Bij klacht even bellen, en binnen korte tijd weer verholpen
Ze zijn heel vriendelijk en zo goed ik ben zo blij dat ik deze tandarts heb ontmoet
Van een zingende tandarts word ik helemaal blij
Mijn ervaring is over alle aspecten zeer positief.
Hartelijk en professioneel
Ik ben heel blij met mijn tandarts. Er is tijd, aandacht, oprechte interesse en goed overleg. Er wordt goed rekening gehouden met wat ik wil en er wordt creatief meegedacht als een voor de hand liggende oplossing niet passend is, Verder krijg ik goede tips over gebitsverzorging .
Vakkundig vriendelijk en altijd een duidelijk uitleg
Sinds ik daar klant ben, ben ik super geholpen en nog steeds. Ze houden je netjes op de hoogte wanneer je weer een afspraak moet inplannen zodat je het niet kan vergeten.
Ik kom hier al jaren en dit is echt de meest fijne tandarts ooit. Hierdoor ga ik zonder enige moeite naar de tandarts en dat zegt veel.
Correct en vriendelijk binnen een open communicatie.
Leuk, vriendelijk ontvangst en vakkundige tandarts en mondhygiëniste.
Fijne mensen en vakkundige mensen.
Dus qua mondhygiënist beveel ik kta aan. Qua receptionist zou ik zeggen ga ergens anders heen.
Sinds ruim een jaar zijn we vanwege verhuizing naar Amersfoort bij deze kliniek terecht gekomen. We hebben een goede indruk van het gehele team. Zorgvuldig, snel, en vriendelijke behandeling.
Heb pas twee uur gezeten op de stoel voor een kroon maar was erg ontspannen ik had niet door dat ik zo lang op de stoel lag dus top gedaan
Vriendelijk personeel en tandartsen.
Mijn gezin en ik komen al jaren bij deze praktijk. We worden altijd zeer vriendelijk en snel geholpen. We zien vaste gezichten, wat ook prettig is.
Als angstpatient word ik iedere keer weer top begeleid. Er wordt geluisterd en behandelingen worden met zorg uitgevoerd.
Renate heeft bij mij een brug ingezet. Het gehele proces (afspraken maken behandelingen, informatievoorziening etc) is heel goed verlopen. Zelfs mijn MRA ook nog wat aangepast.
Deskundig,, empathie, correct, vriendelijk
Wordt altijd correct geholpen. Mondhygiëniste doet haar werk goed.
De praktijk is prettig ingericht en ik ben altijd zeer vriendelijk ontvangen. Ik hoef nooit te lang wachten in de wachtkamer. Mijn mondhygieniste is zeer vakkundig en geinteresseerd. Wat mijn tandarts betreft: een goede vakman, mist een beetje het sociale aspect. Al met al ben ik een tevreden klient.
Tandarts de Groot Een bijzonder vriendelijke leuke tandarts. Zeer vakkundig en
Ik kom er al jaren mn voor controle-afspraken en ben zeer tevreden. Ik wordt altijd prettig, goed en op tijd geholpen.
Altijd vriendelijk en deskundig geholpen.
Utrechtseweg 78
3818 EN Amersfoort
Welkom bij de Kliniek voor Tandheelkunde Amersfoort. Kliniek voor Tandheelkunde Amersfoort is een breed georiënteerde moderne praktijk midden in de stad Amersfoort. In onze moderne praktijk waarin wij werken met innovatieve technieken streven wij naar een optimale mondgezondheid met veel aandacht en uitleg aan de patiënt. Wij stellen onze patiënten voorop en kwaliteit en persoonlijke begeleiding staan bij ons hoog in het vaandel. Met ons gekwalificeerd team van gespecialiseerde medewerkers staan wij voor u klaar. Daarbij hebben wij ruime openingstijden.