Gesprekken als zeer goed ervaren, luisterend oor en professioneel.
Beste Teun, Fijn dat jij je door ons team gehoord en gesteund hebt gevoeld! Dankjewel en het allerbeste! Team Richting Badhoevedorp
In de afgelopen bijna 2 ziektejaren heb ik minimaal 3 verschillende case managers en 3 bedrijfsartsen gehad, waarbij ik zelf één keer gevraagd heb van bedrijfsarts te mogen wisselen. Dat verzoek is gelukkig serieus genomen en ingewilligd. Mijn ervaring varieerde van: niks horen, afspraken niet nakomen, incomplete of zelfs incorrecte verslaglegging, ongeïnteresseerdheid, gebrek aan informatie en uitleg van de procedures etc. tot: regelmatig contact, verstand van zaken, goed advies, goede verslaglegging en aandacht voor mij als persoon en mijn situatie. Er zitten goede en kundige werknemers tussen, helaas lijken die het niet lang vol te houden bij Richting. Dat lijkt me een teken aan de wand dat er intern issues zijn. Ik zou Richting niet aanbevelen, niet ten nadele van de goede en kundige mensen die ze ook in dienst hebben.
Beste Gerdine, Dank voor uw feedback over uw ervaring met onze dienstverlening. We nemen uw opmerkingen over de wisselende kwaliteit van de ondersteuning door onze casemanagers en bedrijfsartsen ter harte. Het is goed om te horen dat u ook positieve contacten heeft gehad en dat uw verzoek om van bedrijfsarts te wisselen is ingewilligd. Uw feedback over de inconsistenties in communicatie, verslaglegging en deskundigheid is waardevolle informatie voor ons. We gebruiken dit om de interne processen en de training van onze medewerkers verder te optimaliseren. We streven naar een hoog niveau van dienstverlening voor al onze cliënten en uw input helpt ons daarbij. Met vriendelijke groet, Het team van Richting
Fijne omgeving, goed luisterend oor, ik voelde me erg op mijn gemak en gehoord en serieus genomen. M.E. van Baalen is een fijn persoon om mee te praten. Het gaat heel gemakkelijk en op een natuurlijke ongedwongen manier. Ik heb niet gemerkt dat ze nog in opleiding is en ben erg blij met haar geweest en wens haar vele fijne werkjaren toe.
Beste Rianka, Dank voor de mooie woorden. Het was fijn je te mogen begeleiden in je proces, en gun je alle goeds in de toekomst! Met vriendelijke groet, Manon Elise, arts
Mijn ervaring met richting en de bedrijfsartsen is zeer goed en ik ben goed beleid door de case managers.
Beste heer Schutte, Dank voor de mooie woorden en het feit dat de begeleiding u goed is bevallen. Wij wensen u het allerbeste en hopen op een goed verder herstel! Namens het team, Inge Trilsbeek, praktijkondersteuner bedrijfsarts.
Positieve ervaring met Martin en plezierig contact waarbij het opstellen van een RI&E rapport duidelijk en goed verlopen is.
Beste Maurice, Hartelijk dank voor je positieve en mooie beoordeling. Het was een fijne en effectieve samenwerking waarbij we samen de RI&E en het plan van aanpak hebben opgesteld. Groeten, Martin Arbeidshygiënist/hoger veiligheidskundige
Het contact met Lolitha Brouwers alsook Drs. Kho zijn heel prettig! Je voelt je op je gemak en er wordt geluisterd en mee gedacht. Dat heb je nodig als jezelf in een hele nare situatie zit. Kortom een absolute aanrader.
Beste Jolanda, De omstandigheden kunnen we helaas niet veranderen, maar fijn te horen dat we in deze omstandigheden ondersteunend voor je kunnen zijn. Daar doen we het voor. Sterkte gewenst! Groet, Lolita, casemanager
Begin dit jaar overspannen uitgevallen op het werk, waar ik van tevoren nooit dacht dat dit mij zou overkomen. Ik heb een hele fijne bedrijfsarts (dokter S. Bauer) waar ik mij vanaf het eerste gesprek gehoord, gezien en begrepen voel. Waar ik het voor mijzelf helemaal was kwijtgeraakt, zijn de adviezen en gesprekken met de arts als een anker waar ik mij aan kan vasthouden en kan opvolgen. Temeer omdat ik het zelf allemaal even niet helder op een rijtje kon zien. Dit heeft ertoe geleid dat ik op mijn herstel kon gaan focussen en ik duidelijk herstel zie.
Supermooie woorden Jonatan. Hier doen we het voor; een luisterend oor bieden, van bruikbare adviezen voorzien die bij de medewerker passen en samen uiteindelijk komen tot duurzaam herstel. We zijn op de goede weg. Zet de ingeslagen weg voort. Groet, Sharon, arts
Alles is met goed overleg gegaan. Er wordt naar je geluisterd en niet onder druk gezet.
