Uitstekende Begeleiding

Ik kan Bartels Coaches van harte aanbevelen! Mijn coach Rob is professioneel en toegewijd. Hij heeft me geholpen om mijn carrièredoelen te verduidelijken en concrete stappen te zetten om ze te bereiken. De resultaten spreken voor zich - ik heb mijn droombaan gevonden dankzij zijn begeleiding.

Uitstekende coaching van Rob

Ik kan loopbaancoach Rob van harte aanbevelen. Hij heeft goed naar mij geluisterd en hielp me bij het opstellen van duidelijke doelen en het ontwikkelen van een actieplan om deze doelen te bereiken. Dit zorgde voor een gevoel van richting en focus in mijn carrièreplanning. Rob zijn stijl van coachen is no-nonsense en inspirerend, ik vond dat erg prettig.

Akkerwinde 51

2906 Xc Capelle aan den IJssel

085 060 90 36

Over Bartels Coaches

Bartels Coaches is gespecialiseerd in een-op-een coaching voor werkend Nederland. Sinds 2005 ondersteunen we de persoonlijk en professionele ontwikkeling van mensen in organisaties. Loopbaancoaching Outplacement Leiderschap Coaching Stress & Burnout Coaching Online Coaching Wij werken voor bedrijven, organisaties, overheid, zelfstandigen en voor particulieren. Onze coaches zijn te vinden op ruim 20 locaties in Nederland.