.
Beste Celesta, Bedankt voor je mooie woorden en positieve beoordeling. Fijn te horen dat je onze begeleiding als prettig ervaren hebt en dat we je steun hebben kunnen bieden. We wensen je heel veel succes met de volgende stappen die je gaat zetten. Met vriendelijke groet, Dore Bijlstra, casemanager
Ik kan goed met onze casemanager Conny overleggen en zorgdossier doorspreken. Conny neemt de tijd om mee te denken over de mogelijkheden in het ziekte traject. Het is prettig dat er wordt meegedacht over een fysiek consult of dat de medewerker ook online het consult kan hebben met de bedrijfsarts.
Dankjewel voor het compliment, ik ben er blij mee, ik ervaar onze samenwerking ook als heel prettig en denk graag met je mee in verzuimdossiers die soms best wel lastig zijn. Groeten, Conny Casemanager taakdelegatie
Zijn klantvriendelijk en geven goede persoonlijke begeleiding op maat. Zowel de casemanager als de bedrijfsarts hebben mij ontzettend goed begeleid richting een vervroegde IVA.
Wj maken gebruik van de vertrouwenspersoon van Richting. Ingrid wist snel het vertrouwen te winnen binnen onze organisatie, zowel van werknemers als van de managers. Een prettig persoon met gedegen kennis.
Beste Ester, Super fijn dat je de moeite neemt om mij aan te bevelen. Ik ervaar de samenwerking ook als zeer prettig, we hebben korte lijntjes. Ik ben heel blij dat we de samenwerking voort blijven zetten. Groeten, Ingrid Kerndeskundige Arbeid en Organisatie
Bijster 11
4817 HZ Breda
Richting is een energieke, ambitieuze en groeiende arbodienst met locaties door heel Nederland. Wij denken dat arbodienstverlening anders kan. Sterker nog; het moét anders, omdat het om mensen gaat. Met een steeds grotere groep bevlogen collega’s inspireren we werkgevers en medewerkers om duurzaam inzetbaar te zijn. Wij geloven in het nemen van verantwoordelijkheid, zodat organisaties en mensen zich continu blijven ontwikkelen. Op naar een maatschappij met duurzaam inzetbare medewerkers!