Ondersteunend

Omdat ik voor de vierde maal geopereerd ben, aan mijn rug, had ik het vertrouwen in mijn lichaam verloren. Door de fijne gesprekken, het begrip dat ik steeds kreeg, als ikzelf het vertrouwen weer kwijt was. Ben ik vertrouwen blijven houden dat het uiteindelijk weer “goed” zou komen. Vandaag weer een fijn gesprek gehad. Wederom is er weer goed met me meegedacht om te reïntegreren. Heel goed gevoel aan over gehouden.

Ik voelde mij gehoord, gezien en geholpen

Wat een lieve, fijne mensen werken er bij Richting! Door de gesprekken, het begrip en de tijd die ik kon nemen om mijn verhaal te kunnen doen, voelde ik mij erg op mijn gemak. Je wordt gezien en gehoord en er wordt echt met jou rekening gehouden als persoon. Bedankt lieve medewerkers!

Denkt goed mee, geeft waardevolle adviezen

Ze luistert goed naar je vragen en geeft goede adviezen en denkt goed met je mee. Helpt waar ze mee kan en heeft een luistert oor.

Goed begrepen en prima begeleid

Voel me goed begrepen en begeleid! M.n. door mw Trilsbeek en ook door dhr van Gemert en ook door de eerste arts die ik had mw vd Kroft; heel fijn. Mw Trilsbeek heeft ook een sprankelende inspirerende energie wat ook op mij overslaat omdat het mijn oude ik triggert die ook zo was, en wat mij ook helpt en inspireert. Ik kreeg ruimte om te vertellen en goede adviezen met ook ruimte voor mijn eigen plan/keuzes (zelf wilde ik vaak sneller herstellen), met toch enige gepaste afremming wat soms achteraf ook wel beter zou zijn geweest (iets minder snel omdat ik te snel alles weer normaal wil hebben). Er was 1x n beetje wrijving met de een andere vervangende poh toen ik alvast voor de zekerheid belde dat het helemaal stil stond op de A4 onderweg naar de afspraak en ik niet kon voorzien hoe lang er geen beweging in zou blijven. (Gelukkig ging het later weer rijden en was ik alsnog op tijd dankzij mijn grote tijdsbuffer die ik meestal inbouw). Maar dat hebben we goed besproken met haarzelf en is uit de lucht.

Communicatie is top

Fijne communicatie, er worden duidelijke en logische afspraken gemaakt die ik zelf ook kan na komen. Ik heb op dit moment contact met mevr. Faryha Sayghani en ik ervaar het uitstekend. We botsen niet met elkaar ze heeft een luisterend oor en komt met goede oplossingen.

Eerlijk

Vakkundig, empathisch, eerlijk, betrouwbaar. Ik ben enorm prettig behandeld in de omgang op alle vlakken, idem voor de bedrijfsartsen. Meneer Elferink heeft mij door soms moeilijke tijden gepraat en gerust gesteld!

Mens-georiënteerd

Als positief ervaren. Mens-gericht en meer dan alleen "zo snel mogelijk aan het werk". En natuurlijk is dat een streven, maar niet ten koste van alles.

Prettig

Janet heeft binnen 45 min. onderwerpen kunnen vinden die me erg hebben geholpen, zoals de micro-pauzes nemen tussen meetings en werkblokken. Ik ga nu verder oefenen met haar advies en weet dat ik altijd terug kan komen voor advies.

Goede persoonlijke begeleiding van begin tot eind.

Vanaf het begin af aan dat ik thuis kwam te zitten ben ik goed begeleid in het traject door mevrouw F. Sayghani. Ze kan zich goed inleven in mijn situatie en doet er alles aan om te kijken wat er op dat moment nodig is. Een prettige samenwerking tot dusver.

Hele fijne begeleiding en begrip

Ik heb het nooit als vervelend ervaren, eerder een extra ondersteuning. Voelde me enorm gehoord en begrepen. Bedankt voor de fijne gesprekken

Goed luisterend en meedenkend

Goede ervaring tot nu toe. Goede adviezen om snel te kunnen herstellen. Alles is bespreekbaar, persoonlijk geen drempel ervaren om iet aan te kaarten.

Janet heeft mijn zware depressie vanaf het begin serieus genomen, iets wat ik als heel fijn heb ervaren. Ook is het voor mij een probleem om op locatie te komen, daardoor konden de afspraken digitaal gedaan worden. Ze doet ook erg haar best om te kijken hoe nu verder!

Empathy and understading

I have used Richting services through my company doctor scheme. I have had Janet vd Berg as my therapist and I must say that she has been incredible. I really like her approach, she is really good at pin pointing what is affecting me, she has really good exercises and recommendations as a follow up to our sessions. She is also very flexible and it has always feel that she is very willing to our session and to listen to me.

Ik heb me prettig en gehoord gevoeld.

Heel fijn dat ik de tijd heb gekregen om deze gebeurtenis te kunnen verwerken, een plekje te geven en om mezelf weer opnieuw te kunnen herpakken en hervinden. Goed geholpen en fijne gespreken gehad.

Uitstekende begeleiding en ondersteuning!

Ik ben ontzettend goed geholpen door Wyneke, een casemanager van Richting. Als werkgever had ik voor het eerst te maken met een langdurig ziekteverzuim en wist ik niet precies wat mij te wachten stond. Wyneke was altijd bereikbaar voor mijn vragen, had een luisterend oor en hielp mij door de wirwar van regels en wetgeving heen. Daarnaast had ze ook een prettig en professioneel contact met mijn werknemer, wat de hele situatie voor iedereen makkelijker maakte. Ik waardeer haar inzet enorm en geef haar een dikke pluim voor haar werk. Absoluut een aanrader voor werkgevers die goede begeleiding zoeken bij verzuimtrajecten!

