Snel en compleet

Op een prettige manier is het bezoek in gedaan en afgerond. Veel aspecten zijn doorgenomen en behandeld en ondanks dat we een lange historie hebben op het gebied van RIE zijn er aardig wat verbeterpunten gevonden. Well done. Kleine aandachtspunt: Rapport mag kwa tabel opzet en uitleg wel wat handiger.

Ik heb het super fijn ervaren

Bedankt voor al jullie hulp en adviezen en voornamelijk een luisterend oor, ik werd thuis gek en voelde de muren op mij afkomen en dankzij jullie adviezen en luisterend oor ben ik hier goed mee weg gekomen enorm dankbaar hopelijk niet tot snel!

Positieve ervaring aan over gehouden

Positief. Snel. Oprechte zorgen om je.

Prettig contact

Fijne gesprekken. Empathie. Goede tips. Balans tussen belang wg en wn.

Betrokken

Een luisterend oor en goede adviezen

Gesprekken vinden op plezierige manier plaats

De gesprekken worden op een prettige wijze vorm gegeven. Er kan open worden gecommuniceerd. Er wordt goed gekeken naar wat kan en wat te ambitieus is.

Op mijn gemak , open kunnen en mogen zijn .

In mijn sessies met I. Trilsbeek werd ik gehoord en naar kunnen beoordeeld. Mijn ervaring hiermee maakte het persoonlijk en voelde ik mij op mijn gemak en kon zo openlijk zijn omtrent mijn gevoel , angst en vele andere zaken . Adequaat en vriendelijk, maar ook juiste inschatting en acties die ondernomen zijn . Ik ben zeer tevreden met deze gehele periode van begeleiding vanuit richting.

Begreep mijn problemen

Martin begreep mijn problemen en heeft een goed advies gegeven naar mijn werkgever. Een afspraak was snel gemaakt en na een goede analyse kwam er snel een goed en een nauwkeurig rapport.

Betrokken, kundig en met menselijke maat

Prettig, open sfeer Efficiënte communicatie en snelle opvolging Goede spiegel

Perfecte service

Wij zijn zeer tevreden over de persoonlijke begeleiding door mevr. Lolita Brouwer, onze case manager. Ze werkt zorgvuldig, accuraat, snel, komt afspraken goed en op tijd na en bovenal, is zeer vriendelijk en behulpzaam. Voor ons een Topper en steunpilaar

Een fijn bedrijf waar ze goed naar je luisteren en je klachten serieus genomen worden

Ik heb een positive ervaring gehad met richting Zowel met de bedrijfarts als de casemanagers Ze hebben me serieus genomen En ik kon ten alle tijden met mn vragen terecht En er werd oprecht interesse getoond in mij als mens en hielpen me dan ook altijd waar nodig was om mn vragen te beantwoorden

Het ging wel goed en ze hielpen mij ook

Het was fijn gesprek met I. Trilsbeek.

De betrokkenheid is hoog; begeleiding kan 'veel strakker'

- wat ik (acheraf) heb gemist is begeleiding in het 'proces'. - Ik snapte er niets van dat de tijd (voor mij maart 2024) begint te dringen. Wel kreeg ik (voor mij) in eens een afspraak met een arbeidsspecialist. - Op het moment dat ik die afspraak kreeg wist ik niet wat dit inhield. Dus drie dagen buikpijn tot het moment dat ik door de arbeidsspecialist werd gebeld. pas toen werd het mij duidelijk hoe verder. - Dat ik dat eerder had kunnen begrijpen snap ik nu (want hersteld). Maar op het moment van de afspraak niet. - Van iemand met een gebroken been kun je dit verwachten maar iemand met mentale problemen niet. Daar hadden wat controle ragen gepast. - In juni 2024 werd ik voor mij vanuit 'niets' gebeld door iemand van P4P. Ik had daar eerder nooit van gehoord maar dat bleek dus 'Spoor 2' te zijn. - Enthousiaste medewerker aan de telefoon die (voor mij uit het niets) meldde dat ze (negen) afspraken mocht inplannen. -dat was een positieve insteek maar op dat moment was dit voor mij een klap in de nek (ik kreeg direct een heel vrolijke e-mail; 'we gaan beginnen', alsof ik een vakantie had geboekt. - Goed bedoeld maar voor mij kwam dit binnen als 'pak je koffers; we gaan op weg naar het einde'). Ook hier; voor iemand met een fysiek ongemak kan het ms maar iemand in de mentale ellende niet. - En hoe betrokken en lief de mensen van P4P ook zijn. Ook zij volgen niet meer dan processen en procedures. Ik heb nooit het idee gehad dat ik daar verder mee zou kunnen komen. Maar onder de streep: * TOP - jullie van Richting (Maayke, Karin, Bart, Annemiek, Miranda en Bert (voor mij vooral Bert) zijn absolute professionals maar er is in onderlingen communcitatie een hoop te doen. * TIP - niet ieder cliënt is gelijk. Iemand met fysiek ongemak snapt alles van 'arbeidsspecialist, spoor 2, keuring, P4P etc. - iemand met mentale en sommatische stoornissen (zoals ik) snapt daar helemaal van en die duw je met deze procesgang alleen maar de ellende in.

