Mijn ervaring is altijd goed
Vriendelijk,uitstekende behandelaars
Mijn tandarts is heel geduldig..legt alles uit. Ik voel me als angst patiënt zeer om mijn gemak bij haar.
Met kiespijn zelfde dag geholpen. Er is goed overleg met cliënt. Wel drukke praktijk, duurt vaak lang om afspraak te realiseren.
Fijn geholpen door vakkundige en klantvriendelijke medewerkers. Ik ga er bìjna met plezier naar toe!
Je wordt altijd vriendelijk ontvangen en de behandelingen zijn professioneel.
mijn ervaring: goede behandeling, deskundig en helder qua uitleg
Zeer positieve ervaring met alle facetten van de praktijk.
Zowel de tandartsen, mondhygiënisten, assistentes en de verschillende ondersteunend personeel gaan vriendelijk en professioneel om met de patiënten.
Altijd vriendelijk en correct! Behandeling zeer zorgvuldig en veilig. Prettige ervaringen!
Alle medewerkers zijn professioneel en zeer kundig en heeel vriendelijk en stellen je op gemak. Persoonlijke benadering en behandeling. Hele nare ervaringen bij mijn vorige tandarts maar Oude Sogtoen heeft mijn hele vertrouwen in tandartsen hersteld en is n geweldige vrouw en uitstekende kundige tandarts. Mijn implantaat doet t na jaren nog steeds perfect en al mijn problemen met gebit zijn hier verholpen. Ook de assistenten zijn nauwkeurig persoonlijk en stellen je goed op gemak.
Mondhygiëniste ging uiterst secuur te werk, gaf goede tips mbt gebitsverzorging. Nogmaals een perfecte behandeling.
Deskundige info m.b.t. de half jaarlijkse controle en daar ben ik blij om. De behandeling kan afgedaan worden als de juiste controle uitvoeren en dit is mij op een goede manier doorgegeven. Al met al een prettige behandeling en gesprek!
Tandarts Wijffels is altijd erg vriendelijk, correct en beantwoord eventuele vragen geduldig. Ik kan hem alleen maar aanbevelen.
Heel goed, ze zorgen heel goed voor mijn tanden bij KTA. Ben erg dankbaar! Vr. Grt. C. Dieters
Personeel altijd vriendelijk, behandelingen snel en goed.
Goed geoliede praktijk Zeer vriendelijk en kundig.
Uitstekend behandelding , zeer tevreden.
In deze praktijk draait t om mondzorg preventie en onderhoud. Bij dubbele afspraken wordt rekening gehouden met korte wachttijd. Bij de receptie word je met een lach begroet. De sfeer is goed en ik ben MwOude Sogtoen en MwHoekstra voor altijd dankbaar voor hun tandzorg .
Voel mij erg op mijn gemak bij claire, en ben echt gemotiveerd om beter voor mijn tanden te zorgen, mijn gebit is super gereinigd.
De laatste keer merkte ik dat de tandarts minder tijd vrij maakte en dat de assistente het tandsteen verwijderde. Ik had ook het idee dat het minder zorgvuldig werd gedaan. Ook hier wordt op de kosten gelet as het eerste wat ik dacht…
Prettige ontvangst, zeer kundig en heel vriendelijk. Alles wat ik verwacht van een goede tandarts!
Ik heb veel positieve ervaringen in deze tandartspraktijk. De tandarts is erg vriendelijk en levert goed werk.
Utrechtseweg 78
3818 EN Amersfoort
Welkom bij de Kliniek voor Tandheelkunde Amersfoort. Kliniek voor Tandheelkunde Amersfoort is een breed georiënteerde moderne praktijk midden in de stad Amersfoort. In onze moderne praktijk waarin wij werken met innovatieve technieken streven wij naar een optimale mondgezondheid met veel aandacht en uitleg aan de patiënt. Wij stellen onze patiënten voorop en kwaliteit en persoonlijke begeleiding staan bij ons hoog in het vaandel. Met ons gekwalificeerd team van gespecialiseerde medewerkers staan wij voor u klaar. Daarbij hebben wij ruime openingstijden.