Prettige uitleg, duidelijk en tijdnemend
Beste, Dank voor deze review. Met vriendelijke groet, Het team van Richting
Na mijn ziekenhuisopname verliep het telefonisch contact begripvol en positief. Vier weken later volgde een online gesprek waarin de opbouw van mijn werkzaamheden zorgvuldig wordt besproken. De voorgestelde opbouw, starten met twee werken en dit elke twee weken uitbreiden, dit sloot goed aan bij mijn belastbaarheid en conditie op dat moment. Er werdt direct een vervolgafspraak gepland, wat zorgde voor continuïteit en vertrouwen in de begeleiding.
Hoi Maarten, Dank voor deze mooie review en fijn dat je onze toegevoegde waarde hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Rogier de Koning Casemanager taakdelegatie
Ik heb Martin als een vriendelijk en deskundig persoon ervaren. Martin heeft alles goed uitgelegd en hij heeft goed geluisterd naar mijn klachten.
Beste Tamara, Dank voor je mooie beoordeling. Het was goed en nuttig om samen naar je werkplek te kijken om zo gezamenlijk tot een goede instelling en ondersteunende adviezen te komen. Groeten, Martin
Fijn en positief contact met Daphne. Luistert goed, erkenning voor wat er is. Samen zoeken naar wat haalbaar is. Ik heb de samenwerking als prettig ervaren.
Beste Marleen, Bedankt voor je positieve review. Samen mooie plannen maken en dat dit uiteindelijk lukt is mooi om te horen en fijn dat ik daar een bijdrage aan heb kunnen leveren. Groetjes Daphne
Goede communicatie en de behandelaar was geintresseerd en begaand met mijn situatie. Ik heb handige tips gekregen en een rapport wat mij helpt mijn werkplek te verbetern
Hoi Laura, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Het was leuk en nuttig om samen naar je werkplek en manier van werken te kijken om zo te proberen de klachten te verminderen en hopelijk te voorkomen op langere termijn. Groeten, Martin, arbeidshygiënist/bedrijfsfysiotherapeut
Mijn ervaring met Dorre, Noortje en Sjoerd kan ik omschrijven als licht in een donkere tijd. Wanneer een mens haar kracht verliest is het erg fijn om houvast te voelen bij een bedrijfsarts, psycholoog en het ondersteunende team. Er komen mensen op je pad waarvan je weet dat ze je gedachten nog eens voorbij vliegen in de toekomst. Mijn dankjewel voor jullie allemaal.
Beste Celesta, Bedankt voor je mooie woorden en positieve beoordeling. Fijn te horen dat je onze begeleiding als prettig ervaren hebt en dat we je steun hebben kunnen bieden. We wensen je heel veel succes met de volgende stappen die je gaat zetten. Met vriendelijke groet, Dore Bijlstra, casemanager
Ik kan goed met onze casemanager Conny overleggen en zorgdossier doorspreken. Conny neemt de tijd om mee te denken over de mogelijkheden in het ziekte traject. Het is prettig dat er wordt meegedacht over een fysiek consult of dat de medewerker ook online het consult kan hebben met de bedrijfsarts.
Dankjewel voor het compliment, ik ben er blij mee, ik ervaar onze samenwerking ook als heel prettig en denk graag met je mee in verzuimdossiers die soms best wel lastig zijn. Groeten, Conny Casemanager taakdelegatie
Zijn klantvriendelijk en geven goede persoonlijke begeleiding op maat. Zowel de casemanager als de bedrijfsarts hebben mij ontzettend goed begeleid richting een vervroegde IVA.
Wj maken gebruik van de vertrouwenspersoon van Richting. Ingrid wist snel het vertrouwen te winnen binnen onze organisatie, zowel van werknemers als van de managers. Een prettig persoon met gedegen kennis.
Beste Ester, Super fijn dat je de moeite neemt om mij aan te bevelen. Ik ervaar de samenwerking ook als zeer prettig, we hebben korte lijntjes. Ik ben heel blij dat we de samenwerking voort blijven zetten. Groeten, Ingrid Kerndeskundige Arbeid en Organisatie
Ik werd zo goed behandeld, niet als een nummer maar echt als een persoon. Wat ik echt enorm waardeer. Alleen maar goede dingen over haar !!! Bedankt ! Nogmaals blij dat jij de gene was die mij belde en echt luisterde en advies gaf.. dank !