Het 5 stappen vooruit traject heeft mij heel erg geholpen in mijn rouwverwerking. Door alleen al te kunnen filteren en er met iemand over te kunnen praten helpt je om er in het dagelijks leven mee om te gaan. Ik heb het volledige traject doorlopen en ben heel blij dat ik dit heb gedaan. Ik kan het zeker iedereen aanbevelen die met rouw te maken (heeft gehad).

Er wordt naar me geluisterd en ik voel me gehoord.

Ik ben erg dankbaar dat er begrip werd getoond in mijn situatie, ik kon mijn verhaal in alle rust vertellen, voor mij een zeer heftige situatie met veel impact. Ervaarde menselijkheid, inleving en zeer goede adviezen.

Erg meedenkend

Ik ben geholpen door Sanne en dokter Leusden , ik heb hun allebei als erg fijn begeleiding ervaren. Ze luisteren goed en zijn erg meedenkend in de ziektebeeld.

Prima ondersteuning ervaren

Ik heb de ondersteuning van Richting als waardevol, begripvol en ondersteunend tijdens mijn hersteltraject ervaren.

Interactieve en inspirerende verzuimtraining door Ingrid en Miranda!

Ingrid en Miranda hebben een basis verzuimtraining gegeven aan al onze leidinggevenden. Het lukte hen om de toch soms taaie stof (WvP), op een luchtige en herkenbare manier te presenteren, mede door veel interactieve oefeningen en het relateren aan praktijk situaties. Een nuttige training waar onze leidinggevenden zéker iets aan gehad hebben, de eerste aanpassingen in de praktijk worden al gemaakt nav de training.

Ondersteunend en geïnteresseerd

Ik heb de telefoon gesprekken als heel prettig ervaren. Het is fijn steeds dezelfde medewerkster te spreken. Zij was vooral ondersteunend en opbeurend en niet oordelend. Ik kreeg goede adviezen. Ze inventariseert hoe het gaat en tegelijkertijd steekt ze een hart onder de riem. Heel fijn.

Vriendelijk en kundig advies

Heel aardig en luistert erg goed en goed advies.

Bij deze wil ik je bedanken voor het feit dat jij me hebt geadviseerd om het revalidatietraject bij CIR aan te gaan. Dit heb ik met beide handen aangepakt en heb deze heel positief doorlopen. Het heeft me echt heel veel gebracht. Zowel privé als werk. Ik zit niet meer in de ziektewet maar vond wel dat ik je nog even een berichtje moest geven dat dit een heel goed advies van je is geweest. Het is voor zoveel mensen aan te raden!

Fijne goede en menselijke instelling

De samenwerking, adviezen en aangeboden hulp van Richting waren heel fijn en zeer menselijk. Ze verplaatsen zich echt in je.

Ik zou het zo weer over doen met Richting

En dan word je ziek … Kanker met een grote K. Voor degenen die dit overkomt hoef ik niet uit te leggen in wat voor mallemolen je terecht komt en de enige wens is beter worden. Je gaat dus het ‘proces’ in en je doet er alles aan! Het eerste jaar was een K-jaar, chemotherapie en allerlei controles die iedere keer weer voor stress zorgen. Je krijgt amper tijd om alles te verwerken doordat allerlei dingen ‘moeten’ in het proces en natuurlijk heb je op mentaal vlak ook flink wat te verwerken. Gelukkig was er ‘Richting’ die mij richting gaven in dit hele proces. Daar waar het mij niet snel genoeg ging met de re-integratie en vooral acceptatie, hielden zij mij steeds een spiegel voor om vooral niet te snel te gaan en te ‘aanvaarden’. Dat laatste paste helemaal niet bij mij, dat had Richting met hun ervaring heel goed gezien en ze hebben mij dan ook keigoed begeleid en ondersteund. Het heeft even geduurd voordat ik een en ander had geaccepteerd maar ik ben op weg naar balans! En daar heeft Richting een absoluut een cruciale rol in gespeeld. De arts, assistent arts, casemanager, arbeidsdeskundige, allen super professionele medewerkers met empathie; eerlijke open communicatie, een luisterend oor (dat is niet iedereen gegeven), toegankelijk, maar vooral ook leuke medewerkers met wie je een lach en een traan kunt delen. Ik heb me altijd superveilig gevoeld en dat is voor mij heel belangrijk! Richting is dan ook voor mij vele malen meer geweest dan gewoon een arbodienst en daar blinken ze dan ook in uit! Op advies van de arts heb ik “De reis van Grote Panda & Kleine Draak” (James Norbury) gelezen en dat was een van de vele eye-openers. Een aanrader!

Bijster 11

4817 HZ Breda

076 52 301 46

Over Richting

Richting is een energieke, ambitieuze en groeiende arbodienst met locaties door heel Nederland. Wij denken dat arbodienstverlening anders kan. Sterker nog; het moét anders, omdat het om mensen gaat. Met een steeds grotere groep bevlogen collega’s inspireren we werkgevers en medewerkers om duurzaam inzetbaar te zijn. Wij geloven in het nemen van verantwoordelijkheid, zodat organisaties en mensen zich continu blijven ontwikkelen. Op naar een maatschappij met duurzaam inzetbare medewerkers!