Laden reviews...
49 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt een consistente waardering voor maatwerkcoaching met een persoonlijke toon. Klanten noemen vooral de duidelijke structuur, de betrokkenheid en de praktische oefeningen die leiden tot inzichten en concrete stappen. Er zijn positieve opmerkingen over de ondersteunende sfeer en de opbouw richting professionele groei, inclusief loopbaanoriëntatie en netwerkmogelijkheden. Het algehele beeld is positief en gericht op blijvende ontwikkeling.
Rob heeft mij in de coaching gesprekken uitgedaagd om meerdere wegen te volgen, en vooral ook op een vernieuwende wijze
20 August 2026
Theo
Naarden
Mijn ervaring met het loopbaantraject (Coach..Petra) heb ik als zeer positief en waardevol ervaren. De gesprekken gaven mij de ruimte om stil te staan bij wat ik belangrijk vind in mijn werk, waar mijn kwaliteiten liggen en waar ik energie van krijg. Door de persoonlijke en open begeleiding kreeg ik meer inzicht in mezelf en in de richting die bij mij past. Het traject heeft me niet alleen meer duidelijkheid gegeven, maar ook meer vertrouwen in het maken van keuzes en het zetten van volgende stappen in mijn loopbaan. Ik kijk met een goed gevoel terug op de gesprekken en ben blij dat ik dit traject heb gevolgd.
18 August 2026
Hans
Nuland
Mijn coach was Rob Bartels zelf, de eigenaar van het bedrijf. Ik heb onze gesprekken als zeer prettig ervaren, Rob is een integer persoon. Altijd geïnteresseerd en meedenkend. Helaas kon ik het outplacementtraject vanwege gezondheidsredenen mijnerzijds niet afmaken, maar ik weet zeker dat het anders succesvol zou zijn afgerond.
12 August 2026
Ellen
Zoetermeer
Luisteren, dat kan Ronald Smulders als geen ander. Vanaf het begin heb ik onze gesprekken als zeer positief ervaren. Hij onderzoekt, stelt vragen en laat je reflecteren. Ik had al een duidelijk beeld van welke kant ik op wilde met mijn loopbaan, daar lag niet de grootste meerwaarde. Wel op een ander vlak: door de gesprekken en oefeningen met Ronald heb ik een veel beter beeld van mijn eigenschappen en kwaliteiten. Daardoor kijk ik positiever naar mezelf, iets waar ik bij mijn nieuwe werkgever op voort kan bouwen. Zeer waardevol.
12 August 2026
Herwin
Utrecht
In een serie van 10 sessies (door mij verdeeld over meer dan een jaar) heeft Rob de perfecte ondersteuning gegeven bij mijn re-integratie. Zijn begeleiding heeft me bewuster gemaakt van mijn eigen kracht. Het leverde ook ‘tips en tricks’ op waardoor ik met kleine stappen gewoontes kon veranderen. Zeker toen ik weer volledig aan het werk was, brachten de gesprekken met Rob altijd nieuwe inzichten. Ik heb veel geleerd, ervaar minder stress, en voel me nu vrijer - binnen mijn functie en ook daarbuiten.
7 August 2026
Eline
Utrecht
Ik heb het traject als persoonlijk, waardevol en prettig ervaren. De begeleiding was flexibel, betrokken en sloot goed aan bij wat ik op dat moment nodig had. Vooral op momenten van twijfel was het fijn om ondersteuning te krijgen en met iemand te kunnen sparren die eerlijk en constructief meedacht. Het traject heeft mij ook geleerd dat er niet altijd garanties of kant-en-klare antwoorden zijn en dat je soms een sprong in het diepe moet durven nemen. Daardoor heb ik beter leren omgaan met onzekerheid en met situaties waarin de uitkomst nog niet vaststaat.
5 August 2026
W de Jong
Den Haag
Tijdens mijn coachingstraject wist Rob al snel goed aan te voelen waar ik behoefte aan had. Met het volgen van een gedegen plan, hebben we op een rijtje gekregen waar ik naartoe wilde. Rob kan tijdens de sessies heel goed luisteren, maar ook prikkelende vragen stellen om je aan het denken te zetten over je eigen toekomst. Dit doet hij zonder sturing, waardoor ik altijd het gevoel heb gehouden dat ik mijn eigen keuzes aan het maken was. Dit traject heeft er mede voor gezorgd dat ik nu op een plek in mijn loopbaan zit die mij weer de uitdaging geeft waar ik zo aan toe was.