Hoi Bas, Bedankt voor je positieve feedback en dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen. Fijn dat je er veel aan hebt gehad! Groet, Daphne, arboverpleegkundige
Richting heeft mij persoonlijk erg goed geholpen. Na mijn ongeluk kwam er ineens zoveel op mij af herstel, niet naar werk kunnen, administratie. De gesprekken met richting hebben mij vooral helpen motiveren en helpen uitzoeken hoe ik weer een goede basis kon opbouwen om verder te komen. Er kwamen veel vragen op mij af waar zij mij enorm mee hebben geholpen. Al was het een simpele hoe gaat het, ik kon mijn verhaal/emotie kwijt en dit heeft mij enorm geholpen. Nogmaals enorm bedankt!
Beste Kim, Dankjewel voor je mooie woorden! Wij hebben met vertrouwen en oprechte betrokkenheid jou begeleid in een hersteltraject waar jij veel moed en energie in hebt gestoken. We zijn blij, maar ook dankbaar dat je zo goed hersteld bent. Alle goeds en veel werkplezier gewenst! Jos Bogers, bedrijfsarts en Inge Trilsbeek, praktijkondersteuner bedrijfsarts.
Zeer relaxte en prettig gesprek gehad met de arts. Ongedwongen feedback en mooi advies gekregen op eventuele verbeteringen die je kunt toepassen op je levensstijl. De PMO zelf bevat voldoende onderzoeken om je een inzicht te geven hoe je er voor staat. Was mijn eerste PMO en zal dit in de toekomst zeer zeker nog een keer doen.
Beste Jonas Dank voor jouw mooie compliment. Mede door jouw openheid heeft het PMO tot de voor jou passende adviezen geleid! Leuk te horen dat je hier verder mee kan. Vitale groet! Marcel
Heldere gesprekken en adviezen.
Beste Chris, Ik lees dat je tevreden bent met onze gesprekken en adviezen. Bedankt voor deze positieve feedback. Het is fijn om te weten dat onze aanpak gewaardeerd wordt en dat we je goed hebben geholpen de afgelopen twee jaar. Ik wens je het allerbeste. Groet, Cindy, casemanager
Ik ben onder behandeling van dr Bauer. Ik voel me vertrouwd, gehoord en begrepen.
Beste Melissa, Dank voor je mooie woorden. Wat fijn om te lezen dat je je vertrouwd, gehoord en begrepen voelt. Dat is wat ik belangrijk vind in de gesprekken: écht luisteren en samen kijken wat jij nodig hebt. Fijn dat dat zo bij je overkomt. Hartelijke groet, Sharon, arts
Ik vind dat ik netjes en kundig wordt behandeld, De mensen waar ik mee te maken heb, doen hun best zo goed mogelijk te helpen, en nemen de tijd voor me.
Mijn ervaring met Richting heb ik als erg fijn ervaren. In de gesprekken voelde ik me gezien en gehoord. Er is altijd meegedacht en de communicatie was erg fijn. Een aandachtspunt is dat ik in 1,5 jaar geen één keer dezelfde bedrijfsarts heb gezien en dat er meerdere keren van casemanager is gewisselt. Helaas ook een casemanager gehad waar ik geen contact mee kon krijgen, die nooit heeft teruggebeld en/of gemaild.
Erg prettig, ook al is het in het begin wat onwennig maar of fijn om tegen een "onbekend" iemand alles te kunnen zeggen. Ze zijn professioneel, en goed voorbereid. Het heeft mij ontzettend geholpen.
Ik voel me gehoord en begrepen. Er was begrip voor mijn situatie en door de aanpak kon ik sneller aan de slag dan verwacht! Niks dan lof!
Beste Evelien, Bedankt voor je lovende woorden in de review. Het was een korte, maar krachtige re-integratie, waar jij zelf hard aan hebt gewerkt en fijn dat je aan onze ondersteuning veel hebt gehad en als waardevol ervaren hebt! Groet, Daphne, arboverpleegkundige
Beau heeft me uitstekend geholpen en me handvatten gegeven om in de toekomst makkelijker om te gaan met stress en toenemende werkdruk
Beste Johannes, Bedankt voor je mooie feedback. Ik vind het fijn om te lezen dat de coaching je heeft geholpen om meer rust te creëren. Door jouw positieve houding en inzet heb je de handvatten eigen gemaakt en heb je een mooi balans gevonden voor jezelf. Ik wens je het allerbeste! Hartelijke groet, Beau Holten Inzetbaarheidscoach
Ik ben heel blij met de begeleiding die ik vanuit Richting heb gekregen. Ik ben er echt mee geholpen, omdat het precies aansloot bij waar ik behoefte aan had. De coach was begripvol en altijd een luisterend oor, tegelijkertijd gaf ze mij concrete feedback, tips en opdrachten om stappen te zetten.
