we zijn een klein bedrijf en het neemt ons veel werk uit handen

Altijd goed advies

Als ik vragen heb en ik bel wordt ik snel en deskundig geholpen

niet

Veel gebakken lucht en heel blabla, wat dan weer zichtbaar wordt en de rekening. Ook absoluut geen behoeft om dit verder toe te lichten.

ik heb geen ervaring.

doordat ik geen ervaring met de arbodienst heb,kan ik helaas niet vertellen hoe die ervaring is.

Matige terugkoppeling liet op zich wachten

Bij een lastige situatie kreeg ik slecht contact en na herhaaldelijk vragen om te reageren op mijn mail was dat een vage zin vol ambtelijke taal. Alsof ze zich indekten ipv mij bijstonden in advies.

Contact gaat heel erg moeizaam

Het contact gaat heel erg moeizaam. Er wordt heel vaak iets beloofd (dat er gebeld wordt bijvoorbeeld), dat gebeurt dan keer op keer niet. Inhoudelijk zijn de bedrijfsartsen ook helemaal niet doortastend. Een medewerker van mij die ziek was gaf dit zelf aan, dat er totaal geen druk op zat en dat ze als ze wilde zo nog een jaar thuis kon blijven. Als klap op de vuurpijl boden uw medewerkers mijn medewerker ook nog een baan aan…

Professioneel en menselijk

Een Arbodienst met kennis van voorschriften en regels, begripvol naar en benaderbaar voor zowel werkgever als werknemer. Goede communicatie naar beide kanten.

Goede begeleiding!

Het contact, zowel telefonisch als per email, verliep moeiteloos. Goed advies en als werkgever ben ik regelmatig op de hoogte gehouden.

Ongehoord voelen!

Totaal geen communicatie of overleg van zowel bedrijfsarts als case manager. Wij voelden ons machteloos en ongehoord.

Zeer betrokken medewerkers.

Er wordt bij Richting echt de tijd voor je genomen en met je mee gedacht.

is goed op een klein dingetje na

Bij zwangerschapsverlof word er niet gemeld dat ik zelf het UWV moet inschakelen. Voor jullie logies voor mij niet ivm dat ik eens in de zoveel jaar een zwangerschapsverlof indien.

Waardeloos. Wel altijd vriendelijk te woord gestaan

Verschrikkelijk voor al de bedrijf arts. Ik zeg niet doen. Waardeloos wordt veel te lang Van alles voor uit geschoven.

Belang zieke werknemer gaat voor belang werkgever

Geen fijne ervaring

Ben tevreden.

Altijd keurig behandeld en goede info ontvangen.

Te duur

Je moet alles online doen zelf doen ze niet veel alleen geld incasseren

Prettige organisatie

Ik heb altijd een goede en prettige samenwerking met Richting. Ik ben er tevreden over.

Goede dienstverlening

Prettig om een vaste casemanager het verzuim wekelijks door te nemen. Ondanks dat wij de gesprekken met de onze verzuimende medewerkers zelf doen, is het goed om terug te kunnen vallen op de expertise van onze casemanager. Tevens is het fijn om samen te werken met een vaste bedrijfsarts die op onze locatie komt.

slecht

Wij zijn allang geen klant meer gelukkig. Verwijder ons a.u.b. uit de maillijst

zeer slecht

maak ik geen woorden meer aan vuil

goed ervaring

Moet volgens mij anders en beter !!!

Helaas hebben wij te maken (gehad) met enkele (langdurige) verzuimgevallen. De begeleiding van Richting kan én moet ons inziens veel beter. Bedrijfsartsen gaan veel te veel mee met de eenzijdige visie van de betreffende medewerkers en vragen feitelijk niet door, helaas. Hierdoor vindt een nadere toetsing, of het eerder uitzette traject nog wel passend en juist is, in onvoldoende mate plaats, wat uiteraard voor de nodige frustratie(s) zorgt.

We hebben een hele prettige samenwerking met Dorry

We hebben een hele prettige samenwerking met Dorry

Veel onduidelijkheid, slechte communicatie en wordt niet adequaat hulp geboden

Afgelopen jaar veel slechte ervaringen gehad. Overeenkomst werd opgezegd door miscommunicatie. Daarna werd Xpertsuite niet goed ingesteld en moest ik dit als klant oplossen. Werd niet pro-actief gehandeld, maar probleem bij ons gelegd.

zeer slecht

licht ik graag telefonisch toe.

Bijster 11

4817 HZ Breda

076 52 301 46

Over Richting

Richting is een energieke, ambitieuze en groeiende arbodienst met locaties door heel Nederland. Wij denken dat arbodienstverlening anders kan. Sterker nog; het moét anders, omdat het om mensen gaat. Met een steeds grotere groep bevlogen collega’s inspireren we werkgevers en medewerkers om duurzaam inzetbaar te zijn. Wij geloven in het nemen van verantwoordelijkheid, zodat organisaties en mensen zich continu blijven ontwikkelen. Op naar een maatschappij met duurzaam inzetbare medewerkers!