2 August 2026
Ties
Alphen aan den Rijn
Ik wilde een carrièreswitch maken, omdat ik niet gelukkig was met de arbeidssituatie waarin ik mij bevond. Mirjam heeft mij geholpen om het glazen plafond te doorbreken. Na twee gesprekken met haar, en veel zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling naar aanleiding van die gesprekken, heb ik een baan gevonden waarvan ik ervan overtuigd ben dat die uitstekend bij mij past. Mirjam heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn eigen kwaliteiten en het vertrouwen in mijzelf terug te vinden. Daardoor durfde ik weer kansen te zien en keuzes te maken die echt bij mij passen. Ik raad Mirjam van harte aan aan iedereen die vastloopt in zijn of haar werk, of niet meer weet welke richting hij of zij op wil. Ze helpt je niet alleen om helderheid te krijgen, maar geeft je ook het vertrouwen om zelf de volgende stap te zetten. Mirjam gaf mij niet de overkant van de rivier, maar wel een stevige brug naar de eerste oever. De rest van de oversteek heb ik zelf gemaakt. Zonder haar had ik die eerste stap waarschijnlijk nooit gezet. Op 1 september begin ik aan mijn nieuwe baan. Ik kijk daar met veel enthousiasme naar uit. Mirjam, heel erg bedankt, en ik wens jullie veel succes!
31 July 2026
Olga
Rotterdam
Tijdens een periode van een burn-out nam ik contact op met Bartel & Coach, omdat ik dacht dat ik een nieuwe professionele richting moest vinden. Rob heeft me gedurende deze moeilijke periode begeleid en geholpen om er weer uit te komen dankzij zijn luisterend oor, zijn geruststellende woorden en zijn vermogen om schuldgevoelens weg te nemen. In plaats van me aan te moedigen om te vluchten of hals over kop een nieuwe carrière te kiezen, liet hij me kennismaken met de voordelen van meditatie, hielp hij me de oorsprong van mijn klachten te begrijpen en gaf hij me een nieuwe kijk op mijn relatie met werk. Dankzij zijn begeleiding heb ik geleerd mijn werk met meer vertrouwen en rust tegemoet te treden. Geleidelijk kon ik mijn voortdurende drang om te presteren en mijn neiging tot zelfkritiek, die me jarenlang hadden beheerst, loslaten. Zeggen dat ik dankzij Rob een nieuw persoon ben geworden, is misschien wat overdreven… maar het scheelt niet veel. Ik ben hem enorm dankbaar voor alles wat hij voor mij heeft betekend.
26 July 2026
Delphine
DEN HOORN ZH
Ik heb een ontzettend fijn en hulpvol traject gevolgd bij Babs. Ze luister goed, begrijpt je en geeft hele goede en waardevolle adviezen. Ik ben heel dankbaar dat ik dit traject bij haar heb mogen volgen.
12 July 2026
Christine
Rotterdam
De coaching sessies hebben mij niet alleen geholpen om mij uit een negatieve sleur te trekken, maar ze hebben mij ook de tools gegeven om in de toekomst problemen zelf op te kunnen lossen.
10 July 2026
Kevin
Leiden
Mijn relatie met Ronald Smulders is vanaf het begin heel goed geweest. Ik heb en had vertrouwen in Ronald, en ik denk dat dit wederzijds was. Ik zat in een verbetertraject opgedragen door mijn werkgever, maar ik voelde gelijk dat Ronald door had dat het aan alle kanten rammelde. Inmiddels heb ik ontslag genomen, mede dankzij de gesprekken met Ronald. Ondanks mijn eigen ontslag heb ik toch "eervol" ontslag gekregen en heeft mijn werkgeven excuses aangeboden hoe er met mij omgegaan is.
30 June 2026
André
Andel
Theo was altijd oprecht geinteresseerd en nieuwsgierig, wat helpt om de ander te kunnen begrijpen. Hij neemt de rust en de tijd je te helpen en wijkt waar nodig af van het 'uitgestippelde proces', wat voor mij prettig werkte. Ook fijn om eens feedback te krijgen van iemand die niets heeft met de branche waar ik uit kom om ook eens andere vragen te krijgen dan gebruikelijk.
29 June 2026
Gert-Jan
Utrecht
Prettige en fijne begeleiding en coaching.
