Gehoord en professioneel

Als je partner van een strafbaar feit wordt verdacht, is het voor de achterblijvers zwaar. Door Paul zijn betrokkenheid voel ik mij gehoord, hij is snel in de communicatie en beantwoord al mijn vragen. Hij is deskundig en gaat voor het beste resultaat.

• Betrokkenheid

Persoonlijk en gedegen, top!

• Betrokkenheid

Super goede ervaring, een advocaat die er echt voor jou is!

Weet je het even niet meer? Of zie jij geen uitweg meer? Daar heeft Logemann altijd een oplossing voor, ik ken geen betere advocaat die zo dicht mogelijk bij zijn cliënten staat. Al met al, super tevreden en top ervaring. Ik zit save voor de rest van mijn leven bij deze top advocaat.

• Betrokkenheid

Menselijk benadering in professioneel advies

Paul heeft bij het adviseren duidelijk aangegeven wat ik kon verwachten. Rechtvaardig en menselijk.

Een top advocaat!

Uiterst vriendelijk en veel kennis van zaken!

• Betrokkenheid

Uitstekend geholpen op een nette rustige wijze

Een heel fijn contact gehad en heel goed geholpen bij mijn zaak in het familierecht.

• Betrokkenheid

Professioneel en zeer deskundig.

Dhr Logemann heeft mij eens bijgestaan, en hij heeft mij daar zeer deskundig bij geholpen. Betrokken persoon, helder en duidelijk. Zoek je dus een goede advocaat, is deze meneer zeker aan te bevelen.

TOP ADVOCAAT

Je hoeft maar te belen en hij staat je te woord. Hij luistert goed. Geeft de juiste adviezen. Mits hij niet in een rechtzaal zit staat hij er binnen no time. Ik zou Logeman zeer aanraden

Goeie advocaat paul

Paul is een advocaat die geeft om de belangen van mij, en legt alle opties die er zijn op tafel. Tenslotte reageert hij ook nog eens snel

Balthasar Bekkerwei 104

8914 BE Leeuwarden