Ik heb het als heel goed ervaren en ben altijd heel serieus genomen en er werdt geluisterd hoe ik me voelde
Beste Hilda, Bedankt voor deze mooie woorden, fijn dat u uzelf gehoord voelt. Dat is waar wij binnen Richting in uw verzuimbegeleiding naar streven. Wij wensen u een goed herstel toe in de verdere toekomst. Met gezonde groet, Angelique van der Waarden Casemanager Taakdelegatie
Ik heb het traject doorlopen met Tessa Eggens. Hele fijne ervaring gehad. Ik ben zwanger en ze heeft er alles aangedaan om het werk prettig te maken waardoor ik het kan volhouden.
Hi Melissa, Wat goed om te lezen, dank je wel. Het was fijn om jou te mogen begeleiden en ik wens je een heel goed en fijn verlof toe. Groet Tessa Casemanager taakdelegatie
Ik heb de samenwerking met de medewerkers van richting als heel prettig en professioneel ervaren.Het contact is passend en naar tevredenheid geweest.Met vriendelijke groet Karin de Heer.
Beste Karin, Dank voor je positieve woorden. Fijn dat je de contacten met ons als prettig hebt ervaren. Daar doen we het voor. Het beste gewenst! Groet, Lolita Casemanager Taakdelegatie
Zeer verhelderende sessie gehad met Richting over ergonomie op de kantoor en thuiswerkplek. Kundig & spiegelend advies, met oog voor elke medewerker op een praktische manier door deskundige Martin. Het heeft het team geprikkeld om zelf actie te ondernemen en na te denken over welke rol zij spelen in het goed inrichten van hun werkplek en daardoor duurzaam inzetbaar op een hoger plan te zetten. Om serieuze klachten te voorkomen, En hun buro stoel eens echt in te zetten zoals deze bedoeld is ;)
Beste Ingrid, Wat een fijne beoordeling, hartelijk dank! Het was ook een hele leuke en geïnteresseerde groep die open stond voor de informatie. En het was erg gaaf om te zien hoe enthousiast ze met de aangereikte informatie gezamenlijk aan de slag gingen om de werkplekken goed in te stellen. Groeten, Martin Arbeidshygiënist/veiligheidskundige
Zeer begripvol, duidelijke informatie, gesprekken voelen goed.
Beste Gertie, Wat fijn te horen dat je het contact met Richting als positief ervaart. Op naar een goed herstel! Groet Liesbeth / casemanager
Mijn ervaring met richting is erg goed. Zowel de casemanager, bedrijfsarts en bedrijfspsycholoog zijn deskundig, clientgericht, empatisch en betrokken. Ze denken goed mee in mogelijkheden en waken ook goed voor de gezondheid van de medewerker. Goedeinformatieverstrekking, openheid en deskundigheid
Beste Cynthia, bedankt voor je mooie woorden en positieve beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat onze deskundigheid en empathische benadering je zijn opgevallen. We hechten veel waarde aan vertrouwen, aandacht en oprechte interesse in ieder contact, dus om dat terug te lezen bevestigt dat we op de goede weg zijn. Nogmaals dank voor het delen van jouw ervaring, het motiveert ons om iedere dag het verschil te maken. Met vriendelijke groet, Tessa Eggens Casemanager
Ik voelde mij goed begeleid en begrepen. Prettige gespreken gehad met de casemaneger en bedrijfspsygoloog.
Bedankt Joyce voor de positieve feedback. We vonden het fijn je te mogen begeleiden naar een duurzame gezonde terugkeer op de werkvloer. Met gezonde groet, Casemanager Angelique, Bedrijfspsychologe Karen en Bedrijfsarts dhr. Bogers
Stoel in de auto naar wat mogelijk is in/afgesteld. Op de huidige sportstoel van BMW mis ik een lendesteun wat eventueel op te vangen is met kussen.
Beste Roel, Dank voor je positieve en fijne beoordeling. Het was goed en nuttig om samen naar je autostoel-instelling en auto te kijken om tot een zo passend mogelijke instelling en adviezen te komen. Groet, Martin Arbeidshygiënist/veiligheidskundige
Voor een lange tijd in de ziektewet terecht komen is op z'n zachts gezegd heel naar, iets wat je liever niet wilt maar het leven heeft anders met je voor. Gelukkig was het bedrijf waar ik werk aangesloten bij Richting! Een ontzettende fijne bedrijfsarts en zo ook de casemanager. Zij hebben mij in het hele traject op een hele fijne en vertrouwelijke manier bijgestaan en mij heel goed geïnformeerd over mijn toekomst. Ik ben ze daar beide heel dankbaar voor!