Beste Laura, Bedankt voor je mooie review. Fijn dat de coaching je heeft geholpen om mooie stappen te zetten. Jouw eigen actieve houding en inzet hebben hier een grote rol in gespeeld. Ik wens je veel succes en geluk bij je nieuwe uitdaging! Hartelijke groet, Jenny Dirven, inzetbaarheidscoach
Het gesprek was erg fijn. Het voelde persoonlijk en kreeg het idee dat er echt geluisterd wordt. Ik heb goede adviezen gekregen en een beetje meer duidelijkheid in het ziektetraject.
Beste Joost, Wat fijn om te horen dat je ons gesprek als prettig hebt ervaren. Hopelijk kom je snel verder in herstel en zullen er niet veel gesprekken meer volgen. Hartelijke groet, Gitta van der Wardt-Ketels Arts
De samenwerking met Richting hebben wij als zeer prettig en contructief ervaren. Vanuit de actieve betrokkenheid en meedenkkracht is een goed doordachte workshop ontwikkeld. Deze is met succes uitgevoerd en werd zeer positief ontvangen.
Beste Dean, Dank voor deze mooie feedback. Fijn om te horen dat de workshop positief is ontvangen. Wij ervaren de samenwerking ook als zeer prettig! Groet, Ingrid en Anchélique
Vriendelijke en reële arbo arts. Vooral veel steun gekregen van de case manager Sanne. Uitsluitend goede ervaringen gehad, ga onze gesprekken missen.
Beste Anja, Dank je wel voor de mooie review. Ik heb onze gesprekken als heel fijn ervaren. Ik wens je heel veel geluk toe voor de toekomst. Groetjes, Sanne van Poppel, casemanager
Was eerste keer in mijn werkzame leven dat ik zo intensief contact had met arbo arts, arboverpleegkundige en bedrijfsarts. Onze contacten duurde ruim 16 maanden. Het team dacht mee over mijn integratie en deden moeite om me af te remmen. Omdat ik dacht dat alles sneller moest. Werkplek onderzoek was perfect. Door de aanpassingen kan ik weer functioneren. Dank voor de zeer prettige ondersteuning in die lastige periode. Met vriendelijke groet Annelies
Beste Annelies, Bedankt voor je mooie review. Fijn te horen dat je onze begeleiding als prettig ervaren hebt. We wensen je het allerbeste toe! Met vriendelijke groet, Dore Bijlstra, casemanager & Joey Truijens, arts in opleiding tot specialist bedrijfsgeneeskunde
Ze zijn heel voorzichtig en willen je absoluut niet zo snel mogelijk aan het werk hebben
Beste Claudia, Dank je wel voor je positieve review. We kijken altijd naar de mogelijkheden binnen het werk. Om uiteindelijk duurzaam te kunnen herstellen adviseren we nog wel eens om iets rustiger aan te doen. Groet, Sanne van Poppel casemanager
De gesprekken die ik heb gehad met name van de heer R van Gemert en mevrouw C. Gisolf hebben mij een duwtje in de goede Richting gegeven om weer sterker te worden en een betere versie van mezelf te ontwikkelen. Zodat ik een frisse kijk kreeg om beter te kunnen handelen met prikkels waar ik niet mee om kon gaan oorzaak door privé omstandigheden van veel verdriet. Wat als resultaat gaf dat ik mezelf geen handvatten meer kon geven het leven beter op te pakken. Ik ben dankbaar voor het gevoel van Empathie wat ik zowel van R van Gemert als ook C. Gisolf heb gekregen deze steun was zeer prettig om op deze wijze te ervaren. Privé beter in mijn vel zitten. Wat resulteerde om ook mijn functie op werk weer op te kunnen pakken. Dank daarvoor !!
Beste Dyana, Bedankt voor de waardering, we hebben de begeleiding en contact als zeer prettig ervaren. We zijn blij te horen dat het beter met je gaat en wensen je het allerbeste toe! Groet, René, bedrijfsarts en Chantal, casemanager
Er is toen ik behoefte er aan had snel geschakeld om de juiste hulp te krijgen en deze was inhoudelijk goed. Verder heb ik de support als heel menselijk ervaren.
Beste Floris, Fijn dat ik je op deze manier verder heb kunnen helpen! En goed dat je gebruik maakt van de mogelijkheid om te sparren met ons op het moment dat je deze begeleiding en adviezen kan gebruiken. Veel succes de komende periode! Vriendelijke groet, Manon Elise, arts.
Bijster 11
4817 HZ Breda
Richting is een energieke, ambitieuze en groeiende arbodienst met locaties door heel Nederland. Wij denken dat arbodienstverlening anders kan. Sterker nog; het moét anders, omdat het om mensen gaat. Met een steeds grotere groep bevlogen collega’s inspireren we werkgevers en medewerkers om duurzaam inzetbaar te zijn. Wij geloven in het nemen van verantwoordelijkheid, zodat organisaties en mensen zich continu blijven ontwikkelen. Op naar een maatschappij met duurzaam inzetbare medewerkers!