26 June 2026
Lindey
Rotterdam
In mijn zoektocht naar loobaancoaching kwam Bartels Coaches vrij snel naar boven. De communicatie na invullen van het contactformulier was vlot. Het intakegesprek met de coach zelf was bijzonder prettig. Het voelde direct vertrouwd en een persoonlijke klik gaat boven alles in zo'n traject. Het traject was duidelijk vooraf: wat we zouden gaan doen en wat de uitkomst zou moeten worden. Het traject verliep conform afspraak, de uitkomst werd uiteindelijk anders. De vraag achter de vraag kwam snel naar voren. Al met al een prettig en heel waardevol traject.
8 June 2026
Fiona
Delfgauw
Ik meldde mij in eerste instantie aan voor Loopbaancoaching. Rob kwam er al snel achter, dat mijn vraag toch ook lag in de persoonlijke hoek. Heel fijn dat er verder gekeken is, waardoor mijn vraag echt is ‘beantwoord’. Als je voorkeur hebt voor duidelijkheid, inzicht en ook een beetje humor op z’n tijd in jouw coachingstraject, dan ben je hier aan het goede adres. Dank je wel Rob!
8 June 2026
Vanity
Delft
Ik heb mijn coachingstraject bij Bart Jan als zeer fijn ervaren. Door het proces volledig naar mijn behoeften en wensen van week tot week te bekijken, was het traject persoonlijk en efficient.
25 May 2026
Ewoud
Rotterdam
Prettig en deskundig en de vertaling naar (nieuw) gedrag heeft voor mij heel goed gewerkt (en doet dat nog).
25 May 2026
Yolanda
Rotterdam
Dankzij het traject wat ik bij Vincent heb gevolgd kreeg ik veel inzichten over wie ik ben als persoon, waar mijn waarden en normen liggen, en alle onderdelen nagelopen die ik nodig heb om meer werkgeluk voor mijzelf te creëren. Door deze basis te onderzoeken heb ik de knoop door kunnen hakken en een nieuw pad op de arbeidsmarkt ingeslagen. Dankjewel!
17 May 2026
Bram
Utrecht
Super waardevolle loopbaancoaching gehad van Bart Jan. Bedankt Bartels Coaches voor het traject. De volgorde waarin je het traject doorloopt is goed doordacht, coaching op maat, een zeer prettige communicatie. Nu ik de coaching bij Bart Jan heb mogen volgen, weet ik precies wat ik zoek in een baan.
23 April 2026
Jort
Rotterdam
Ik heb de begeleiding als zeer prettig ervaren. De coach is betrokken, luistert goed en weet de juiste vragen te stellen om tot nieuwe inzichten te komen. Haar kennis en rustige werkwijze hebben mij geholpen om stappen te zetten in mijn loopbaanoriëntatie. Dank voor de fijne ondersteuning!
22 April 2026
Maarten
Rotterdam
Een loopbaantraject gevolgd bij Babs. Ik heb de gesprekken als zeer prettig ervaren en Babs maakt een betrokken indruk. Mooie lijn tussen professioneel en persoonlijk. Er wordt op de achtergrond goed meegedacht en dit traject heeft mij een goede richting gegegeven voor mijn toekomst!
22 April 2026
Roel
Den Bosch
Ik heb een loopbaantraject gevolgd bij Bartels met Petra, omdat ik meer zekerheid zocht bij de keuze om van functie te wisselen. Wat mij vooral opviel, was dat je echt een ander perspectief krijgt op eigenschappen waarvan je dacht dat je ze had of niet. Ik heb bijvoorbeeld anders leren kijken naar waar ik goed in ben en hoe het komt dat andere dingen niet lukken. Ik weet nu beter wat voor werk er bij mij past en ben van meerdere totaal uiteenlopende interesses, tot een aantal opties gekomen waarvan ik weet dat ze gaan passen. Het is een 100% booster voor je zelfvertrouwen, op persoonlijk en professioneel vlak. Bedankt!
9 April 2026
Suzanne
Breda
Mirjam geeft de ruimte om zelf de antwoorden op je vragen te vinden. Ze helpt hierbij met het stellen van kritische vragen.
7 April 2026
Fleur
Delft
Denken mee met budget, kijken naar behoefte en maximaal rendement. Fijne coach gevonden die bij mij past en mij begreep.
3 April 2026
S
Rotterdam
Bartels Coaches begeleidt sinds 2005 professionals en leidinggevenden bij loopbaanvragen, leiderschap, outplacement en stress & burn-out. Met ervaren senior coaches en persoonlijke coachmatching onderzoeken we wat werkelijk aandacht vraagt. Zo ontstaat helderheid, richting en beweging die bij jou past.
Karl Weisbardstraat 181
3015 GM Rotterdam