Wat fijn Anneke om te horen, dank je wel. Ik wens je alle goeds voor de toekomst. Groet Kitty Casemanager
De afgelopen twee keer heb ik contact gehad met arboverpleegkundige mevrouw D. Schuring. Zij komt over als een vriendelijke en betrokken professional. Tijdens de gesprekken voelde ik me echt gehoord: ze luisterde met volle aandacht naar mijn gezondheidssituatie.Haar respectvolle en vertrouwelijke benadering heb ik als zeer prettig ervaren. Al met al ben ik erg positief over onze gesprekken.
Beste, Wat fijn te lezen dat de begeleiding als positief is ervaren. Bedankt voor je geweldige positieve review. Groeten, Daphne
Wij zijn heel blij met onze samenwerking met Riching en met name door onze casemanager. Zij is betrokken, proactief, deskundig en neemt echt initiatief. Haar inzet maakt een groot verschil!
Gesprekken als zeer goed ervaren, luisterend oor en professioneel.
Beste Teun, Fijn dat jij je door ons team gehoord en gesteund hebt gevoeld! Dankjewel en het allerbeste! Team Richting Badhoevedorp
In de afgelopen bijna 2 ziektejaren heb ik minimaal 3 verschillende case managers en 3 bedrijfsartsen gehad, waarbij ik zelf één keer gevraagd heb van bedrijfsarts te mogen wisselen. Dat verzoek is gelukkig serieus genomen en ingewilligd. Mijn ervaring varieerde van: niks horen, afspraken niet nakomen, incomplete of zelfs incorrecte verslaglegging, ongeïnteresseerdheid, gebrek aan informatie en uitleg van de procedures etc. tot: regelmatig contact, verstand van zaken, goed advies, goede verslaglegging en aandacht voor mij als persoon en mijn situatie. Er zitten goede en kundige werknemers tussen, helaas lijken die het niet lang vol te houden bij Richting. Dat lijkt me een teken aan de wand dat er intern issues zijn. Ik zou Richting niet aanbevelen, niet ten nadele van de goede en kundige mensen die ze ook in dienst hebben.
Beste Gerdine, Dank voor uw feedback over uw ervaring met onze dienstverlening. We nemen uw opmerkingen over de wisselende kwaliteit van de ondersteuning door onze casemanagers en bedrijfsartsen ter harte. Het is goed om te horen dat u ook positieve contacten heeft gehad en dat uw verzoek om van bedrijfsarts te wisselen is ingewilligd. Uw feedback over de inconsistenties in communicatie, verslaglegging en deskundigheid is waardevolle informatie voor ons. We gebruiken dit om de interne processen en de training van onze medewerkers verder te optimaliseren. We streven naar een hoog niveau van dienstverlening voor al onze cliënten en uw input helpt ons daarbij. Met vriendelijke groet, Het team van Richting
Fijne omgeving, goed luisterend oor, ik voelde me erg op mijn gemak en gehoord en serieus genomen. M.E. van Baalen is een fijn persoon om mee te praten. Het gaat heel gemakkelijk en op een natuurlijke ongedwongen manier. Ik heb niet gemerkt dat ze nog in opleiding is en ben erg blij met haar geweest en wens haar vele fijne werkjaren toe.
Beste Rianka, Dank voor de mooie woorden. Het was fijn je te mogen begeleiden in je proces, en gun je alle goeds in de toekomst! Met vriendelijke groet, Manon Elise, arts
Mijn ervaring met richting en de bedrijfsartsen is zeer goed en ik ben goed beleid door de case managers.
Beste heer Schutte, Dank voor de mooie woorden en het feit dat de begeleiding u goed is bevallen. Wij wensen u het allerbeste en hopen op een goed verder herstel! Namens het team, Inge Trilsbeek, praktijkondersteuner bedrijfsarts.
Bijster 11
4817 HZ Breda
Richting is een energieke, ambitieuze en groeiende arbodienst met locaties door heel Nederland. Wij denken dat arbodienstverlening anders kan. Sterker nog; het moét anders, omdat het om mensen gaat. Met een steeds grotere groep bevlogen collega’s inspireren we werkgevers en medewerkers om duurzaam inzetbaar te zijn. Wij geloven in het nemen van verantwoordelijkheid, zodat organisaties en mensen zich continu blijven ontwikkelen. Op naar een maatschappij met duurzaam inzetbare medewerkers!