Uitstekende begeleiding

Vanaf het begin van mijn ziekte ben ik prima begeleid door Richting. Ik werd serieus genomen, en ze waren goed bereikbaar bij vragen.

Top adviseurs

Als je weet dat je langdurig te maken krijgt met ziektewet , zijn de adviseurs van Richting prima mensen om in spoor 1 en spoor 2 jou te begeleiden . Zowel de Arboarts als Arbeidsdeskundige. Deze 2 mensen hebben mij prima door deze periode heen geloodst. Ik ben ze hier heel erg dankbaar voor. absoluut een aanrader.

Persoonlijk

Fijn contact, persoonlijk, vertrouwelijk.

Het is erg prettig om kennis en kunde beschikbaar te hebben!

Heel fijn dat Lolita ons zo goed begeleidt als casemanager. Ze zit er bovenop en helpt ons en de medewerkers, op een fijne en deskundige wijze, te voldoen aan alle eisen die de wet aan verzuimbegeleiding verbindt. Het is een vak apart!

Het was fijn om gezien en gehoord te worden

Lastig gesprek voor mij maar heel goed opgepakt

Oprechte ondersteuning in lastige tijden.

In lastige tijden zo gesteund worden is heel waardevol. Dank voor alle steun.

Hele aardige bedrijfsarts

Zeer vriendelijke arts luisterde goed en gaf goeie tips. Was de eerste bedrijfsarts die zich ook verdiept had in de behandeling die ik krijg. Zeer kundig en heeft veel kennis van vd verschillende aandoeningen die ik gehad heb. Prettige gesprek

Ingrid is in staat om de groep mee te nemen, zonder aan het gevoel voorbij te gaan.

Ingrid is een fijne trainer die de groep weet mee te nemen in een onderwerp (werkdrukbeleving) wat bij sommigen nog in de taboesfeer zit. Ingrid is in staat om de materie helder over te brengen, zonder aan ieders persoonlijke gevoel voorbij te gaan. Ook kan Ingrid de deelnemers enthousiasmeren, waardoor veel casuïstiek tijdens de workshop ontstaat.

Er werd goed geluisterd

Er werd zorgvuldig geluisterd Ook omdat ik het lastig vindt Wat op dit moment het beste is voor mij. Daar werd ik naar mijn mening mee geholpen en vandaar uit Een besluit genomen wat ik als prettig ervaarde Ook omdat mijn baan belangrijk Voor me is. En dat ik dit niet onder controle Heb wat er met me gebeurt Het loslaten en de draad weer oppakken Stop dit weg wat ik niet wil Werd geluisterd en merkte dat ik emotioneel werd. En dat stukje hulp bij moet zoeken en er wat mee te doen Mvg marga

De perfecte instructie voor het aanmeten van zitpositie in auto's

Martin heeft mij voortreffelijk geholpen bij het bekijken en passen m.b.t. de zitpositie in auto's en de bijbehorende stoelen. Zo kwamen wij erachter dat bepaalde type en modellen auto's niet geschikt zijn voor mij en hiermee hebben we overtuigend bewijs kunnen leveren naar HR en Company cars. Uiteindelijk is er een oplossing gekomen, hoewel tijdelijk, om een auto van een collega over tenemen en deze te gebruiken tot einde leasecontract.

Heel prettig

Hele fijne ervaring gehad met Lotte. Goed bereikbaar en ze is geïnteresseerd in je. Goede communicatie.

Bijster 11

4817 HZ Breda

076 52 301 46

Over Richting

Richting is een energieke, ambitieuze en groeiende arbodienst met locaties door heel Nederland. Wij denken dat arbodienstverlening anders kan. Sterker nog; het moét anders, omdat het om mensen gaat. Met een steeds grotere groep bevlogen collega’s inspireren we werkgevers en medewerkers om duurzaam inzetbaar te zijn. Wij geloven in het nemen van verantwoordelijkheid, zodat organisaties en mensen zich continu blijven ontwikkelen. Op naar een maatschappij met duurzaam inzetbare medewerkers!